[HUN] T-72 korszerűsítés

Jó reggelt. Így ébresztőnek, ha már se hídvetőt, se bmpt-t, se harckocsit nem akartok szegény t-72-esekből, akkor lehetne könnyű és modern kompozit anyagokból trebuchet felépítményük,amivel a kőtömböktől a kötegelt tüzérségi töltetekig lehet dobálni a dolgokat. :D :D Bocs, ezzel ébredtem.

Jó reggelt. Így ébresztőnek, ha már se hídvetőt, se bmpt-t, se harckocsit nem akartok szegény t-72-esekből, akkor lehetne könnyű és modern kompozit anyagokból trebuchet felépítményük,amivel a kőtömböktől a kötegelt tüzérségi töltetekig lehet dobálni a dolgokat. :D :D Bocs, ezzel ébredtem.
Próbáld már ki,hogy alszol még egy kicsit.

Ennek a kötényezést megint/még mindig "...elvitte a cica?"

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Ilyesmivel csak bedobod a gyeplőt a lovak közé, a felújítóknak. :)

A T-72Hu(nyadi) ilyen oldalvédelmet kap(NERA-kompozit-"teknő"):

1.jpg

+ lesz neki a torony-"tetőn" DaADS (Dynamic anti-ATGM Defens System :p )

Portfolio: Mi lehet a régi szovjet haditechnika sorsa? Mi lesz a T-72-esekkel, BTR-ekkel, AK-gépkarabélyokkal? Mennek a lőcélnak és a zúzdába, vagy felmerült egyes típusok korszerűsítése?

Maróth Gáspár: Ezeknek az eszközöknek a korszerűsítése sem minőségben, sem hadrafoghatóságban nem hozza meg azt az eredményt, amiért érdemesnek látom, hogy befektessünk ezekbe a technikákba. A legfontosabb ráadásul az, hogy együttalkalmazhatóságban nem fogják hozni azokat a paramétereket a modern fegyverekkel, ami miatt érdemes lesz velük foglalkozni. A régi technika modernizációjával kapcsolatosan még mindig vannak elképzeléseink, de sikerült az elmúlt időben olyan megállapodásokat kötni, amelyek ezeknek a programoknak a szükségességét egyre kétségesebbé teszik.