A nővérek kurvára civilek (honvédelmi alkalmazottak)Az Honvédkórházban már nem dolgozhatnak civilek!
Hogy mi az ellátási terület, az nem befolyásolja az ott dolgozók számát.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A nővérek kurvára civilek (honvédelmi alkalmazottak)Az Honvédkórházban már nem dolgozhatnak civilek!
A kórházban bizony az orvosok és az ápolók egy része civil. Az ellátási terület nagysága bizony befolyásolja a szakszemélyzet létszámát. Ha nem hiszed, járj utána, vagy olvasgass: hhttps://www.honvedkorhaz.hu/vezetok.htmlAz Honvédkórházban már nem dolgozhatnak civilek!
Nekem dolgozik ott törzslászlós ápolónő barátom kettő.A nővérek kurvára civilek (honvédelmi alkalmazottak)
Tényleg, az elnevezések. Ha Tatán minden fejlesztés megtörténik, az hivatalosan hogyan fog tükröződni az elnevezésében a Lövészdandár helyett? Páncélosdandár? Nehézdandár? Gépesített Dandár?Dedikáltan 2028-ra lesz "gépesített lövészdandárunk", melyet mi nehéz dandárnak hívunk. utána következik a másik (közepes) dandár. A különlegesekről mostanság nincs szó, lehet, hogy az usákok segítségére számítunk.
Nekem meg honvédelmi alkalmazottNekem dolgozik ott törzslászlós ápolónő barátom kettő.
Szerintem az elnevezések nem fognak változni, csak a tartalom.Tényleg, az elnevezések. Ha Tatán minden fejlesztés megtörténik, az hivatalosan hogyan fog tükröződni az elnevezésében a Lövészdandár helyett? Páncélosdandár? Nehézdandár? Gépesített Dandár?
És Debrecen esetében hogy lesz? Gépesített dandár lesz belőle?
@krisss ?
Biztos, a dokijaim a MÁV kórházból jöttek, civilek. A lányok meg voltak Afganisztánban, az egyikőjük kétszer is. Ők a régi tiszti kórházból jöttek át.Nekem meg honvédelmi alkalmazottgondolom változó.
A honvédelmi alkalmazottak már nem civilek.A nővérek kurvára civilek (honvédelmi alkalmazottak)
akkor úgymondom, hogy NEKEM ők még attól kurvára civilek. Attól, hogy a titkárnő Manci néni a pénzügyön aláírta a jogviszony változást még kurvára civil marad.A honvédelmi alkalmazottak már nem civilek.
Amíg sima közalkalmazottak voltak, addig civilek voltak. Most már nem.
Szerinted miért volt a hiszti a változás idején?
Kedves barátunk hozzáállása:![]()
Gidrán: Turecká obrněná vozidla v maďarské armádě
Gidrán: Turecká obrněná vozidla v maďarské armáděwww.armadninoviny.cz
Nekem inkabb az tetszik hogy Krasnodarba is terjeszkedunk.Kedves barátunk hozzáállása:
"PavolR
16:45 2020.04.09
Magyarország még a rendeletek előtt sem volt demokratikus, ezért már korábban is fontolóra vettem egy ilyen lehetőséget. De valószínűleg előtte vért kell áramolnia, ami magyar körülmények között sem kizárt - a lakosság 40% -a a szegénységi küszöb alatt él, és a legtöbbnek nincs pénzügyi tartaléka egy hónapnál tovább. És a kormány eddigi gazdasági intézkedései elég antiszociálisnak tűnnek ..."
kaposvár-krasnodar hány ezer km-es baki?![]()
Gidrán: Turecká obrněná vozidla v maďarské armádě
Gidrán: Turecká obrněná vozidla v maďarské armáděwww.armadninoviny.cz
Igen, ő ilyen, ezt jeleztem is már korábban a fórumon.Kedves barátunk hozzáállása:
"PavolR
Magyarország még a rendeletek előtt sem volt demokratikus, ezért már korábban is fontolóra vettem egy ilyen lehetőséget. De valószínűleg előtte vért kell áramolnia, ami magyar körülmények között sem kizárt - a lakosság 40% -a a szegénységi küszöb alatt él, és a legtöbbnek nincs pénzügyi tartaléka egy hónapnál tovább. És a kormány eddigi gazdasági intézkedései elég antiszociálisnak tűnnek ..."
Az fura, azért ez egy Heavy Armoured Brigade lesz.Szerintem az elnevezések nem fognak változni, csak a tartalom.
Tudnék még pár ilyet idézni tőle, ott úgy beszél, itt így, máshol megint a magyarokat gyalázza, ...eszem a kis progresszív lelkét nekiKedves barátunk hozzáállása:
"PavolR
És? A külön elnevezés nincs a magyar katonai elnevezésekben rá. A doktrínában van.Az fura, azért ez egy Heavy Armoured Brigade lesz.
Igen, egy így lenne logikus, csakhogy rájuk már a honvédelmi törvény vonatkozik.akkor úgymondom, hogy NEKEM ők még attól kurvára civilek. Attól, hogy a titkárnő Manci néni a pénzügyön aláírta a jogviszony változást még kurvára civil marad.
Belülről ezek a számok olyan kibaszott álmodozásnak tűnnek, hogy elmondhatalanIgen, egy így lenne logikus, csakhogy rájuk már a honvédelmi törvény vonatkozik.
Mindenesetre 40.000 fő mindennel együtt is még minimum 2 dandárt jelentene. De még lehet, hogy egy önálló tüzér ezred is beleférne!![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..