Valahol szomoru, de megis... Gondolkodtam ide vagy a humor topicba, de sajnos aktualpolitika.
Valami x millió dollárt kapott nagy cégektől és nem tud vele elszámolni.Miért akarják?
Ki kell, hogy ábrándítsalak a nagy tömegeket ez nem érdekli. Eddig is elvoltak ezzel a tudattal, de persze az észt osztják, hogy másoknak hogyan kellene élni.
Lemaradtam. Miért akarják visszahívni?Természetesem Biden ellenzi a visszahívását. Nesze neked népképviselet, meg demokrácia
Naháááááát.Faji identitásokra esik szét az amerikai álom? – Bakk Miklós a Mandinernek | Mandiner
Milyen jövője lehet a klasszikus, telepeseket és bevándorlókat egyesítő amerikai álomnak a nemzetek feletti és alatti identitásokra való széthullás korában? Bakk Miklós politológussal, a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetem docensével beszélgettünk!mandiner.hu
Pedig annyira filantróp(@papajoe ) és marxista álom.
Az a szemét valóság már megint a szemét törvényszerűségeivel.
Ejj.....
na ez tényleg ütős, már csak annak fényében, amiket a cég Afrikában művelt. plusz hogy a drága gyermek 2019-ben megígérte, hogy kilép belőle. https://www.finance.senate.gov/chai...nvestment-firm-linked-to-biden-kerry-families![]()
Újabb korrupciógyanús ügy derült ki Joe Biden családjában - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Naháááááát...![]()
Újabb korrupciógyanús ügy derült ki Joe Biden családjában - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
A bottal való közeledés azt jelenti, hogy széttöröm a másik alkarján? Szerintem jogos volt, bár brutális látvány.Maryland, rendőr lelő egy idős férfit csak azért mert bottal megy felé. Na ez a rendőri brutalitás nem az orosz tüntetéseken az emberek őrizetbe vétele.
VK | VK
vk.com
A videón a jogszerű és arányos fegyverhasználat klasszikus esetét láthatjuk. A magyar jogban például:Maryland, rendőr lelő egy idős férfit csak azért mert bottal megy felé. Na ez a rendőri brutalitás nem az orosz tüntetéseken az emberek őrizetbe vétele.
VK | VK
vk.com
Oké, jogilag le lehet lőni, de azért megnéztem volna az arcát, amikor az ügyész megkérdezi, hogy a gázspray ugyan minek van nála...A videón a jogszerű és arányos fegyverhasználat klasszikus esetét láthatjuk. A magyar jogban például:
54. § (1) A rendőr lőfegyvert használhat
a) az élet elleni közvetlen fenyegetés vagy támadás elhárítására;
b) a testi épséget súlyosan veszélyeztető közvetlen támadás elhárítására;
Rtv.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..