Közlekedés (infrastruktúra, vasút, autó-motor, elektromos járművek, ...)

Maga az egész akkupakk továbbra is kiszerelhető lesz, de - természetesen - csak egyben.

A szendvics padlólemez helyett szerencsésebb és gyakoribb elnevezés a "skateboard", amit lehet hogy levált a Tesla. De hogy mire,arról csak a hablaty megy.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Na ezért lehet, kapni fogok a pofámra.

Én elismerem, hogy Musk jó érzékkel választ ki műszaki megoldásokat a rengeteg variációból - legyen szó autózásról, űriparról (vagy a tanácsadó csapata jó döntés előkészítő, nem tudom, hogyan megy náluk).
Elismerem, hogy jó marketinges, hiszen e lehetőséggel mások is élhetnének, élhetnek. A mai világ ilyen. Pontosabban a mai világ is: Ajánlom mindenkinek becses figyelmébe a Promenád a gyönyörbe című filmet. A történelem ismétli önmagát, nincs új a nap alatt.

Mindezzel együtt Musk egy szerencsejátékos a kaszinóban, aki a ruletten Martingale-szisztémát játssza.
Ez az ő dolga lenne, váljék egészségére. Ha a saját pénzével játszana...
Csakhogy ő a körülötte álló drukkerek (befektetők) pénzével hazardírozik.
Rendre veszített a kis téteknél, mondjuk 8-nál nyer, de itt nem áll le: A show-nak folytatódnia kell!
64-nél vesztve azt mondja a körülötte állóknak, hogy emlékeztek, hogy 8-nál hogy eltaláltam a színt?
Na dobjatok csak gyorsan össze 128-at, mert jön a következő pörgetés!
Megint nyer (statisztikailag simán belefér), úgyhogy emeli a tétet! A körülötte állók (befektetők) eufóriában vannak!

Hogy aztán az utolsó lehetőségnél - a maximálisan feltehető összegnél mi lesz, azt nyilván nem tudom; lehet, hogy onnan már azonos nagyságú tétekkel is el fog lavírozni - nagyjából ahogy a többi pl. autógyártó a világon.
De az is lehet, hogy bebukik; tűntek már el a süllyesztőben addig egész jó nevű autómárkák, nem is kevés.

Hogy végül veszít e, engem nem izgat : Nekem pénzem közvetlenül nincs benne.
Hogy a befektetői a mennybe mennek e, vagy a részvényeket vesszőseprűvel fogják összeseperni végül az utcaseprők, az legyen az ő gondjuk.

Csak ne akarjuk már a mások pénzével hazardírozást zsenialitásnak, erénynek felmagasztalni.

Na ezért lehet, kapni fogok a pofámra.

Én elismerem, hogy Musk jó érzékkel választ ki műszaki megoldásokat a rengeteg variációból - legyen szó autózásról, űriparról (vagy a tanácsadó csapata jó döntés előkészítő, nem tudom, hogyan megy náluk).
Elismerem, hogy jó marketinges, hiszen e lehetőséggel mások is élhetnének, élhetnek. A mai világ ilyen. Pontosabban a mai világ is: Ajánlom mindenkinek becses figyelmébe a Promenád a gyönyörbe című filmet. A történelem ismétli önmagát, nincs új a nap alatt.

Mindezzel együtt Musk egy szerencsejátékos a kaszinóban, aki a ruletten Martingale-szisztémát játssza.
Ez az ő dolga lenne, váljék egészségére. Ha a saját pénzével játszana...
Csakhogy ő a körülötte álló drukkerek (befektetők) pénzével hazardírozik.
Rendre veszített a kis téteknél, mondjuk 8-nál nyer, de itt nem áll le: A show-nak folytatódnia kell!
64-nél vesztve azt mondja a körülötte állóknak, hogy emlékeztek, hogy 8-nál hogy eltaláltam a színt?
Na dobjatok csak gyorsan össze 128-at, mert jön a következő pörgetés!
Megint nyer (statisztikailag simán belefér), úgyhogy emeli a tétet! A körülötte állók (befektetők) eufóriában vannak!

Hogy aztán az utolsó lehetőségnél - a maximálisan feltehető összegnél mi lesz, azt nyilván nem tudom; lehet, hogy onnan már azonos nagyságú tétekkel is el fog lavírozni - nagyjából ahogy a többi pl. autógyártó a világon.
De az is lehet, hogy bebukik; tűntek már el a süllyesztőben addig egész jó nevű autómárkák, nem is kevés.

Hogy végül veszít e, engem nem izgat : Nekem pénzem közvetlenül nincs benne.
Hogy a befektetői a mennybe mennek e, vagy a részvényeket vesszőseprűvel fogják összeseperni végül az utcaseprők, az legyen az ő gondjuk.

Csak ne akarjuk már a mások pénzével hazardírozást zsenialitásnak, erénynek felmagasztalni.
Értem a logikai eszmefuttatást, bár az analógia nem a legjobb, mert a szerencsejátékban a játékos relative passzív résztvevő, nem beszélve arról, hogy minden szerencsejátékban alapvetően a Bank nyer!
Na most Musk egy meggyőződéses figura, és igyekszik tenni is azért, hogy sikerre vigye az adott projektet, legyen az bármi.

Értem a logikai eszmefuttatást, bár az analógia nem a legjobb, mert a szerencsejátékban a játékos relative passzív résztvevő, nem beszélve arról, hogy minden szerencsejátékban alapvetően a Bank nyer!
Na most Musk egy meggyőződéses figura, és igyekszik tenni is azért, hogy sikerre vigye az adott projektet, legyen az bármi.
Tudni kell időben abbahagyni a hazardírozást és szerencsével akár nyerni is lehet.

Helló Magyarország!

• Hűha
Reactions: Árpicsek
Szép ez az ország, jó itt közlekedni....ó

Csak egy buksisimit neki, civilizáltak vagyunk, biztos a szívrohamos szülő nagymamáját vitte a kórházba

146251942_3725244034221305_2694661267323127594_n.png

Az igen. Reccs.
Sajnos nem mindenki élte túl.

Vessel of project 2-95A / R, "river - sea" class. Length was 114 m, width - 14 m, deadweight - 3,509 tons. Black Sea, off the coast of Turkey, January 17, 2021.
Out of 12 crew members, 6 were rescued, 4 corpses were caught, among them the captain, the rest of the bvp. 2 Russians, the rest are Ukrainians.

Szerintem úgy lenne humánus ha kapna 3 büntetőpontot és 20000ft pénzbírságot, mivel biztos a haldokló édesanyjához sietett és szándékosan feltartották.

Szerintem úgy lenne humánus ha kapna 3 büntetőpontot és 20000ft pénzbírságot, mivel biztos a haldokló édesanyjához sietett és szándékosan feltartották.

Túlzásba viszed. Szerintem ki kell tűntetni, lovaggá ütni, és az áldozattal kifizettetni a ruhája javítását