Ugyan, én teljesen el tudom fogadni, hogy igazam van. Nem csinálok ebből problémátMindenki veszekszik és egymást gyilkolja a saját igazát bizonygatva...

Ugyan, én teljesen el tudom fogadni, hogy igazam van. Nem csinálok ebből problémátMindenki veszekszik és egymást gyilkolja a saját igazát bizonygatva...

Csak már lenne valami hír,tényleg teljesen konkrét dolgokkal... 
Nem kell bizonygatnod, mert nincs, be lesz jelentve belátható időn belül az első szállítmány sorsa is.Hónapok óta pletyka, hogy ez a várt szállítmány nem jön, egyszer meg is írtam, csak leoltottak, aztán hagytam a fenébe a dolgot. Nem akarom feltétlenül mindig az igazamat bizonygatni..
Gidrán 4x4...
Zsiráfos![]()
Festésről vélemény?

Mint a Leóink. Nekem tetszik.![]()
Festésről vélemény?
Csak lesz Komondora a honvédségnek

A feleségem szerint: "vagány".![]()
Festésről vélemény?
Mint a Leóink. Nekem tetszik.
Mint a Leóink. Nekem tetszik.
Na most vagy ezt nem latod vagy a Leókat!Semmi köze a kettőnek egymáshoz.
Előfordulhat, hogy nem ittam még eleget...bevallom telefonba bámulok és a képméret is sz.r,...igazatok lesz.Egyik szín sem olyan, mint a Leopard-2 eseké. Ezek más színkódok szerint lettek fújva. Lehet, hogy változik a koncepció? Majd ha látjuk élőben akkor jobban meg lehet állapítani a különbségeket.
Egyik szín sem olyan, mint a Leopard-2 eseké. Ezek más színkódok szerint lettek fújva. Lehet, hogy változik a koncepció? Majd ha látjuk élőben akkor jobban meg lehet állapítani a különbségeket.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..