T
Törölt tag
Guest
Az azeri Szu 25 höz van valami LGB?Azeri Szu-25 sturmovikok akcióban
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Az azeri Szu 25 höz van valami LGB?Azeri Szu-25 sturmovikok akcióban
H-25L(lézeres)
KAB-500KR vagy valamelyik KAB változat nincs náluk rendszeresítve?
KAB-500KR vagy valamelyik KAB változat nincs náluk rendszeresítve?
Már megint sértegetni próbálsz...
Én nem relativizáltam az örmény népirtást, bár a múltkor még a tagadásával vádoltál. Határozott fejlődést mutatsz
Nem tudom észre vetted-e, de lovagkor véget ért, szerintem az ellenséget bárhol, bármilyen formában meg lehet semmisíteni. Márpedig befagyott konfliktus vagy sem, még eléggé frissek a sérelmek mindkét oldalon. Abba bele sem mennék, hogy folyamatosan csúsztatsz, amikor összemosod az azerieket a törökökkel.
Múlt időben beszéltem, arról hogy mit kellett volna tenni, hogy megoldjuk a nemzetiségi kérdést a történelmi Magyarországon. Eléggé naivnak tűnsz, te hogyan mozdítanál meg több százezres, esetleg néhány milliós ellenséges érzületű néptömeget? Fogalmad sincs az etnikai tisztogatás módszertanáról... Az örmények a törökök ellen fordultak, rajta vesztettek. A háború után a görögök is a török ellen fordultak, ők is rajtavesztettek. A törökök megmentették legalább az etnikai török területeket, nálunk meg csak sírás megy Trianon miatt, meg a csodavárás, hogy majd valahogy vissza lesz csinálva dolog. Tetszik neked vagy nem de a "török módszer" meglehetősen hatékonynak bizonyult.
Ha ilyen finnyás vagy, mint amilyennek mutatod magad, inkább ne foglalkozz biztonságpolitikával
Meg nincs is integrálva.
Ezek az irányított rakéták alkalmazhatók:
![]()
Igen ahogy ez varhato volt es jo ideje irom hogy ez lessz...
Szerintem hamarosan Agdam iranyaba is meg fog indulni egy kisebb mozzanat... Ami viszont eltereles lessz...Kivetel ha az ormemyek nem ugranak be az elterelesnek mert az esetben kibovitheto lessz a tamadas az iranyba...
Egyertelmu az azeri kezdemenyezes. Hegyi karabah sorsa velemenyem szerint mar eldolt. A hegysegbe lehetnek meg szivosabb ellenallasi pontok de valoszinuleg nem fogjak tudni az ormemyek vonnalla fejleszteni igy idovel osszeomlanak.
Mire beall a tel az ormenyek karabahba be lessznek keritve. Onnettol kezdve az ido azerieknek dolgozik.Ez nem biztos 92-94-n sem jött össze a hegyvidéki háború az azerieknek ha az örmények kitartanak a hegyekben akkor a rossz idő beállásával halomra lövöldözhetik az azeri hadsereget,ha gépesített egységekkel bemennek a völgyekbe.
Mire beall a tel az ormenyek karabahba be lessznek keritve. Onnettol kezdve az ido azerieknek dolgozik.
Majd meglatjuk. A terveket egyikonk sem ismeri. De en bekeritesre jatszanak.Ezzel én vitatkoznék,szerintem nem lesznek bekerítve![]()
A történelmünk folyamán azért mi is aprítottuk az ellent katonástul, civilestül még ha nagyobb genocide nem is volt.. A portyázások idején nem csak kifosztottuk az ellenséget, de volt amikor komplett városokat semmisítettünk meg.Mindenképp örülök neki, hogy nem tettük meg sajnálatod tárgyát, sem az élre állást, sem védtelen civilek lemészárlását...
Az általánosítás jó és hasznos dolog, az ember eddigi túlélésének egyik alapeleme, annak ellenére, hogy szitokszónak számít liberáliséknál, de mindezek ellenére amit írsz az hülyeség. Nincs nagy közös lelkiismeretünk.. ezek csak jól csengő nagy szavak, amik tökéletesen behelyettesíthetőek a mai világban divatos facebookos avatarcserékkel. Most a blm-et támogatom ezért fekete az avatar, most a buzikat úgyhogy szivárványos, had lássa mindenki. De attól még üres marad tartalom nélkül. Neked van lelkiismereted, nekem is van. De nekünk kettőnknek nincs.ezért tudjuk kijelenteni, hogy a magyarok lelkiismerete tiszta
Igazából ezért kezdtem írni a kommentet. Ha komolyan azt gondolod, hogy te magasabb erkölcsi szinten vagy mint egy tömegből véletlenszerűen előhúzott német, vagy török akárki, csak azért mert évtizedekkel ezelőtt lemészárolt egy csoport egy másikat akkor neked valami nagyon nem stimmel odabent. Vajon hány ártatlan halt meg akár csak Európában, a közel-keletet nem is számolva, az avatarodon viselt kereszt miatt? Az egyház nevében hány nőt égettek halálra, fullasztottak tavak aljára? Hány embert kínoztak halálra, öltek meg eretnekség miatt? Micsoda erkölcsi magaslatok...ezért tudjuk kijelenteni, hogy a magyarok lelkiismerete tiszta, különbek,erkölcsileg magasabb szinten állnak,mint akik ezt megtették. Szerbeknél, románoknál, németeknél, törököknél és mindenkinél, akik védteleneket, civileket mészároltak le, ilyen vagy olyan motivációból, ideológiából.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..