[BIZTPOL] Közép-Európa (V4 országok)

Nekem úgy tűnik ez a cikk egy fordítóval készült. Ezért nem pontos, tessék visszamenni a forrásra és azt nézegetni.

A trianoni szerződés érvénytelenítésére indított aláírás gyűjtés pedig nem a területi integritás megsértése, hanem vélemény szabadság.
Tudom, ettől még simán kaphat 10 évet az illető, ha úgy döntenek.

• Tetszik
Reactions: blitzkrieg
Igen, olyan van, hogy az addigi részvételt napközben 3-4-szer jelentik.
De olyan nincs, hogy az utolsó órában. Pont az ilyen kijelentésekből válik egyértelművé, hogy az illető hazudik. És fogalma sincs a választás bonyolításának technikai részleteiről.

Tényleg Szerbiában a választás napján hányszor adnak jelentést a választáson megjelentek számáról?

Nálunk 7,9,11,13,15,17-30-kor van jelentés a létszámról.

Te, ennek olyasmi szaga van, mint a korrupcióellenes ügyészségi vizsgálatoknak a románoknál...
https://www.portfolio.hu/gazdasag/2...iniszterelnokrol-derult-ki-hogy-masolt-441578
..
Nem bírják megemészteni, hogy a "szlovák momentum" gyíkvállú legényei 6,99 %-kal kiestek a szökőnapi választáson!

• Tetszik
Reactions: gergo55
Az Egyesült Államok budapesti nagykövete aggályosnak találta a felhatalmazási törvényt, a kormány tagjaival is beszélt ez ügyben...

Na most akkor kell 2 milliárd USD-ért fegyvert venni az amerikaiaktól vagy nem hogy újra nagyon demokratikusak legyünk a szemükben?
Nagyon "aranyos" a nagykövet úr. És ha esetleg egy külföldi hatalomnak az lenne a véleménye, hogy a Kínai Kommunista Párt legfelsőbb vezetésének a Fehér Ház-ban (tudom, kis betűvel, de úgy írják ők maguk!!) van a helye, ráadásul mindent meg is tenne ennek érdekében, arról mi lenne a véleménye?!! Főleg a TETTEK-ről, nem tekintené esetleg illetéktelen beavatkozásnak az USA belügyeibe?!!

Az Egyesült Államok budapesti nagykövete aggályosnak találta a felhatalmazási törvényt, a kormány tagjaival is beszélt ez ügyben...

Na most akkor kell 2 milliárd USD-ért fegyvert venni az amerikaiaktól vagy nem hogy újra nagyon demokratikusak legyünk a szemükben?

A linkelt cikkből még: "A CEU kapcsán David B. Cornstein úgy fogalmazott: ha van bármi, amit megtehetne azért, hogy az egyetem visszajöjjön Budapestre, megtenné, mert a CEU-nak itt van a helye. „Engem tényleg zavart, hogy képzésük egy részét Bécsbe költöztették – mondta a nagykövet, aki 4 hónap kényszerű távollét után tért vissza Budapestre, és első interjúját az ATV-nek adta."

Namost én maradtam le valamiről? Amennyire jól tudom el se mentek ... Az, hogy Bécsben is applikáltak valami kisebb "lerakatot" az a véleményem szerint irreleváns (azaz igazából bővítést vizionál ide?). A vastaggal kiemelt rész az különösen "jóbaráti" (aka Goodfriend ...) gesztus ...