Azt hiszitek, hogy Putyin foglalkozik Navalnijjal?Azért van annyira kreatív Putyin, hogy kreálhatott volna ürügyet. Most így megint defenzívába kényszerítették.

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Azt hiszitek, hogy Putyin foglalkozik Navalnijjal?Azért van annyira kreatív Putyin, hogy kreálhatott volna ürügyet. Most így megint defenzívába kényszerítették.
Hodorkovszkijjal nem lehet összehasonlítani Navalníjt teljesen más ember és ez egy teljesen más korszak az én véleményem szerint akkor döntene Putyin a legrosszabbul ha bebörtönözné ebben a helyzetben, szerintem a legjobb megoldás az ha ,gyorsított eljárással eltávolítják Oroszországból.De mi alapján nem engedik be? Orosz állampolgár, külföldi állampolgárokat lehet csak kiutasítani. Börtönbe zárják minimum 3,5 évre és idővel megfeledkeznek róla, mint anno Hodorkovszkijról.
Pontosan és miért nem tudta teljesíteni a felfüggesztett börtön feltételeit mert az intenzív osztályon feküdt Berlinben ahová az orosz hatóságok hozzájárulásával vitték, ebből minden 60 IQ-l nagyobb intelligencia hányadossal rendelkező orosznak egyből lejön, hogy a hatalom mondvacsinált indokkal kasztlizta be Navalníjt , és ezzel a "börivel" való fenyegetéssel pont az ellenkező hatást érték el Putyinék, mivel Navalníj visszatért és így már nem Putyinék irányítják az eseményeket. Az én személyes véleményem az,hogy Putyinék úgy kalkuláltak, hogy ha Navalníjt kiengedik Berlinbe és túléli a mérgezést akkor sem fog visszatérni Oroszországba amit a bebörtönzésének a kilátásba helyezésével gondoltak bebiztosítani. Csak, hogy ezzel öngólt lőttek Navalníj visszatért és ezzel pont az történt amit Putyin mindenáron el akart kerülni.Direkt szóltak előre, hogy ha visszatér Oo-ba le lesz tartóztatva, mivel megszegte a felfüggesztett börtön feltételeit. Navalnij dec. 29-től tudta, ha hazatér letartóztatják.
Akkor nagy hülyeséget csinál, ha nem vesz tudomást NavalníjrólAzt hiszitek, hogy Putyin foglalkozik Navalnijjal?Hát nem.
Amíg kórházban feküdt, addig nem kapott idézést. Csak utána mikor már kiengedték kellett volna jelentkeznie...miért nem tudta teljesíteni a felfüggesztett börtön feltételeit mert az intenzív osztályon feküdt Berlinben
Az lehet de akkor is erre az időszakra hivatkozva kasztlizták be ami valljuk be nevetséges ok.Amíg kórházban feküdt, addig nem kapott idézést. Csak utána mikor már kiengedték kellett volna jelentkeznie...
Nevetséges vagy nem nevetséges, akkor kellett volna megjelennie mikor már egészséges volt. Épp azt akarták az oroszok, hogy térjen haza.Az lehet de akkor is erre az időszakra hivatkozva kasztlizták be ami valljuk be nevetséges ok.
Mind a ketten tudjuk, hogy az orosz hatóságok úgy időzítették az idézést, hogy Navalníjnak ne legyen lehetősége megjelenni, amit én személy szerint nem bánok mivel szerintem Oroszországnak és ami engem sokkal jobban érdekel nekünk is és a világnak is egy erős kezű Putyinra van szüksége nem pedig Navalníjra .Én máshogy látom azzal, hogy előre figyelmeztették ,hogy ha hazaér bebörtönzik éppen ,hogy el akarták riasztani a hazatéréstől.Nevetséges vagy nem nevetséges, akkor kellett volna megjelennie mikor már egészséges volt. Épp azt akarták az oroszok, hogy térjen haza.
Lemaradt a "ne" t. Azt akarták, hogy ne térjen haza.Nevetséges vagy nem nevetséges, akkor kellett volna megjelennie mikor már egészséges volt. Épp azt akarták az oroszok, hogy térjen haza.
Épp fordítva... A világnak főleg a jenkiknek egy gyenge orosz elnökre-egy bábra van szükségük akit irányíthatnak és ezt várják el az új elnöktől.:a világnak is egy erős kezű Putyinra van szüksége nem pedig Navalníjra
Ebben egyetértünk.ha hazaér bebörtönzik éppen ,hogy el akarták riasztani a hazatéréstől.
Most eléggé elfoglalt vagyok a mindennapokban, de ha a következő hetekben bedől a Putyinista rendszer visszajövök és törzsvendég leszek.
Navalnijnak acélból vannak a golyói, és hát a férfi imázs ott dívik így az öregecskedő Putyin a magán villájában gyenge alternatívát tud felmutatni.
Most eléggé elfoglalt vagyok a mindennapokban, de ha a következő hetekben bedől a Putyinista rendszer visszajövök és törzsvendég leszek.
Navalnijnak acélból vannak a golyói, és hát a férfi imázs ott dívik így az öregecskedő Putyin a magán villájában gyenge alternatívát tud felmutatni.
Jajjj mesélj már te James Bond!A hatósáok szerint ő volt a felelőd többek között a 2011-es domodevovo-i reptéren elkövetett robbantádos merényletért.
Egy Moszkvától alig 150 km-re lévő faluban ölték meg. (lehet olvasni a sorok között)
![]()
Misstänkt tjetjensk terrorledare dödad
Ryska trupper har dödat en ledare för en tjetjensk separatistgrupp, som tros ha legat bakom ett bombdåd mot Moskvas flygplats Domodedovo 2011.www.hn.se
Jajjj mesélj már te James Bond!
Mit olvasol ki a finn sorok közül, amit a korábban linkelt hírekből nem? Csak mert a finn szövegű hírben sincs semmi extra.
A csávó orosz területen bujkált, 150 km-re Moszkvától. Az elfogására pedig ha igaz, Kadirov magánhadserege ment ki oda (jó, hivatalosan orosz alakulatok ők is)
Ne törd magad a visszatérésselnem mostanában fog Putyin rendszere "bedőlni".
Moszkva, tegnap.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..