[BIZTPOL] Fehérorosz helyzet

Status
Not open for further replies.
A Minszkben látható BMP-2 -es menetoszlopról kb. annyit sejteni, hogy talán az elnöki palotához vezényelték őket, szóval nem hadgyakorlatra mennek.

2 db BTR vezényeltek a Függetlenség Palotájához és a Belexpo kiállítási komplexumhoz 5 db BTR vezényeltek az elnöki rezidenciához az elnöki rezidencia tetején mesterlövészeket láttak.Úgy látszik,hogy Lukasenko szerint már nem elég az AK.:-)

Amúgy Lukasenko elmondása szerint nem ünnepli a születésnapját.

""Egyáltalán nem ünnepeltem a születésnapokat. Ez számomra az életem leggyengébb napja, mert sajnos ezen a napon egy évvel idősebb lettem"

Pedig mennyi ember ment ki ma Minszkben az utcára,hogy felköszöntsék:)
Még ideig-óráig húzhatja, de ennek a vége az, hogy mennie kell.
2 db BTR vezényeltek a Függetlenség Palotájához és a Belexpo kiállítási komplexumhoz 5 db BTR vezényeltek az elnöki rezidenciához az elnöki rezidencia tetején mesterlövészeket láttak.Úgy látszik,hogy Lukasenko szerint már nem elég az AK.:)

Beszédes kép:
22058994_0.jpg

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

2 db BTR vezényeltek a Függetlenség Palotájához és a Belexpo kiállítási komplexumhoz 5 db BTR vezényeltek az elnöki rezidenciához az elnöki rezidencia tetején mesterlövészeket láttak.Úgy látszik,hogy Lukasenko szerint már nem elég az AK.:)

Ok. De akkor hova mentek a BMP-2 -ek Minszkben?!

Ok. De akkor hova mentek a BMP-2 -ek Minszkben?!

Az összes páncélozott harcjármű a tüntetések miatti biztonsági intézkedések miatt lett Minszkbe vezényelve.Hogy ott maradnak-e az jó kérdés.
Amúgy úgy látszik ha vasárnap akkor Lukasenko megmutatja az AK-t a tüntetőknek most is előkapta az avtomat kalashnikovot.:-)
.

• Tetszik
Reactions: Python
Nikolai Latyshenok, Fehéroroszország elnökének segítője kijött a Függetlenség Palotája közelében összegyűlt tüntetőkhöz. Elmondta, hogy az ellenzékkel nem lesznek tárgyalások.
Na ezt így még nagyon sokáig elhúzhatják.

Nikolai Latyshenok, Fehéroroszország elnökének segítője kijött a Függetlenség Palotája közelében összegyűlt tüntetőkhöz. Elmondta, hogy az ellenzékkel nem lesznek tárgyalások.
Na ezt így még nagyon sokáig elhúzhatják.

Pancserpuccs.
Jön szeptember 1. és az iskolakezdés, a félelmetes koronavírus, meg az amerikai elnökválasztás stb.
Nincs most erre idő...

• Tetszik
Reactions: vata and Wilson
Ez ugyan az az eset 2 nézőpontból. Civil ruhás biztonságiak(?) megpróbálnak elkapni egy embert, a tömeg meg megakadályozza.

Amúgy Lukasenko elmondása szerint nem ünnepli a születésnapját.

""Egyáltalán nem ünnepeltem a születésnapokat. Ez számomra az életem leggyengébb napja, mert sajnos ezen a napon egy évvel idősebb lettem"

Pedig mennyi ember ment ki ma Minszkben az utcára,hogy felköszöntsék:)
Detto en se.

Amúgy megcsináltad már a Fehérorosz események "horoszkópját"?:)

Nem készültem ilyesmire...
De érdekes, ami ma tudatosult, hogy Szűz szellemiségű nép lévén, adatott nekik egy Európában példátlan hosszan regnáló vezére, aki vegytisztán Szűz jegyű
(aug. 30. a Szűz havának első, Szűz dekádjába esik). Stabillan, jó szimbiózisban voltak... (eddig?)
..
Lukasenkó ráadásul egy olyan falucskából származik, amelynek egy nyúl van a címerében, Szűz attribútum ez is. A keleti zodiákusban ugyanis a Nyúl/Macska a Szűz jelölőállata - mindkettő mosakszik, tisztálkodik! A szűz egyik jelentése meg: tiszta, érintetlen
https://en.wikipedia.org/wiki/Kopys
150px-Coat_of_Arms_of_Kopys%2C_Belarus.png

..
De! Ez sem elhanyagolható:
"The Kapust Hasidic dynasty originates in Kopys. By the end of the 18th century, there was a Jewish typography in Kopys."
https://en.wikipedia.org/wiki/Kopust
..
Ha Lukasenkó Sándor zsidó is, és a hittestvérek számon is tartják ezt, akkor nem most fog megbukni!
Szaturnusz az otthonában van és Juppiter is a Bakban van. (a zsidóságot a Bak jegy köré csoportosuló tulajdonságok jellemzik legjobban)
https://www.astro.com/swisseph/ae/2000/ae_2020.pdf
..
A Lukasenkó névnek amúgy van jelentése?
..
Off, de te provokáltál... :D

• Tetszik
Reactions: gergo55 and Szittya
Status
Not open for further replies.