[BIZTPOL] Amerikai Egyesült Államok, Kanada

Nekem mindegy, nekik nem :) Azért írtam, mert a két újságcikkben más-más rasszt hangsúlyoztak ki :)

Egy olyan országról beszélünk ahol az elmúlt ~5 évben minden "haladó" szellemiségű a piaci dns tesztjére verte magát, hogy mekkora % kisebbségi. Aztán kibukott, hogy vmelyik cég hamis eredményeket küldött vissza, mivel mindenkinek belerakott 3-4% subsaharan african-t, ha volt a vérében ha nem.

Egy olyan országról beszélünk ahol az elmúlt ~5 évben minden "haladó" szellemiségű a piaci dns tesztjére verte magát, hogy mekkora % kisebbségi. Aztán kibukott, hogy vmelyik cég hamis eredményeket küldött vissza, mivel mindenkinek belerakott 3-4% subsaharan african-t, ha volt a vérében ha nem.
Erről egy forrást kérhetek? Lenne kedvem nevetni.

• Tetszik
Reactions: Crusader
A novemberi amerikai elnökválasztás lényegében olyan hatással lesz a világ sorsára, amilyennel az 1930-as években Franklin D. Roosevelt hatalomra kerülése volt. Az ezt követő két évtizedben az amerikaiak arra jutottak, hogy érdekelni fogja őket a világ sorsa, míg most még nem lefutott a játszma.
Nyolcvan év után újra eldől a világ sorsa

x9co72.jpg

Mehehe... Mindig, ami épp jól hangzik, ami épp a karrierhez kell.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem mindegy?

Nincs 100% tiszta faj sehol sem a vilagon.

Mindenkinek a vilagon valameik ose dugot vmi azsiaival,feherel,niggerel vagy stb.. csak az vagy meglatszik vagy nem.

Azert is nevetem mindig ki a balkani nacionalistakat..hogy o a nagy ... (odairni amit gondolunk) a valameik os nagymamajat meg LEHET a torokok vagy a nemetek dongettek vagy ki tudja ki mas...

Az embereket IQ alapjan kellene nezni. Vagy van eszed, vagy total hulye vagy, az alapjan kellene hogy legyen pl. a szavazati jog is.

Ha igy neznenk, a csaj meg a utcam vezeteset sem nyerne meg, mert latszik hogy tokhulye. Bajdenek ez nagyon nagy hulyesege vot hogy ezt kinevezze...de hat kell nyalni a niggak segget...
Nem mindegy mert amikor az érdekéi azt kívánják akkor mar Fekete a csaj nagy betűvel. Egyébként mindegy lenne.

Ez tényleg csak erős idegzetűek nézzek meg!!!

A kísérőszöveg.
Nem tudjuk megmenteni a mosómedvét, de azonosíthatunk minden résztvevőt.

• Tetszik
Reactions: antigonosz
Ez tényleg csak erős idegzetűek nézzek meg!!!

A kísérőszöveg.
Nem tudjuk megmenteni a mosómedvét, de azonosíthatunk minden résztvevőt.

A négert kiemelheted a dzsungelből, de a dzsungelt nem emelheted ki a négerből.

A négert kiemelheted a dzsungelből, de a dzsungelt nem emelheted ki a négerből.
Vannak azért különbségek.
Ezt nem támogathatom!” – a keresztény hite miatt nem térdelt le a rögbisztár
000_1LJ9U8.jpg

https://www.vadhajtasok.hu/2020/08/...szteny-hite-miatt-nem-terdelt-le-a-rogbisztar

Amit én láttam a mozgalom működéséből az nem igazodik ahhoz, amiben én hiszek. Templomokat és bibliákat gyújtanak fel. Ezt nem támogathatom. Színesbőrű ember vagyok, de még inkább Jézusnak az embere. Sőt, mindenekelőtt Jézus embere vagyok! Elfogadom, hogy ha az emberek mást gondolnak, mást tesznek a saját életükkel, nem az én dolgom őket megítélni, ezt majd Isten fogja megtenni.”

Vunipola ötven alkalommal szerepelt pályafutása során az angol rögbi válogatottban

Portland: tüntetők, antifák, rendőrök.