2020-as amerikai választások: a legrosszabb forgatókönyv a legvalószínűbb
Egy szerintem érdekes cikk az amerikai választásokról. Inkább konteo szerűség...
![]()
Ennél komolyabban vehető források is hasonló forgatókönyveket vázolnak. Mintha minden forrás a káoszt propagálná.2020-as amerikai választások: a legrosszabb forgatókönyv a legvalószínűbb
Egy szerintem érdekes cikk az amerikai választásokról. Inkább konteo szerűség...
![]()
Ennél komolyabban vehető források is hasonló forgatókönyveket vázolnak. Mintha minden forrás a káoszt propagálná.

Ez a mai cikk is megerősítheti a tegnap linkelt cikk bizonyos felvetéseit.
Küzdelmes jogi csatákra készül Joe Biden a választás után
"A Pentagon 2045-re olyan felszíni és víz alatti hadihajókat akar építtetni, amelyek képesek legénység nélkül, szakadatlanul cirkálni az óceánokon"Szembesülve Kínának a Csendes-óceánon folytatott expanziós politikájával, a Pentagon dollármilliárdokat tervez beruházni az Egyesült Államok hadiflottájának fejlesztésébe, hogy azt mozgékonyabbá, autonómabbá és halálosabbá tegyék - mondta egy szerdai tanácskozáson Mark Esper amerikai védelmi miniszter.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/218055/
Vagy minden a terv szerint halad."A Pentagon 2045-re olyan felszíni és víz alatti hadihajókat akar építtetni, amelyek képesek legénység nélkül, szakadatlanul cirkálni az óceánokon"
Aki a jelenlegi, anarchia felé tendáló körülmények között arról beszél mi lesz neki 25 év múlva, azt nem tudom igazán komolyan venni.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..