Beszélgető

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Status
Not open for further replies.
T

Törölt tag 2822

Guest
Csak, hogy bedobjak egy random dolgot, több olyan ókori civilizáció is volt állítólag (nem, nem tudom melyik, dokumentumfilmben láttam, nem emlékszem), akik olyan bolygóit is ismerték a naprendszerünknek amit szabad szemmel nem látni. Sőt, valamelyik bolygónak a holdjainak a pontos számával is tisztában voltak. Ha ez igaz és nem egy bakumozott infó, mint néhány az ősi idegenekben ahol nagyvonalúan keverik az ősi civilizációkat és simán bemutatnak olyan építményt, szobrot, falmegmunkálást amit egy teljesen másik készített a filmben elhangzottaktól, akkor érdekes kérdés, hogy honnan a picsából tudták?

Én, aki nem építészként tanultam elhiszem ha egy mérnök elmondja, hogy egy emeletes háznyi méretű kőtömböt, bizonyos ügyes technikák segítségével elcibáltak a-ból b-be, és valahogy fel is emelték valamilyen korabeli épített szerkezettel. Azt is elhiszem, sőt teljesen érthető is, hogy akkoriban filozófiával és csillagászattal foglalkoztak a "szabadidejükben", nyilván másra nagyon nem volt lehetőségük, vagyis érthető, hogy ismerték a csillagokat és a mozgásukat (gondolok itt az egyiptomiakra például), De honnan a bánatból ismerhettek szemmel nem látható égitesteket?

Ilyen könnyű lett volna lencséket készíteni?

Most válaszolok a saját kérdésemre, mert közben gugliztam is. Számomra meglepő, hogy már az ókorban ismerték a lencséket. Így viszont hihető, hogy akár távcsövet is készíthettek maguknak. De lehettek-e ezek olyan jó minőségűek, hogy szemmel nem látható égitesteket figyeltek meg velük? A wikipédia szerint az 1500 évek közepén tudtak 2-3x nagyítással rendelkező távcsövet készíteni.
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 983
14 003
113
https://infinityexplorers.com/ancient-nuclear-reactor
..
Az afrikai Gabonban, Okla mellett uránt kerestek a föld alatt. Találtak is, de a kitermelést mégsem kezdték el. Megállapították ugyanis, hogy érc ugyan van a föld alatt bőven, de az nem a sugárzó U-235-ös, hanem csak U-238-as, ez pedig nem alkalmas sem az atomerőművek üzemanyagául, sem a régebbi típusú atombombákba. Geológusok jártak a helyszínen és tökéletesen abszurd magyarázatot adtak. Ugyanis a föld alatti uránrétegekben találtak minden egyebet, ami a 235-ös uránmezőkön szokott lenni, ráadásul pontosan ugyanolyan arányban bukkantak elő azok a ritka elemek: szamárium, ruténium, ozmium és sugárzó-cézium. Még egy olyan elemet is találtak, amit csak nem sokkal korábban, kizárólag laboratóriumi körülmények között tudtak előállítani Európában!
..
Minden jel arra mutatott, hogy ma már ismeretlen, de fejlett civilizáció kétmillió évvel korábban igen különös módon termelt itt energiát: a föld alatt hozott létre természetes atomtelepet és az ott kapott energiát alakította át árammá. Hogy ez a furcsa "erőmű" meg ne szakadjon és a hőtől fel ne robbanjon, hűtötték is. Találtak nyomokat arra nézve, hogy az ismeretlenek az erőmű legalább egymillió éven át működött. Nem képzelhető el, hogy ez értelmes lények beavatkozása nélkül jött volna létre. Az megesik, hogy a föld alatti szénrétegek meggyulladnak és akár évtizedeken át égnek spontán, emberi beavatkozás nélkül. De ha ez uránnal is lehetséges lenne, akkor sokfelé a Földön tapasztalható lenne ilyesmi, arról nem is szólva, hogy egy uránmező anyaga közvetlenül nem gyulladhat meg. Itt másféle "üzemmóddal" lehet csak energiát nyerni. És persze gondoskodni kell a sajátos föld alatti erőmű folyamatos és állandó hűtéséről is. Ebből pedig az következik, hogy a lelet mindenképpen értelmes lények cselekedetére utal.
..
Ki működtette akkor az erőművet? Minden bizonnyal nem földi ember. Mert elfogadva az evolúciós dogmát, - amelynek sajnos igen kevés bizonyítéka, annál több fontos hiányossága van - akkor ez aligha a mai ember őse lehetett. Több okból sem. Az egyik ok, hogy akkor még nem volt olyan fejlett - mi több, a tudomány szerint még ember sem volt a szó igazi, intelligens lényt jelölő értelmében. Majomember aligha csinálhatott ilyesmit. A másik: ha mégis az ősember lett volna, miért csinálta volna? Mihez kellett volna a fejletlen, iparral még nem rendelkező lényeknek ennyi energia?
..
Nem titkolják. Az internet-korában ez lehetetlen is. Az "iskolai tananyagból" hiányzik csak.
Évmilliós fossziliákat találunk akkor élt élőlényekről, de egy civilizációról ami már atomenergiát használt meg semmi közvetlen bizonyíték nem maradt fent. Elég valoszínűtlen.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Itt vannak a részletek a médiában megjelentekkel szemben még sem IED hanem akna okozta az orosz magas rangú tiszt halálát.


Augusztus 18-án a kelet-szíriai közösségi hálózatok bejelentették, hogy egy tábornoki rangú orosz tisztet megöltek egy katonai eseményben. Eleinte nem volt túl sok részlet az incidensről, és Oroszország még azt is tagadta, hogy a soraiból származó vezető tiszt megsérült volna bármely eseményben.

Az oroszoknak több napba telt, mire beleegyeztek abba, hogy elismerjék, Szíriában Kelet-Szíriában megölték egyik magas rangú tisztjüket, de az oroszok nem egyeztek bele, hogy részleteket közöljenek arról, hogy mi is történt ott pontosan.

A szíriai média azonban megvizsgálta, ellenőrizte és megbeszélést folytatott a térség biztonsági tisztviselőivel, és képesek voltak teljes képet alkotni az orosz tiszt halálának a körülményeiről, :

A környéken működő szír nemzetbiztonsági erők járőrét, egy Toyota kisteherautót benne öt katonával,az ISIS lesből, megtámadta kb. 15 km-re Deir a-Zor tartomány városától.



A csapdát felállító ISIS-erők az öt katonát megöltek a kezükbe került Toyota kisteherautó rádióján, felvették a kapcsolatot a főkapitánysággal, és technikai segítséget kértek, mondván meghibásodott a jármű, és az út szélén ragadt.

Az szíriai nemzetbiztonsági parancsnokság újabb járőrt küldött a nemzetbiztonsági parancsnok vezetésével Al-Mayadin térségében, de mikor odaértek a járműhöz csak 2 holttestet találtak a jármű belsejében.

A helyszínről rádión jelentették a helyzetet,és további erősítést kértek a 3 eltűnt katona felkutatásához.

Néhány óra múlva megérkezett egy katonai járőr, amelyet öt szíriai katona alkotott és akik már több hete működtek a környéken, és velük volt Vladislav Glankif is , aki véletlenül egy másik misszióban volt a közelben, de csatlakozott hozzájuk, hogy személyesen és alaposan kivizsgálják az eset körülményeit.

Az orosz tábornok, amint a helyszínére ért, az esemény helyszínére sétált, de ott az ISIS által odatelepített aknára lépett, és a helyszínen meghalt.

Bár még ISIS sem gondolta, hogy egy ilyen egyszerű csapda működhet,,ám ezúttal a támadások hatékonyságának maximalizálására tett kísérletük minden várakozásukat felül múlta.

 
M

molnibalage

Guest

blitzkrieg

Well-Known Member
2015. február 10.
5 503
5 633
113
Aki találja, általában nem is titkolja, de mivel az ilyenek alaposan megbolygatnák az eddigi hivatalos kronológiát, általában lehülyézik, konteósozzák, vagy hamisítózzák a találót és vége a karrierjének. Ha csak az ilyen leletek tizede nem hamisítvány, akkor is baromság a hivatalos kronológia és rengeteg ilyen lelet van, ami azért nem kerül a szemek elé, mert rohad egy múzeum pincéjében. Az Anküthériai szerkezet évtizedekig rohadt egy múzeum pincéjében. Hirtelen általa egy korábbi gépészeti tudás került a releváns dolgok polcára, előtte konteós lett volna bárki, aki ókori differenciálművekről beszél.

Nincs olyan, hogy hivatalos kronológia. A világról megszerzett ismereteinket folyamatosan bővítjük, finomítjuk az újonnan felfedezett eredményeknek köszönhetően. Senki nem kell eltitkoltjon semmit. Ha valamit felfedeznek és bizonyíthatóan eredeti, akkor az bekerül a tudományos életbe is, foglalkozni fognak vele.
Szerinted miért kellene eltitkolni azt, ha esetleg rajtunk kívül még volt értelmes élet a Földön pár millió évvel ezelőtt? Hatalmas tudományos felfedezés lenne. ugyanígy az idegenek létezését sem titkolja senki. Vagy szerinted csak alibiből költünk dollármilliárdokat az esetleges Marsi vagy kisbolygókon lévő élet kutatására? Nem sokkal látványosabb lenne, ha nem holmi élő vagy rég halott baktériumokat jönne elő a NASA, hanem egyből értelmes élőlényekkel? Jól megdobná a büdzséjüket egy ilyen felfedezés.
 
  • Tetszik
Reactions: fip7

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Csak, hogy bedobjak egy random dolgot, több olyan ókori civilizáció is volt állítólag (nem, nem tudom melyik, dokumentumfilmben láttam, nem emlékszem), akik olyan bolygóit is ismerték a naprendszerünknek amit szabad szemmel nem látni. Sőt, valamelyik bolygónak a holdjainak a pontos számával is tisztában voltak. Ha ez igaz és nem egy bakumozott infó, mint néhány az ősi idegenekben ahol nagyvonalúan keverik az ősi civilizációkat és simán bemutatnak olyan építményt, szobrot, falmegmunkálást amit egy teljesen másik készített a filmben elhangzottaktól, akkor érdekes kérdés, hogy honnan a picsából tudták?

Én, aki nem építészként tanultam elhiszem ha egy mérnök elmondja, hogy egy emeletes háznyi méretű kőtömböt, bizonyos ügyes technikák segítségével elcibáltak a-ból b-be, és valahogy fel is emelték valamilyen korabeli épített szerkezettel. Azt is elhiszem, sőt teljesen érthető is, hogy akkoriban filozófiával és csillagászattal foglalkoztak a "szabadidejükben", nyilván másra nagyon nem volt lehetőségük, vagyis érthető, hogy ismerték a csillagokat és a mozgásukat (gondolok itt az egyiptomiakra például), De honnan a bánatból ismerhettek szemmel nem látható égitesteket?

Ilyen könnyű lett volna lencséket készíteni?

Most válaszolok a saját kérdésemre, mert közben gugliztam is. Számomra meglepő, hogy már az ókorban ismerték a lencséket. Így viszont hihető, hogy akár távcsövet is készíthettek maguknak. De lehettek-e ezek olyan jó minőségűek, hogy szemmel nem látható égitesteket figyeltek meg velük? A wikipédia szerint az 1500 évek közepén tudtak 2-3x nagyítással rendelkező távcsövet készíteni.

Dogon mitológia, Szíriusz A, B kettős rendszer.
Azt is jóval előbb tudták a "mondáikból", mint mielőtt ténylegesen eljutott volna a teleszkópok fejlettsége addig, hogy igazolja a "mítoszt"!
 
  • Tetszik
Reactions: papajoe and Pogány

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Ez most komoly? Olyan képeket linkelsz, ahol csak átvátlod a kereső üzemmódját és kijön, hogy mind hoax...?

Meg nem tűnik fel, hogy ha ilyen csontvázzal azok az emberek nem lennének életképesek? Nézzed már meg, hogy az állaot tömegnövekedésével a csontok arányai hogyan változnak.

Komolyan mondom, ez már a hordó alja...

Ma már bármi lehet hoax vagy deep fake! A hivatalos, akadémiai is!
..
A srác a Toyota platón? Bár rossz a kép!
..
Dávid és Góliát?
 
  • Tetszik
Reactions: Pogány

alali77

Well-Known Member
2011. szeptember 19.
4 053
10 144
113
Ez most komoly? Olyan képeket linkelsz, ahol csak átvátlod a kereső üzemmódját és kijön, hogy mind hoax...?

Meg nem tűnik fel, hogy ha ilyen csontvázzal azok az emberek nem lennének életképesek? Nézzed már meg, hogy az állaot tömegnövekedésével a csontok arányai hogyan változnak.

Komolyan mondom, ez már a hordó alja...
Jézus, ezek még mennek? Kurva jó!
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Ez aztán az érv! Az hogy több száz milló éves dinoszaurusz fossiliák is fennmaradtak ne zavarjon.

Most mit vársz tőlem?
Hogy megmondom a tutit?
..
Én legalább addig eljutottam, hogy nem veszek be mindent, amit ex katedra kijelentenek a szemembe!
Legalább annyit meghagyok magamnak, hogy OK ez és ez így van, DE a mai tudásunk és a világról alkotott képünk alapján!
..

Amíg a csillagászat ott tart, hogy vöröseltolódás = távolságmérés, addig ott vagyunk, ahol! Sehol!
 

Zaphod Beeblebrox

Well-Known Member
2020. április 1.
3 983
14 003
113
Most mit vársz tőlem?
Hogy megmondom a tutit?
..
Én legalább addig eljutottam, hogy nem veszek be mindent, amit ex katedra kijelentenek a szemembe!
Legalább annyit meghagyok magamnak, hogy OK ez és ez így van, DE a mai tudásunk és a világról alkotott képünk alapján!
..

Amíg a csillagászat ott tart, hogy vöröseltolódás = távolságmérés, addig ott vagyunk, ahol! Sehol!
Azt várom el, ha már ennyire tolod a saját elméletedet, és kritikus vagy a mainstreamel szembe, hogy arra is legyél kész, ha valaki rámutat az elméleted hiányosságaira vagy ellentmondásaira, hogy a saját teóriáddal is legyél legalább minimálisan kritikus, és ne gyere nyilvánvalóan photoshoppolt képekkel, valamint ne keverj érvként más tudományág jelenlegi képességét bele a beszélgetésbe.
Nem is értem hogy jön ide a csillagászat jelenlegi mérési képessége...

Mindenkinek ajánlom Puzsér és FAM beszélgetését a konteókról. Nagyon jól kielemzik annak lélektanát.
A beszélgetés első harmada után térnek rá a lényegre.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Azt várom el, ha már ennyire tolod a saját elméletedet, és kritikus vagy a mainstreamel szembe, hogy arra is legyél kész, ha valaki rámutat az elméleted hiányosságaira vagy ellentmondásaira, hogy a saját teóriáddal is legyél legalább minimálisan kritikus, és ne gyere nyilvánvalóan photoshoppolt képekkel, valamint ne keverj érvként más tudományág jelenlegi képességét bele a beszélgetésbe.
Nem is értem hogy jön ide a csillagászat jelenlegi mérési képessége...

Mindenkinek ajánlom Puzsér és FAM beszélgetését a konteókról. Nagyon jól kielemzik annak lélektanát.
A beszélgetés első harmada után térnek rá a lényegre.

Dehogy tolom. Csak valami kritikai gondolkodást szerettem volna "kiprovokálni"...
Alig-alig pislákol néhányakban!
..
Keresgéltem egyébként régi újságcikkeket óriás csontvázakról. Találtam is, vannak tudósítások még magyar nyelvű korabeli újságokban is. Hármat-négyet lementettem, majd feltöltöm. Képet egyelőre nem találtam. Van még pár ígéretes könyv archive.org -on, de várólistásak. Majd megpróbálom és hozom.
Dark weben nem néztem, bevallom.
..
De, "a minden úgy van ahogy van/mondják/tanítják" is egy alapállás. Jobb, nem jobb, döntse el ki-ki maga.
Nekem nem gond, ha valaki azt gondolja, hogy a piramisok "halotti emlékhelyeknek" készültek a fáraónak. Innen indult az egész...
..
Amúgy van némi élettapasztalatom nekem is. Remélem a kételkedés megengedett.
Más tudományág példája meg jól szemléltet sok mindent. Miért ne lehetne felvetni?
Ha végigbogarászod pl. Halton Arp felismeréseit, akkor rájöhetsz, a jelenség maga is már önmagában megér egy vizsgálódást.
(Az "Orion-öv" és a Nagy Piramisok analógiáját meg említettem, mint csillagászati kapcsot. Nyilván lehet rá mondani, hogy a véletlenek játéka.)
..
Puzsértól megkímélem magam, ha nem haragszol. Szerintem a saját lelkével kellene, hogy indítson, mielőtt projektálná a saját képzeteit másokba, majd azt kezdené aztán boncolgatni! Tipikus példája és példánya annak, ami itt is szembejött; hogy akkor kezdjük az alapoknál és mondjam meg, de nyíltan, hogy akkor most lapos-e a föld vagy sem. Érted, ugye? Azért mert nem hiszem, hogy ennek az emberiségnek a műve egy sor megalitikus építmény, akkor laposnak gondolnám a Földet!
Ugyan...
 
  • Tetszik
Reactions: papajoe and Pogány

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 785
25 338
113
Azt várom el, ha már ennyire tolod a saját elméletedet, és kritikus vagy a mainstreamel szembe, hogy arra is legyél kész, ha valaki rámutat az elméleted hiányosságaira vagy ellentmondásaira, hogy a saját teóriáddal is legyél legalább minimálisan kritikus, és ne gyere nyilvánvalóan photoshoppolt képekkel, valamint ne keverj érvként más tudományág jelenlegi képességét bele a beszélgetésbe.
Nem is értem hogy jön ide a csillagászat jelenlegi mérési képessége...

Mindenkinek ajánlom Puzsér és FAM beszélgetését a konteókról. Nagyon jól kielemzik annak lélektanát.
A beszélgetés első harmada után térnek rá a lényegre.

Na belehallgattam mégis, 57. perctől...
5-6 perc elég volt!
Hallgasd meg itt te is újra, rájössz miért!
Nem véletlenül indult el főpolgármesternek. Orvosi eset a pacák.
De, ha jól emlékszem nyilatkozott is ő TV műsorban korábban magáról, hogy milyen depressziói, személyiségzavarai voltak/vannak!
Sajnálom.
 

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
12 999
32 362
113
https://infinityexplorers.com/ancient-nuclear-reactor
..
Az afrikai Gabonban, Okla mellett uránt kerestek a föld alatt. Találtak is, de a kitermelést mégsem kezdték el. Megállapították ugyanis, hogy érc ugyan van a föld alatt bőven, de az nem a sugárzó U-235-ös, hanem csak U-238-as, ez pedig nem alkalmas sem az atomerőművek üzemanyagául, sem a régebbi típusú atombombákba. Geológusok jártak a helyszínen és tökéletesen abszurd magyarázatot adtak. Ugyanis a föld alatti uránrétegekben találtak minden egyebet, ami a 235-ös uránmezőkön szokott lenni, ráadásul pontosan ugyanolyan arányban bukkantak elő azok a ritka elemek: szamárium, ruténium, ozmium és sugárzó-cézium. Még egy olyan elemet is találtak, amit csak nem sokkal korábban, kizárólag laboratóriumi körülmények között tudtak előállítani Európában!
..
Minden jel arra mutatott, hogy ma már ismeretlen, de fejlett civilizáció kétmillió évvel korábban igen különös módon termelt itt energiát: a föld alatt hozott létre természetes atomtelepet és az ott kapott energiát alakította át árammá. Hogy ez a furcsa "erőmű" meg ne szakadjon és a hőtől fel ne robbanjon, hűtötték is. Találtak nyomokat arra nézve, hogy az ismeretlenek az erőmű legalább egymillió éven át működött. Nem képzelhető el, hogy ez értelmes lények beavatkozása nélkül jött volna létre. Az megesik, hogy a föld alatti szénrétegek meggyulladnak és akár évtizedeken át égnek spontán, emberi beavatkozás nélkül. De ha ez uránnal is lehetséges lenne, akkor sokfelé a Földön tapasztalható lenne ilyesmi, arról nem is szólva, hogy egy uránmező anyaga közvetlenül nem gyulladhat meg. Itt másféle "üzemmóddal" lehet csak energiát nyerni. És persze gondoskodni kell a sajátos föld alatti erőmű folyamatos és állandó hűtéséről is. Ebből pedig az következik, hogy a lelet mindenképpen értelmes lények cselekedetére utal.
..
Ki működtette akkor az erőművet? Minden bizonnyal nem földi ember. Mert elfogadva az evolúciós dogmát, - amelynek sajnos igen kevés bizonyítéka, annál több fontos hiányossága van - akkor ez aligha a mai ember őse lehetett. Több okból sem. Az egyik ok, hogy akkor még nem volt olyan fejlett - mi több, a tudomány szerint még ember sem volt a szó igazi, intelligens lényt jelölő értelmében. Majomember aligha csinálhatott ilyesmit. A másik: ha mégis az ősember lett volna, miért csinálta volna? Mihez kellett volna a fejletlen, iparral még nem rendelkező lényeknek ennyi energia?
..
Nem titkolják. Az internet-korában ez lehetetlen is. Az "iskolai tananyagból" hiányzik csak.

A "hivatalos tudomány" szerint (a ti szóhasználatotokkal) ezek természetes úton létrejött "reaktorok". Pontosabban ez az egy ismert, nem titkos egyáltalán.

https://en.wikipedia.org/wiki/Natural_nuclear_fission_reactor
 
  • Tetszik
Reactions: fip7 and zeal
Status
Not open for further replies.