[BIZTPOL] Észak-Korea

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Helyes csaj lenne, de az arcáról sugárzik valami hideg erőszakosság..... Szerintem ez a nő okos, intelligens, de kezdődő pszichopata....

Szegény lélektanászok mennyi energiát fektetnek a tanulmányaikba, majd a praxisuk alatt minden diagnózis felállításába is. Pedig ha tudnák, hogy szakirányú képzettség nélkül, személyes találkozás, beszélgetés, vagy akár csak egy videófelvétel nélkül, az illető tetteinek, megnyilvánulásainak, gyakorlati tevékenységének ismerete nélkül, pusztán egy fényképről is lehet diagnosztizálni...

Helyes csaj lenne, de az arcáról sugárzik valami hideg erőszakosság..... Szerintem ez a nő okos, intelligens, de kezdődő pszichopata....
Off Életem egyik legszebb nőjét Észak-Koreában láttam, és egy helyi hölgy volt, nem turista.... Egyébként a legtöbb helyi leány olyan, mint akit szívlapáttal orrba 'sztak. On

Ezzel csak egy bajom van. Eddig 2 világháborút vívott az emberiség és abból a jelentős országok soha nem maradtak ki, még akkor sem, ha közvetlenül nem náluk volt a frontvonal. Szóval egy világháborúból sajna Európa sem fog kimaradni, pláne a mai globalista világban nem.
Meg jo hogy europaba mar nem nagyon van jelentos orszag :D

Egyes jelentések szerint Észak-Koreában a múlt napokban eltávolították a kómát, amibe a Bölcs vezető unos-untalan beleesett. Friss hír az is, hogy Észak-Koreában castingot rendeztek a Kim Jong Un hasonmásoknak. Az első három helyezett életben maradt.

A rejtélyes észak-koreai rezsim felkent szakértői állítják, hogy a Kim Dzsongun diktátor kómában fekszik, esetleg már meg is halt, míg más tudós elemzők úgy vélik, hogy csak némi decentralizálás történik a rezsim felső vezetésében, ami normális a kommunista diktatúrákban, és továbbra is a vezér kezében van a gyeplő.
Rejtélyes történések Észak-Koreában: lehet, hogy már nem is él a diktátor?

A rejtélyes észak-koreai rezsim felkent szakértői állítják, hogy a Kim Dzsongun diktátor kómában fekszik, esetleg már meg is halt, míg más tudós elemzők úgy vélik, hogy csak némi decentralizálás történik a rezsim felső vezetésében, ami normális a kommunista diktatúrákban, és továbbra is a vezér kezében van a gyeplő.
Rejtélyes történések Észak-Koreában: lehet, hogy már nem is él a diktátor?
A nyugat szerint mikor is halt meg utoljára? Fél éve se ;)?!