P
Pogány
Guest
OFF
Jött a héten csak eddig 3-4 egyértelműen egyoldalú "új"( ? ) fórumtag.
"Kezdünk" ismertek lenni?
U.l: Egyre több "bér-kommentelő"-nek tűnő versenyző bukkan fel.
ON
Hát a T-72-es vita elég intenzív volt.

OFF
Jött a héten csak eddig 3-4 egyértelműen egyoldalú "új"( ? ) fórumtag.
"Kezdünk" ismertek lenni?
U.l: Egyre több "bér-kommentelő"-nek tűnő versenyző bukkan fel.
ON

Good, good, because this contribute to your security as well.
Úgy tűnik, gond nélkül szervezhet rendezvényeket az úzvölgyi katonatemetőben a román nacionalista Calea Neamului (Nemzet Útja) egyesület. Májusi, kijárási korlátozások között tartott megemlékezésük a hatóságok szerint nem sértett törvényt, mivel mise volt - írja a Székelyhon. Forrás: https://kuruc.info/r/3/219991/
Anyahajót a Dunára is!És ha fel tudnak ezek jönni a Dunán?![]()
Hoppa, arrafele igy nez ki a sarga angyal?
Hát a T-72-es vita elég intenzív volt.![]()

Egyre érdekesebb a fórumon megjelenő nemzetiségi vonal...eddig azt gondoltuk Maróth olvasgatja titokban a fórumot lassan meg kiderül Donald Trump írogat álnéven ide!
Egyre érdekesebb a fórumon megjelenő nemzetiségi vonal...eddig azt gondoltuk Maróth olvasgatja titokban a fórumot lassan meg kiderül Donald Trump írogat álnéven ide!
Egyebkent ezen mar elgondolkodtam @Mackensen vagy akarki: lehet, erdemes lenne egy angol szekciot nyitni, hatha bevonzana tovabbi hallgatosagot (es egyuttal klikkeket, plane ha lenne par soros angol hirek is...?)

Ha azt mondjuk, Románia jó ország, kiváló kormánnyal, bölcs költségvetéssel, akkor vesznek még két hordozót és tíz tengeralattjárót....Eddig is tudtam, hogy a világ összes gumitalpúja innen szerzi a híreket. Ha mi azt mondjuk, Trump nyer, akkor a demokraták fogcsikorgatva eloldalognak.Ha azt mondjuk, Románia jó ország, kiváló kormánnyal, bölcs költségvetéssel, akkor vesznek még két hordozót és tíz tengeralattjárót....

Sokat!
Meg pluszba a hazautalt €uró milliók.
Ehh szerintem meg kell tanulnunk Szittyaul. Ot semmifele mesterseges intelligencia nem forditja le, igy nincs ertelme megfigyelnie senkinek sem mert nem ertik. Na megyek is muvelodni, megnezem a kiskabos vas megyei gyerek vagyok eloadasat aztan ezutan csak ugy irok ahogy kö.Tanuljanak meg magyarul
"Kicsit" ha még pörgetjük/csiszoljuk a fórumot, kell nekik ez az infó
. . . vagyis :![]()
Sok a purgye otthon, megdogoztak azt a penzt a digo csődörokkel az aszonyaik."A külföldön dolgozó román vendégmunkások az idei év első nyolc hónapjában 2,3 milliárd eurót küldtek haza, míg a külföldi beruházások csak 1,4 milliárd eurót tettek ki ebben az időszakban."
https://vadhajtasok.hu/2020/11/05/b...endegmunkasoktol-mint-kulfoldi-beruhazasokbol
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..