![]()
![]()
+ bonus: találtam egy ebben a tobikban már ismerós arcot
![]()
![]()
![]()
+ bonus: találtam egy ebben a tobikban már ismerós arcot
![]()
Törökország megsemmisíti a CSTO-t, hogy létrehozzon egy "közép-ázsiai NATO-t"
2 BM-21 Grad megsemmisítése
Az örök bm-21 ! Kilősz 2 és 4 lép a helyébe .Haszontalan civileket sanyargató fegyver ! Sose fog elfogyni . Gyanítom hogy a csóró oroszok még most is gyártják valahol
Jó lenne, ha valami hasznosat is tudnál írni. Ha követnéd a Grad topicot, akkor tudhatnád, hogy a BM-21 Grad utódját, a Tornado-G-t ("Торнадо-Г" Grau kód 9К51М), gyártják!!!![]()
Szerintem ez.megint csak Harop lehetett - napok óta nem volt ilyen videó - és ezen is látszik hogy gondok vannak a célpont befogva tartásával.2 BM-21 Grad megsemmisítése
Hát ha megteheti ! Ilyenkor eszembe jut hogy a kis katonai kiadással rendelkező Izrael szarrá bombázza a rosszalkodó környékbeli országokat .És nincs stratégiai bombázója (B-1 ) se közepes bombázója (f-111) és csatagépe (A-10) És nem bohóckodik bm-21 szmercs és hasonlóval .
Kis katonai kiadásba számold bele az USA (Nagy Izrael) évi több milliárd dolláros "támogatását" is...Az "kis katonai kiadás" nagyságrendileg Kanada, Ausztrália szintje, GDP arányosan meg a hazudós szaudiak után a második a világon...
Még is az f-35-el "domináns"-ak a közel keleten nem az általam felsorolt vackokkal .Az "kis katonai kiadás" nagyságrendileg Kanada, Ausztrália szintje, GDP arányosan meg a hazudós szaudiak után a második a világon...
Izraelnek nem kicsi a katonai költségvetése, megint tele szemeteled a marhaságaiddal a topikot.Hát ha megteheti ! Ilyenkor eszembe jut hogy a kis katonai kiadással rendelkező Izrael szarrá bombázza a rosszalkodó környékbeli országokat .És nincs stratégiai bombázója (B-1 ) se közepes bombázója (f-111) és csatagépe (A-10) És nem bohóckodik bm-21 szmercs és hasonlóval .
Izrael mióta rendelkezik alacsony védelmi költségvetéssel??? Csak az amcsiktól kapott éves segélyük több mint 2x-ese a teljes magyar védelmi büdzsénekHát ha megteheti ! Ilyenkor eszembe jut hogy a kis katonai kiadással rendelkező Izrael szarrá bombázza a rosszalkodó környékbeli országokat .És nincs stratégiai bombázója (B-1 ) se közepes bombázója (f-111) és csatagépe (A-10) És nem bohóckodik bm-21 szmercs és hasonlóval .
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..