[BIZTPOL] Magyarország

Hát az Öreg pinbubus. Emlékszek amikor egy exe az alsógatyáját mutogatta a Blikkben!
Majd az apolónőket megkergeti!! :cool:
Én meg pár éve láttam itt a Nádor u. és Garibaldi sarkán. Egy járó kocsiban várakozott a volánnál ülve.
Ennyire megzuhant volna mostanra...? Csak 81 éves.

Az ápolónőktől függ. Én inkább büntetésként tekintek rá...
A miértre valahol itt kell keresni a választ:-).

Családja

1968-n nősült, felesége Tóth Mária Éva, akitől egy lánya, Dóra (1977–) született.Felesége 2013 februárjában elhunyt. 2015 júliusában újra megnősült.
Felesége Lucza Mónika, akitől egy fia (László) született 2011-ben. 2021 tavaszán egészsége miatt különköltözött családjától.

https://www.blikk.hu/aktualis/kovacs-laszlo-ujra-nosult-76-evesen/s5c180y

A miértre valahol itt kell keresni a választ:).

Családja

1968-n nősült, felesége Tóth Mária Éva, akitől egy lánya, Dóra (1977–) született.Felesége 2013 februárjában elhunyt. 2015 júliusában újra megnősült.
Felesége Lucza Mónika, akitől egy fia (László) született 2011-ben. 2021 tavaszán egészsége miatt különköltözött családjától.

https://www.blikk.hu/aktualis/kovacs-laszlo-ujra-nosult-76-evesen/s5c180y
Gyereket ennyi idősen :eek::eek::eek::)

Több magyar szervezet is ellenzi, hogy a biotechnológiai iparág nyomására az EU enyhítse a génmódosítási szabályokat - közölte az Ökológiai Mezőgazdasági Kutatóintézet (ÖMKi) szerdán az MTI-vel.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/226512/
Hàt persze, Monsanto,Syngenta nyomulnak ezerrel. A franciàk màr odàig jutottak, hogy amit nem ezek a cègek törzskönyveznek nem vethető. Èrtsd,ha nem gènkezelt búzàt vetnek,megbüntetik őket. Ezt a rendszert akarjàk àtvinni hosszútàvon... Kevesen tudjàk,hogy ezek a magvak csak egyszer teremnek,minden èvben újra kell vàsàrolni. Teljesen meddők. Tehàt amit a gazda le arat,az hasznàlhatlan semmire sem jó,csak arra hogy megegyèk. Na ez benne a hatalmas üzlet,mellesleg meg kurva egèszsègtelen...

Hàt persze, Monsanto,Syngenta nyomulnak ezerrel. A franciàk màr odàig jutottak, hogy amit nem ezek a cègek törzskönyveznek nem vethető. Èrtsd,ha nem gènkezelt búzàt vetnek,megbüntetik őket. Ezt a rendszert akarjàk àtvinni hosszútàvon... Kevesen tudjàk,hogy ezek a magvak csak egyszer teremnek,minden èvben újra kell vàsàrolni. Teljesen meddők. Tehàt amit a gazda le arat,az hasznàlhatlan semmire sem jó,csak arra hogy megegyèk. Na ez benne a hatalmas üzlet,mellesleg meg kurva egèszsègtelen...
Tudom, hogy ez megy, ezért kezdtem el mindenféle magot ami csak a kezembe kerül eltenni. Ha belegondolok a végébe ennek az elmebeteg 'kultúrának' amit építenek, undorodok. Gondolj bele, ha azzal legyőznek, hogy nem adnak magot és éheztetik a népet, amit kiszolgáltatott a saját vezetésük kutyaként ennek.... És csak nézzük, ezek meg nem állnak meg maguktól, mert fogcsikorgatva el akarja érni az 'elit' ezt az állapotot.

Tökèletesen làtod,erre megy ki a jàtèk. Èlet halàl urai akarnak lenni,szó szerint. Annyira szürreàlis a dolog. Pedig ez a cèl..bàrmennyire is hihetetlen. Ezèrt volt a kirohanàsod is a napokban,csak sajnos kevesen ètik,merre próbàljàk kormänyozni a vilàg kerekèt,őrült àmokfutók...

Tudom, hogy ez megy, ezért kezdtem el mindenféle magot ami csak a kezembe kerül eltenni. Ha belegondolok a végébe ennek az elmebeteg 'kultúrának' amit építenek, undorodok. Gondolj bele, ha azzal legyőznek, hogy nem adnak magot és éheztetik a népet, amit kiszolgáltatott a saját vezetésük kutyaként ennek.... És csak nézzük, ezek meg nem állnak meg maguktól, mert fogcsikorgatva el akarja érni az 'elit' ezt az állapotot.
Beteg állat alatti entitások ezek.
Hatalmas takarítást kellene tartani, és végleg likvidálni őket mind egy szálig!