Humor

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 560
80 912
113
f62e09ec1490444fdc6e25ac75d9273c56c511d60f74ed2d7fa6c02649d44c5c.png
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 420
44 081
113
Reméljük nincs semmi valósagtartalma.
Én kizártnak tartom, hogy lenne. Jelenleg pont ők szopják be leginkább, félelmetes hogy milyen számok jönnek az USA-ból!

Szeretném azt hinni, hogy ennyire egyetlen ország vezetése SEM kretén, hogy egy teljességgel kontrollálhatatlan vírussal próbáljon meg másnak alátenni!

Javítanom kell, EZT hiszem! Hamarabb atomoznék le akármelyik 3 nagy helyében bárkit, próbálnám meg bevinni az első csapást, kicsontozni egy gazdasági háború közepette, mint elindítani egy ilyet, ami most látszik csak igazán, hogy MINDENKIT felkészületlenül ért, és kb. pár hónap alatt végigsöpört az egész sárgolyón! Aztán a jó ég tudja még, hogy hányszor és hanyadik mutációjával fogja még ezt megtenni, meg mi lesz a vége!

Én azt gondolom, hogy ez nem emberi beavatkozás, szándékos fertőzés eredménye volt.
 

DINAMO

Well-Known Member
2017. április 5.
3 476
1 826
113
Ha nem tetszik a renomé minek jársz ide? Csak nem kötelező feladat?

Amúgy meg:
Nem csak az altesti humor a vicces. Vagy odakint ennél feljebb nem lehet jutni?
Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.

Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Figyelj ha nem tetszik hogy itt vagyok itt irogatok csak egy szavadba kerul es eltunok.

Amugy meg a renomerol annyit hogy egy haditechnikai lapon nem kene hogy komolyan jelenlegyenek a csillagjoslas, samankultusz, osszeeskuveselmeletek stb stb hulyesegei. Vagy tevedek?
Dramaqueen! :eek:
Ez a humor topik. Tényleg nem itt kéne a hülyeség miatt rinyálnod. :rolleyes:
 

dudi

Well-Known Member
2010. április 18.
46 787
75 834
113
Szerinted?

Az USA ma a legnagyobb szenvedoje a virusnak es valszeg messze megfogja haladni az aldozatok szamaban a kinai eseteket. Micsoda fntasztikus huzas.

Ebbe ne legyel biztos!Az persze előfordulhar,hogy a bevallott kínai számoknál több lesz a halott az államokban,de ez nem jelenti azt,hogy ez lesz az igazság.Mondom ezt úgy,hogy a távol-keleti tarsadalmak alapvetően sokkal fegyvelmezettebbej mint a nyugatiak(pláne egy diktatúrában)így azok az intézkedések amik a társadalom fegyelmezettségét igenylik(hordj maszkot,ne menj ki az utcára stb) hatékonyabbak lehetnek.
Bár nekik nincs Trumpjuk nektek meg van ez azert minimum egalizál(mondom ezt úgy,hogy a sok kreténseg ellenére amerikai szemmel még mindig inkább Trump volt a jó választás mint a mint Clintonné).
 
  • Tetszik
Reactions: bartinieffektus