Járványok, fertőzések (humán)

Hát pedig a bankkártyát is sima levélként küldik ki, ugyanúgy bedobhatták volna a felette lakónak azt is.

Persze ez így van ,de ettől én még a covid kártyánál és a bankkártyánál is erősen kifogásolhatónak tartom, hogy nem ajánlott levélként küldik ki a delikvenseknek.

Persze ez így van ,de ettől én még a covid kártyánál és a bankkártyánál is erősen kifogásolhatónak tartom, hogy nem ajánlott levélként küldik ki a delikvenseknek.

Ajánlott levelet is bedobja a postás, és aláírja helyetted, ha nem vagy otthon. Vagy bedobja az értesítőt, és mehetsz érte postára sorban állni (vírusveszély ugye).

• Tetszik
Reactions: jurgenbauer
Ajánlott levelet is bedobja a postás, és aláírja helyetted, ha nem vagy otthon. Vagy bedobja az értesítőt, és mehetsz érte postára sorban állni (vírusveszély ugye).

Hát nem tudom nálatok hogy van , de nálam (Debrecenben) ha nem vagyok otthon a postás nem dobja be az ajánlott levelet hanem mehetek érte a postára.

Mennyi problémája van egyeseknek. Én itt szopok a nejemmel a két gyerekkel a digitális oktatáson, és örülök, ha nem kell kimozdulni, míg mások ha nincsenek otthon sorban állnának egy kártyáért, amit a diktátor postásai - a mocskok - inkább bedobálnak nekem a postaládámba, ahelyett, hogy még elqurhatnék a napomból további 101 percet esetleges postán sorban állással. Rohadékok! Főleg, hogy egyesek szerint a kártya szart se ér, belgává lett rokonom meg csak nézett, hogy ez mi, náluk még vakcina sincs elég, sőt, ha idejön, tortúrák tortúráját állja ki. Náluk még az egészségügyi dolgozók beoltása sem fejeződött még be, az ottani idősek vidéken leszarják a covidot, oltást se akarnak, és egy holland kórházban orvosként dolgozó "rokony" is a héten kapta meg az első oltását. De nekünk itthon azzal van bajunk, hogy van, meg biztos mészárostiborcz jól szarrá kereste magát vele, és még F.szházi is megszólalt az ügyben.

Meg a másik:

Szóval semmi, csak szimplán egy soviniszta vagy.
Egyáltalán nem vagyok soviniszta. Csak nem vagyok olyan ostoba, hogy ne tudjam, hogy az oroszok viszont azok. Ahol az állam csal a doppingok terén, hogy jobb eredményeket érjenek el a sportolói, ott nem fognak keresztbe tenni a saját vakcinájuknak azzal, hogy elárulják a halálozási adatokat.

• Tetszik
Reactions: bel
Ezzel akár egyet is értenék, ha cserébe nem vonatkoznának rájuk a sem maszkviselés, sem az egyéb korlátozó intézkedések. De ezt egyesek úgy képzelik el, hogy a vírus-/oltásszkeptikus ne kapjon és orvosi kezelést ÉS még a korlátozó intézkedések is ugyanúgy vonatkozzanak rá. Működik a társadalmi igazságérzet keményen..
Felőlem ne vedd fel. Majd írnak rólad nekrológot a fórumon azok, akik jobban ismernek.

• Tetszik
Reactions: zeal
Egyáltalán nem vagyok soviniszta. Csak nem vagyok olyan ostoba, hogy ne tudjam, hogy az oroszok viszont azok. Ahol az állam csal a doppingok terén, hogy jobb eredményeket érjenek el a sportolói, ott nem fognak keresztbe tenni a saját vakcinájuknak azzal, hogy elárulják a halálozási adatokat.
Igen, és a lancet meg körberöhögi a leadott anyagukat, és visszadobja, mert nem reális. Csak ez megint elfelejtődik.
Az OGYÉI meg kockáztatja a hírnevét, mert amúgy https://www.google.com/amp/s/index....ikai_uzlete_egy_hatalmas_fuzio_arnyekaban/amp
Lazán el akarja dobni ezt az"aprópénzt" az állam pár nem lejelentett halott miatt...

• 70 és 79 év közötti honfitársaink 42,1 százaléka kapta meg eddig az oltást, ezzel nem csak első, de óriási előnnyel is, hiszen a második Lengyelország mindössze 26,1 százalékon áll.
  • Hasonló a helyzet a 60 és 69 közötti korosztály esetében, ahol a magyar adatok 22,6 százalékos átoltottságot jeleznek, ettől messze elmaradva jönnek az észtek 14,2 százalékkal.
  • Az 50 és 59 éves kor közötti korcsoportnál látszik először Málta, az uniós csúcstartó előnye, amely 16,6 százalékkal első, utána hazánk a második, 14,1 százalékkal.