Ezt mondták a királyi egyesről is. Azóta még kétharmad.Ezzel teljesen egyetértek.
A te, és molnibalage válasza jó képet fest a magyar társadalom belpolitikát hangyafasznyit is követő részéről. Molni reakciója az indexezésre az origózás volt, amikor az origóról írtam le, hogy egy rakás szar, a te reakciód az indexezés volt. Attól, hogy tudom valami szar az egyik oldalon, még nem leszek a másik oldal feltétlen híve. Az indexet veszélyesebbnek tartom, mert gyakorlatilag a nagy híroldalak közül az egyetlen amelyik többé kevésbé sikeresen próbálja magát függetlennek beállítani miközben tartalmilag ugyanolyan elfogult és agymosó propagandát tol mint az origó, csak sokkal kifinomultabban teszi. A másik oldalról nézve az origó veszélytelen, kb mindenkinek leesett, hogy az már egy nem komolyan vehető lap.
Annyi a különbség az origo és az index között, hogy az index mindent fikáz, nyomja a gendert ezerrel, a sok műmini semmit (buzik, drogosok, egyebek), ha kedvenc van kormányon, ha nincs, míg az origo kapcsán amióta kormánypárti (lehetett volna ellenzéki is, csak ugye a népszabit is leszarták ...), a szokásos egymás basztatása mellett azért a hozzáállás komolyabb dolgok iránt van, mint az index baromságai. Én még origótól kioktatást, mindent jobban tudást semmilyen kulturális cikk vagy tény kapcsán nem láttam, ellenben az index mindent jobban tud mindenkinél. Ők a fikciós újságírás hívei: kitalálnak valamit, oszt bizonyítsd be, hogy nem úgy van. Ez a mentalitás sose volt szimpatikus számomra. Ha csak az utóbbi idők komolyabb témáit nézzük, az index védi a négereket, fikázta, hátráltatta a védekezést a rettegő cikkeikkel, míg az USA kapcsán az origo nem védi a védhetetlent, és elég komolyan foglalkozott a védekezéssel, és itt most nem a Müller Cecis mémekre gondolok, hanem a valós témákra. Az index elhasználódott, egy szakadt koton, semmi más. Imádja irányítani a belpolt, szerencsére szarul. Nekem nem fog hiányozni, de az origo sem, ha bármelyik megszűnne.