Mit kell nézni?Akkor mondom , szélvédő jobb alsó sarka....!
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mit kell nézni?Akkor mondom , szélvédő jobb alsó sarka....!
SARP Tegnap osztottam épp hogy azokat tuti hozzuk azért hozzá...Milyen tornyok vannak a Gidránon a fotón (portfolio)?
Lőrés ha jól látom, az már nincs a miénken.. Nem is igen kell az oda...Mit kell nézni?
Nincs már rajta a jobb alsó sarokban lövész nyílás (én annak néztem)!Ez a miénkről már hiányzik a budaörsin még volt!Mit kell nézni?
Egyelőre még tényleg fegyvertelen...SARP Tegnap osztottam épp hogy azokat tuti hozzuk azért hozzá...
https://www.aselsan.com.tr/en/capabilities/weapon-systems/ remote-weapon-platforms/sarp-stabilized-advanced-remote-weapon-platformMilyen tornyok vannak a Gidránon a fotón (portfolio)?
Sok mindent lehet mondani Orbánékra, deanem a cseh miniszterelnök kérte meg a haverját Orbánt, hogy mentse meg a cseh repülőgépgyártást, mivel más nyugati gyártót nem érdekelt az AV. Ennyi történt. Hatalmas befektetéssel adtunk még néhány évet a cégnek, amely teljesen reménytelen: az L-39NG-nek olyan gépekkel kellene megküzdenie a piacon
Igy jártak a shagya-arab ménesek is. Vittek azok mindent. A poén az, hogy volt egy hazánk fia aki a román forradalom utáni nagy zűrzavarban "leboltolta" az ottani "TSZ elnökökkel" és a jelentős részüket kamionokra rakva áthozta a határon. Mire rájöttek már késő volt. Biztos nem kaptak agyvérzést...Köszi! Sosem hallottam róla eddig.
Azért az a szimbolizmus remélem mindenkinek megvan, hogy a sztori szerint ezt a fajtát szinte komplett elraboltak a romanok az elso vh után és szinte nulláról hozták vissza a tenyeszteset...
1:1Sok mindent lehet mondani Orbánékra, de
Igy jártak a shagya-arab ménesek is. Vittek azok mindent. A poén az, hogy volt egy hazánk fia aki a román forradalom utáni nagy zűrzavarban "leboltolta" az ottani "TSZ elnökökkel" és a jelentős részüket kamionokra rakva áthozta a határon. Mire rájöttek már késő volt. Biztos nem kaptak agyvérzést...
Szegény Negan most vág eret.
Neki a 200 is sok volt.
Jó lesz ez.
De a bal első visszapillantó is másképp van...!De az nem biztos lehet csak úgy látszik!Nincs már rajta a jobb alsó sarokban lövész nyílás (én annak néztem)!Ez a miénkről már hiányzik a budaörsin még volt!
És óriási dolog hogy az RM teljesen feladja a saját verzióját. Erre alapoz mindent. Egy nagyon nagyon komoly fejlesztés alapjait rakták itt le ma,nagyon komoly export lehetőséggel a későbbiekben..Jó lesz ez.
Német-magyar-török kombó, potens
Akarni sokmindent lehetSzlovakok peldaul 404 4x4-est meg 81 8x8-ast akartak/akarnak
A szakember kitért arra is, hogy a programmal a Rheinmetall felhagy saját 4x4-es járművének fejlesztésével és inkább teljes erőbedobással a Gidran fejlesztésével foglalkozik majd.
Riporter: - Gripen? ... Cserélni kell?
Benkő T. - ...korszerűbb és modernebb az kell. Nem azt jelenti, hogy nem számolunk a Gripenekkel, de hogy nem ezzel a típussal, az biztos, ...de még itt a piackutatások folyamatban vannak.
Riporter: - Mennyi pénzt fognak elkölteni?...
Benkő T.: - ... a Gripenek vásárlása is 2026 után várható. ...
Kettőt meg könnyebbet.A kint gyártott 40 darabra ezek lesznek, az itthoniakra jön a német Vipera? Oder?