Humor

1585433275.jpg

Reméljük nincs semmi valósagtartalma.
Én kizártnak tartom, hogy lenne. Jelenleg pont ők szopják be leginkább, félelmetes hogy milyen számok jönnek az USA-ból!

Szeretném azt hinni, hogy ennyire egyetlen ország vezetése SEM kretén, hogy egy teljességgel kontrollálhatatlan vírussal próbáljon meg másnak alátenni!

Javítanom kell, EZT hiszem! Hamarabb atomoznék le akármelyik 3 nagy helyében bárkit, próbálnám meg bevinni az első csapást, kicsontozni egy gazdasági háború közepette, mint elindítani egy ilyet, ami most látszik csak igazán, hogy MINDENKIT felkészületlenül ért, és kb. pár hónap alatt végigsöpört az egész sárgolyón! Aztán a jó ég tudja még, hogy hányszor és hanyadik mutációjával fogja még ezt megtenni, meg mi lesz a vége!

Én azt gondolom, hogy ez nem emberi beavatkozás, szándékos fertőzés eredménye volt.

Ha nem tetszik a renomé minek jársz ide? Csak nem kötelező feladat?

Amúgy meg:
Nem csak az altesti humor a vicces. Vagy odakint ennél feljebb nem lehet jutni?
Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.

Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?

Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.

Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?
Dramaqueen! :eek:
Ez a humor topik. Tényleg nem itt kéne a hülyeség miatt rinyálnod. :rolleyes: