W
Wilson
Guest
Csak ennyit tehettek, mert a törökök anno ultimátumot intéztek, hogyha folytatják az előrenyomulást Nahicsevánban, akkor Örményország eltűnik a térképről.
Dehogy tűnne el a törökök nem akarnak egy komoly konfliktust az oroszokkal már pedig ha Örményország területét támadás érné akkor az orosz medve egyből odacsapna mivel az örményekkel kötött védelmi egyezmény erre kötelezné és hidd el egy percig sem habozna.Ez azonban nem áll érdekében sem az oroszoknak sem törököknek sem az azerieknek.A legvalószínűbb szerintem.hogy némi területi veszteséggel az örmények részéről,lezárják ideiglenesen a konfliktust így mindenki viszonylag kis arcvesztéssel tud ki szállni a mostani buliból,Mivel én biztos vagyok benne,hogy csak ideiglenesen lesz vége a konfliktusnak,szerintem ebből következik,hogy az örmények(ha van eszük)akkor jó sok örmény konyakért telepakolják a karabahi területüket drónok elleni hatásos orosz légvédelmi eszközökkel,hogy még egyszer nehogy letolt gatyával álljanak,ha az éppen aktuális azeri vezetésnek kedve szottyan háborúsdit játszani.Mellesleg ha nekünk lenne piacképes drón ellenes rendszerünk nagyon jó kis bartelezést tudnánk az örményekkel lebonyolítani.