Látjátok, a szimatom nem csalt! Csak nem nem kifejezetten kebabos lett hanem sörcsapos kocsi!
Látjátok, a szimatom nem csalt! Csak nem nem kifejezetten kebabos lett hanem sörcsapos kocsi!

Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.

Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.![]()

Asszem ezzel a török üzleti kapcsolataink meg is szünnének...Ezen a néven illene mostmár hadrendbe állítani.![]()
A darabszám említését hiányolod esetleg?Nekem nem elégítették ki az igényeim.![]()
Mert ők is itt turkáknak a fórumon!Vki a cseh fórumon is kebab cars-ként hivatkozik a török vasakra.![]()

Nyugi már! Eddig még csak @Green Leader hozta le az ügyet. Az nyilvánvaló, hogy ezek után már pláne hiába próbálja beadni nekünk, hogy nincs belsős infója. De a részletekkel várjuk meg a Hétfőt!Akkor most mi fog változni? Mit szállítanak majd a törökök? Egyáltalán a megjelenése a gépnek megmarad?
Hétfőn - kedden sztem kiderül.Akkor most mi fog változni? Mit szállítanak majd a törökök? Egyáltalán a megjelenése a gépnek megmarad?
Én nyugodt vagyok. Csak maga a gép jol néz ki. A belbecs sem rossz.Nyugi már! Eddig még csak @Green Leader hozta le az ügyet. Az nyilvánvaló, hogy ezek után már pláne hiába próbálja beadni nekünk, hogy nincs belsős infója. De a részletekkel várjuk meg a Hétfőt!
Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...Mert ők is itt turkáknak a fórumon!![]()
Márpedig fog kelleni egy új név, ha a Rheinmetallal saját fejlesztést csináltok belole.Asszem ezzel a török üzleti kapcsolataink meg is szünnének...
Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...
O L.O.B néven kezdet tevékenykedni kb ebben a honapban. Ableton sokkal korábban kezded írni (kb egy éve?). Oszt még van ott egy nemrég jelentkezet Aktivok.Nem @L.O.B aktív arra?
Elképzelhető... A múlkori penge váltásunkban meg nincs semmi személyes,de szerintem tudod te ezt. Csak fájt nekem kicsit pár megjegyzésed na.. De azért mert más a világ képünk,még itt jókat fórumozunk!Ableton valamelyik itteni fórumozó lesz. A cseh fórumon nem ismert, hogy "kebabos kocsiknak" nevezitek a nurolos jármuveket. Írni is akartam neki, hogy ebbol nem fogják ott tudni, mirol van szó, de végul nem tettem ...
Márpedig fog kelleni egy új név, ha a Rheinmetallal saját fejlesztést csináltok belole.

Egy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között.O L.O.B néven kezdet tevékenykedni kb ebben a honapban. Ableton sokkal korábban kezded írni (kb egy éve?). Oszt még van ott egy nemrég jelentkezet Aktivok.
Amit fognak kapni a cseh politikusok.....
Ne írj...rájuk férne egy kis szerénységEgy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között.Amit fognak kapni a cseh politikusok.....
Miroslav ( ő ugye szlovák ) remélem nem kap sokkot!! Teljesen megalapozatlanok a magyar revíziós félelmei. Már gondoltam írok neki, de aztán inkább nem, had aggódjon.![]()

Jaaaaaaj,az a Miroslav nagyon " kemény..." Jó is tetted hogy bölcs maradtál..!Egy kicsit várom már, hogy Jan megírja az újabb magyarokról szóló cikkét. Kicsit nagy lesz a kontraszt a cseh költségvetésvisszavágás és a magyar gyárbejelentések között.Amit fognak kapni a cseh politikusok.....
Miroslav ( ő ugye szlovák ) remélem nem kap sokkot!! Teljesen megalapozatlanok a magyar revíziós félelmei. Már gondoltam írok neki, de aztán inkább nem, had aggódjon.![]()

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..