Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Látjátok, a szimatom nem csalt! Csak nem nem kifejezetten kebabos lett hanem sörcsapos kocsi!
Látjátok, a szimatom nem csalt! Csak nem nem kifejezetten kebabos lett hanem sörcsapos kocsi!
Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.
Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.
Asszem ezzel a török üzleti kapcsolataink meg is szünnének...Ezen a néven illene mostmár hadrendbe állítani.
A darabszám említését hiányolod esetleg?Nekem nem elégítették ki az igényeim.
Mert ők is itt turkáknak a fórumon!Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.
Nyugi már! Eddig még csak @Green Leader hozta le az ügyet. Az nyilvánvaló, hogy ezek után már pláne hiába próbálja beadni nekünk, hogy nincs belsős infója. De a részletekkel várjuk meg a Hétfőt!Akkor most mi fog változni? Mit szállítanak majd a törökök? Egyáltalán a megjelenése a gépnek megmarad?
Hétfőn - kedden sztem kiderül.Akkor most mi fog változni? Mit szállítanak majd a törökök? Egyáltalán a megjelenése a gépnek megmarad?
Én nyugodt vagyok. Csak maga a gép jol néz ki. A belbecs sem rossz.Nyugi már! Eddig még csak @Green Leader hozta le az ügyet. Az nyilvánvaló, hogy ezek után már pláne hiába próbálja beadni nekünk, hogy nincs belsős infója. De a részletekkel várjuk meg a Hétfőt!
Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...Mert ők is itt turkáknak a fórumon!
Márpedig fog kelleni egy új név, ha a Rheinmetallal saját fejlesztést csináltok belole.Asszem ezzel a török üzleti kapcsolataink meg is szünnének...
Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...
O L.O.B néven kezdet tevékenykedni kb ebben a honapban. Ableton sokkal korábban kezded írni (kb egy éve?). Oszt még van ott egy nemrég jelentkezet Aktivok.Nem @L.O.B aktív arra?
Elképzelhető... A múlkori penge váltásunkban meg nincs semmi személyes,de szerintem tudod te ezt. Csak fájt nekem kicsit pár megjegyzésed na.. De azért mert más a világ képünk,még itt jókat fórumozunk!Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...
Márpedig fog kelleni egy új név, ha a Rheinmetallal saját fejlesztést csináltok belole.
Egy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között. Amit fognak kapni a cseh politikusok.....O L.O.B néven kezdet tevékenykedni kb ebben a honapban. Ableton sokkal korábban kezded írni (kb egy éve?). Oszt még van ott egy nemrég jelentkezet Aktivok.
Ne írj...rájuk férne egy kis szerénységEgy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között. Amit fognak kapni a cseh politikusok.....
Miroslav ( ő ugye szlovák ) remélem nem kap sokkot!! Teljesen megalapozatlanok a magyar revíziós félelmei. Már gondoltam írok neki, de aztán inkább nem, had aggódjon.
Jaaaaaaj,az a Miroslav nagyon " kemény..." Jó is tetted hogy bölcs maradtál..!Egy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között. Amit fognak kapni a cseh politikusok.....
Miroslav ( ő ugye szlovák ) remélem nem kap sokkot!! Teljesen megalapozatlanok a magyar revíziós félelmei. Már gondoltam írok neki, de aztán inkább nem, had aggódjon.