[HUN] Ejder Yalcin / Gidrán 4x4

EossQpRXUAANgo3

Én azt favorizálom, hogy valakitől, aki hajlandó a know-howt is átadni (NIMR35, Paramount Group, de tényleg csak hasra ütök, :eek:

Hat persze,10x "veletlenul" megint a total amator Paramount Group jut eszedbe a kozeli Del-Afrikabol.... :rolleyes:
No meg milyen know-how lehet egy cegnel, amit egy dramaszakos (!) hasznaltfegyver-kereskedo alapitott, akinek a Suzuki motorimportor orosz zsido csaladjatol van penze es kozismerten a rettento korrupt volt elnok, Jacob Zuma korul forgott korabban es a legelso hadiipari termekuk - Mbombe! - nincs 10 eves sem.
Meg1x bedobod ezt a szelhamos ceget, onnantol kizarolag a kurruszosok felnotas unokaoccsenek foglak hivni.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Hat persze,10x "veletlenul" megint a total amator Paramount Group jut eszedbe a kozeli Del-Afrikabol.... :rolleyes:
No meg milyen know-how lehet egy cegnel, amit egy dramaszakos (!) hasznaltfegyver-kereskedo alapitott, akinek a Suzuki motorimportor orosz zsido csaladjatol van penze es kozismerten a rettento korrupt volt elnok, Jacob Zuma korul forgott korabban es a legelso hadiipari termekuk - Mbombe! - nincs 10 eves sem.
Meg1x bedobod ezt a szelhamos ceget, onnantol kizarolag a kurruszosok felnotas unokaoccsenek foglak hivni.
Csigalom és nyugavér!
Ez egy relatíve régi hsz, és csak annak dőltem be, hogy a Currus honlapján anno én is olvastam,
és mára már okosítottatok annyit, hogy ne favorizáljam a Mbombét. (y)
De a 6x6-osuk még tetszik.

• Tetszik
Reactions: vasszekely
Csigalom és nyugavér!
Ez egy relatíve régi hsz, és csak annak dőltem be, hogy a Currus honlapján anno én is olvastam,
és mára már okosítottatok annyit, hogy ne favorizáljam a Mbombét. (y)
De a 6x6-osuk még tetszik.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Wilson and Pogány
9:00-kor már melegitik a terepet a törökök? (ezt a képet mint ha már láttam volna)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
7a9e71d484a6edf1f1d94222c5e7a5ca.jpg

• Tetszik
Reactions: alfa74 and Crusader