[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Megtagadhatja az Egyesült Királyság az illegális migránsok letelepedési jogát

Nem semmi tervezet, ehhez képest még mi is kutya fasza vagyunk, jó mi abból indulunk előnyből hogy mi a régiek mellé nem hoztunk mostanában.

Nekem a kedvenc részem ez:
A jogkereső migránsokat a javaslat arra szorítaná rá, hogy egyetlen alkalommal adhassák csak elő kérelmeiket. Ezzel a jogvédők visszaélésszerű eljárásait kívánná a jogalkotó megfékezni, e körben pedig az ügyvédek pénzbírságra számíthatnak, valahányszor megalapozatlan követelésekkel fordulnak a hatóságok irányába.

Ez most az amire fonderlájen azt mondta nem lesz alkalmazva '22ig ha megszavazzuk a költségvetést?

Nem érdekes, mert a HuXit-ig el tudja a Viktor-csapat húzni az eljárást!
Az Kína-/Oroszország embargó kiskapuiból nagyon jól tudjuk kárpótolni magunkat!
Addigra82-3 év) úgyis netto befizetők lennénk!

szerintem Brüsszelnek nyugodtan :p :p :p :p :p ...

• Tetszik
Reactions: vata
Nem érdekes, mert a HuXit-ig el tudja a Viktor-csapat húzni az eljárást!
Az Kína-/Oroszország embargó kiskapuiból nagyon jól tudjuk kárpótolni magunkat!
Addigra82-3 év) úgyis netto befizetők lennénk!

szerintem Brüsszelnek nyugodtan :p :p :p :p :p ...
És pont most,egészen véletlenül van nálunk a Kínai fömufti....

Cseh Katalin kéjes örömmel jelentette be, hogy megszavazták a "jogállamisági" mechanizmust​

A Európai Parlament (EP) kész jogi eljárást indítani az Európai Bizottság ellen, ha a brüsszeli végrehajtó testület tovább késlekedik az uniós költségvetés védelmére létrehozott jogállamisági feltételrendszer alkalmazásával - szögezték le az EP képviselői csütörtökön, a brüsszeli plenáris ülésen elfogadott állásfoglalásukban.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/226262/

A Európai Parlament (EP) kész jogi eljárást indítani az Európai Bizottság ellen, ha a brüsszeli végrehajtó testület tovább késlekedik az uniós költségvetés védelmére létrehozott jogállamisági feltételrendszer alkalmazásával - szögezték le az EP képviselői csütörtökön, a brüsszeli plenáris ülésen elfogadott állásfoglalásukban.

Az ep az eb ellen, mi van?

Nekem alapvetően megvan a véleményem a kormányról, meg a lopásról is, de ez a mondat milyen már a FB-posztjából?

"Amennyiben az Európai Bizottság mégis tovább húzná az időt és tétlenkedne, úgy eljárást indítunk a Bizottság ellen."

Ezek túltesznek a komcsikon, szerintem az már most látszik. Elszántságban legalábbis mindenképpen és éppen ezért veszélyesek. Egy ideig hasznos idióták voltak, mert megosztották az ellenzéket, de ha ezek meg a szellemiségük kormányközelbe kerül..... Az nem kicsit lesz gáz.

A Royal Navy egy Hawk T1-es gépe lepottyant Cornwallban. A pilóták katapultáltak.
_117712422_de27.jpg

Mert ez a legfontosabb most.

Mert ez a legfontosabb most.
Kíváncsi vagyok, vajon Cseh Katalinnal szemben megállná-e már a helyét a dolog?

• Tetszik
Reactions: enzo and Kim Philby