[BIZTPOL] Kína

Diétás Magyar Múzsa

"Kínával érdemes és kell is kereskedni, de csak viszonylag egyenlő erőviszonyok mellett - tehát EU szinten."

Ez az Európai Egybesült Államok propagandaszintje és elvárása.

Az EU követelmények amúgy is vonatkoznak ránk. Ami nem ilyen, arról miért is kellene lemondani?
A kínai törlesztési kedv meg egyes államokkal szemben jelenik meg. Akik sokszor egy EU tömbben jelennek meg számukra.
Nem ők léptettek be minket az EU-ba.

Azért tanulmányozni lehet a kínai külker adatokat. A németek jobban állnak mint a hollandok vagy a franciák. A Brexit utáni UK-ről nem is beszélve. Lehet gondolkodni, hogy történelmi előzményeknek van-e ehhez bármi köze.

Diétás Magyar Múzsa

"Kínával érdemes és kell is kereskedni, de csak viszonylag egyenlő erőviszonyok mellett - tehát EU szinten."

Ez az Európai Egybesült Államok propagandaszintje és elvárása.

Az EU követelmények amúgy is vonatkoznak ránk. Ami nem ilyen, arról miért is kellene lemondani?
A kínai törlesztési kedv meg egyes államokkal szemben jelenik meg. Akik sokszor egy EU tömbben jelennek meg számukra.
Nem ők léptettek be minket az EU-ba.

Azért tanulmányozni lehet a kínai külker adatokat. A németek jobban állnak mint a hollandok vagy a franciák. A Brexit utáni UK-ről nem is beszélve. Lehet gondolkodni, hogy történelmi előzményeknek van-e ehhez bármi köze.
Semmi olyan,mit bele akarsz magyarázni.Egyszerűen a német gazdaság a legnagyobb,hát velük a legnagyobb a kereskedelmük is.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én értem hogy marhaság beleszólni más belpolitikájába ha csak magadat rúgod tökön, de ha már népirtásról és rabszolgaságról beszélünk, s közben börtön jár a holokauszt tagadásért, akkor a Fidesz már a nyilasok szintjén jár vagy lejjebb.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Két korábbi ujgur vezetőt szeparatizmus és korrupció miatt két évre felfüggesztett halálbüntetésre ítéltek az északnyugat-kínai Hszincsiangban - közölték kedd este a helyi hatóságok.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/226804/
A felfüggesztett halálbüntetés.....az az akasztás? :D

r2khfu41mf.gif

A felfüggesztett halálbüntetés.....az az akasztás? :D
legalább nem szegezték a lábain át a padlóhoz x centinként mert keresztény pásztor.....vagy szedték ki a szerveit eladásra... Ezek az új szuperhatalmak...s még a nácik voltak a rossz fiúk :confused: ezek meg a gazdasági példaképek..alig várom már hogy mikor radírozzuk ki töri könyveinkből a kínai kommunisták bűneit ebben a csodálatos új világrendbe.

A WSJ szerint Kína teszteli, hogy a digitális jüannak lejárati időt ad, hogy az embereket rákényszerítse az elköltésére, ha a gazdaság felpörgetésére van szüksége.

Szép új világ kezdődik, amikor még a pénzt is csak bérled. De szép lesz. Igen, ha belegondolunk, az I have nothing megköveteli, hogy az emberek ne tudjanak spórolni.
Tudom, hogy ez csak Kína, de már nyugaton is régóta téma a digitális központi pénz, szóval jönni fog és a c19 csak rásegít erre.

A WSJ szerint Kína teszteli, hogy a digitális jüannak lejárati időt ad, hogy az embereket rákényszerítse az elköltésére, ha a gazdaság felpörgetésére van szüksége.

Szép új világ kezdődik, amikor még a pénzt is csak bérled. De szép lesz. Igen, ha belegondolunk, az I have nothing megköveteli, hogy az emberek ne tudjanak spórolni.
Tudom, hogy ez csak Kína, de már nyugaton is régóta téma a digitális központi pénz, szóval jönni fog és a c19 csak rásegít erre.
Értelmetlen, mert az emberek majd elköltik tartós befektetésekre. Például aranyat vesznek rajta. Különösen a kínaiak. Amivel az lesz a probléma, hogy az tényleg állni fog a szekrényben, ellentétben a pénzzel, amit sokkal könnyebben elköltesz, mert sokkal könnyebb elkölteni!

• Tetszik
Reactions: Filter
Ha kajat veszel rajta azt meg kiszrd es kidobott penz :D wc lehuzott.... Szerintem epp azt akarjak hogy materialisba legyenek a megtakaritasok es nem virtualisba ami egy szamitogep szamsora csupan...

Értelmetlen, mert az emberek majd elköltik tartós befektetésekre. Például aranyat vesznek rajta. Különösen a kínaiak. Amivel az lesz a probléma, hogy az tényleg állni fog a szekrényben, ellentétben a pénzzel, amit sokkal könnyebben elköltesz, mert sokkal könnyebb elkölteni!
Már van megoldás erre is,csak még nem nagyon ismerik. 2-5-10 grammos 9999-es tisztaságú lapka. Ami műanyag tokban vásárolható. Kb mint egy kártya.
Felbontás nélkül egy egyszerű ,pici,ultrahangos kütyüvel ellenőrzik az arany valódiságát.
Szóval az újkori aranypénz már köztünk van.

A digitJüanon nem lehet mindent venni, meg van határozva mire költhető el, ezen kívül névre szól és lekövethető.

Virtuális pénzek realitását kétséggel fogadom....Véleményem szerint egy számtech forradalom előtt állunk,amit a quantumszámítógépek elterjedése fog elhozni,realizálni.
Quantum gépekkel pedig Bitcoint bányászni nem lesz nagy dolog.
Persze ,ez csak az én agymenésem.

Virtuális pénzek realitását kétséggel fogadom....Véleményem szerint egy számtech forradalom előtt állunk,amit a quantumszámítógépek elterjedése fog elhozni,realizálni.
Ne kamupénzben és bányászatban gondolkozz, hanem a központi bank által kibocsájtott blockchain alapúban. Ez lesz a jövő. (ezt nem én mondom sajnos) :(

Pedig pont annyira valóságosak, mint a mostani pénzek.