[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Az Indexnél megint nagyon megindultak a marxisták.
"erkölcsös fosztogatás"
https://index.hu/techtud/2020/06/03/mitol_valnak_a_bekes_tuntetesek_eroszakos_zavargassa/
Gondolom, magát a cikket nem olvastad el.
Ez egy leíró cikk, nem vélemény cikk.
Nem a fosztogatást véleményezi “marxista módon” erkölcsösnek, hanem leírja, hogy a fosztogató csőcselék milyen mechanizmus mentén tekinti önfelmentő módon a saját fosztogatásait erkölcsösnek. Úgy általában.

Különbség.

Az index valóban balra húz, de ez a konkrét cikk speciel semleges. Legalábbis az én értelmezésem szerint.
Nem szerencsés árnyékra vetődni.

Nem a fosztogatást véleményezi “marxista módon” erkölcsösnek, hanem leírja, hogy a fosztogató csőcselék milyen mechanizmus mentén tekinti önfelmentő módon a saját fosztogatásait erkölcsösnek. Úgy általában.

Különbség.

Az index valóban balra húz, de ez a konkrét cikk speciel semleges. Legalábbis az én értelmezésem szerint.
Nem mondja ki nyíltan, hanem relativizál. Sugallja, hogy vannak olyan valóságértelmezési módok, ahol ez elfogadható. Pedig nincsenek.
Csak emlékeztetőül, vannak olyan történelemtudományi kérdések, aminek hasonló relativizálása már megbocsáthatatlan bűn. Egyébként ne legyenek illúzióid a balos médiumokkal, mindenhol csak éppen annyit engednek meg maguknak amit az adott közeg eltűr. Ha nem Magyarországon lennének, ők sem ilyen érintőlegesen fogalmaztak volna.

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
USA-ba a fejekben nagy baj van.

Én nem ezen a bolygón élek, semmi közöm hozzá, csak vendégségben vagyok és nemsoká megyek vissza a Szíriuszra. :D :D :D

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Különbség.

Olvasd el ezt a ma reggel linkelt cikket, és akkor talán máshogy fogod látni az index írását:

Én nem ezen a bolygón élek, semmi közöm hozzá, csak vendégségben vagyok és nemsoká megyek vissza a Szíriuszra. :D :D :D

Nem értelek. Sima dizájner drog. Ő legalább jól szórakozik. Legyél elfogadóbb! :D

Ez felháborító. Legalább egy maszkot viselhetne:D:hadonaszos:

Ferenc ellenpápa is beszáll a buliba:
https://hvg.hu/vilag/20200603_ferenc_papa_george_floyd
..
S megszületett az ítélet is;
"Nem tűrhetjük el, nem hunyhatunk szemet a rasszizmus és kirekesztés bármilyen formálya felett, és állíthatjuk közben, hogy védelmezzük minden emberi élet szentségét – jelentette ki Ferenc pápa szerdán, rendszeres heti vatikáni audienciáján. Tragikusnak nevezte az Egyesült Államokban rendőrök által megölt fekete férfi, George Floyd halálát, és közölte, hogy imádkozik Floyd és mindenki más lelki üdvéért, aki a "rasszizmus bűne" miatt vesztette életét."
..