A Nurol Holding van mögötte, a tulajdonosa a Çarmıklı-család.A Nurol mögött, már nincs más. a Nurol viszont tulajdonosa több másik cégnek is.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A Nurol Holding van mögötte, a tulajdonosa a Çarmıklı-család.A Nurol mögött, már nincs más. a Nurol viszont tulajdonosa több másik cégnek is.
Én azt favorizálom, hogy valakitől, aki hajlandó a know-howt is átadni (NIMR35, Paramount Group, de tényleg csak hasra ütök,
Csigalom és nyugavér!Hat persze,10x "veletlenul" megint a total amator Paramount Group jut eszedbe a kozeli Del-Afrikabol....
No meg milyen know-how lehet egy cegnel, amit egy dramaszakos (!) hasznaltfegyver-kereskedo alapitott, akinek a Suzuki motorimportor orosz zsido csaladjatol van penze es kozismerten a rettento korrupt volt elnok, Jacob Zuma korul forgott korabban es a legelso hadiipari termekuk - Mbombe! - nincs 10 eves sem.
Meg1x bedobod ezt a szelhamos ceget, onnantol kizarolag a kurruszosok felnotas unokaoccsenek foglak hivni.
Csigalom és nyugavér!
Ez egy relatíve régi hsz, és csak annak dőltem be, hogy a Currus honlapján anno én is olvastam,
és mára már okosítottatok annyit, hogy ne favorizáljam a Mbombét. (y)
De a 6x6-osuk még tetszik.
Bezzeg a németek prototípus vasa nem egzotikum...Elég nekünk a török vas, más nem kell egzotikából.
Ne hasonlítsuk össze a német ipart a törökkel.Bezzeg a németek prototípus vasa nem egzotikum...
Valóban, a töröknek több a harci tapasztalata...Ne hasonlítsuk össze a német ipart a törökkel.
Nem lesz rossz szerintem a Nurol, de dél-afrikaira aztán tényleg nincs szükség.
Igen, és ezt kénytelenek viccsacsatolni a gyártásba-fejlesztésbe.Valóban, a töröknek több a harci tapasztalata...
Érzem, hogy jön holnap! Érzem...
De én nem is kértem bele lilakáposztát!
De én nem is kértem bele lilakáposztát!
Én a Currus által zöldre festve kérném!
A káposzta nem elég zöld? Minek költsünk még rá?Én a Currus által zöldre festve kérném!
A káposzta lila volt...A káposzta nem elég zöld? Minek költsünk még rá?
A káposzta lila volt...