[BIZTPOL] A nagy sakktábla

Status
Not open for further replies.
Az amerikai haditengerészet engedély nélkül küld hadihajót India kizárólagos gazdasági övezetébe, hogy kétségbevonja Újdelhi "túlzott tengeri követeléseit"
Ezek barmok a köbön, a Trump legalább jóban volt az Indusokkal és megpróbálta kijátszani őket Kína ellen egész sikeresen. Ezzel a lépésükkel mit próbálnak el elérni, hogy India is megutálja őket?

Mitol barmok? Szerintuk illetve Europa szerint vannak nemzetkozi szabalyok es azokon messze tulmutatnak az indiai, kinai stb igenyek.

Szerintem összebeszélnek a vadhajtásokkal, ott szoktak ilyen hülye és túlzó címek lenni. :D
Ja,ja ráadásul a lengyelek már kreténségbe hajlóan túltolták az orosz fóbiájukat, ők már akkor nyugtalankodnak és orosz offenzíváról,támadásról hadoválnak ,ha a lengyel madarászok megfigyelnek egy szibériai szürkebegyet a Mazuri tavaknál:-):-)

24.hu
Édes Jó Istenem...
Az a baj, hogy nagyon sok olyan ismerősöm van, aki meg van róla győződve tanult és egyébként más tekintetben értelmes emberként, hogy a 24.hu az nem 444, vagy telex, esetleg 888, Origo, MTV1 szintű PROPAGANDA szar, hanem valóban független - elfogulatlan médium.

Már felhagytam azzal hogy megpróbáljam elmagyarázni nekik, hogy ugyan az, csak picit finomabbra van állítva a nyelvezet, nem annyira direkt, inkább csak sugalmazó.

Nem menthetem meg az egész világot, ezt be kell látni :D!

Na ez az igazi árokásás:)

Sok hülyesèget ir ez a cikk azèrt össze. A csatorna elönyeiröl, mert biztos ilyen is van, nincs egy szó sem benne. Erdogant mint gigantomânt beállitani azërt kicsit kevès.
De az biztos, hogy ez az Igazi árokásâs...:)

Sok hülyesèget ir ez a cikk azèrt össze. A csatorna elönyeiröl, mert biztos ilyen is van, nincs egy szó sem benne. Erdogant mint gigantomânt beállitani azërt kicsit kevès.
De az biztos, hogy ez az Igazi árokásâs...:)

Kb egy hete olvasgattam erről róla más médiumokban is és nekem az jött le, hogy több a hátránya/ kockázata mint az előnye és valljuk be Erdogantol nem áll távol a gigantománia.

• Tetszik
Reactions: aquarell

Kiléptetné Németországot az EU-ból az AFD

2021. április 11. 19:03

A Bundestag legnagyobb ellenzéki pártja már hivatalosan is felvette céljai közé a „Dexit”-et és új európai közösséget szeretne alapítani.

Hivatalosan felvette politikai céljai közé Németország európai uniós (EU-) tagságának megszüntetését vasárnap véget ért drezdai kongresszusán a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD).

462057_afd_dexit.png

AfD-Parteitag: Die Debatte zum EU-Austritt Deutschlands​

Apr 11, 2021
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kb egy hete olvasgattam erről róla más médiumokban is és nekem az jött le, hogy több a hátránya/ kockázata mint az előnye és valljuk be Erdogantol nem áll távol a gigantománia.

A bizánciak már egyszer akartak ilyen csatornát építeni, nem? Vagy csak vizesárok volt a falak előtt?

A Bundestag legnagyobb ellenzéki pártja már hivatalosan is felvette céljai közé a „Dexit”-et és új európai közösséget szeretne alapítani.

Hivatalosan felvette politikai céljai közé Németország európai uniós (EU-) tagságának megszüntetését vasárnap véget ért drezdai kongresszusán a német szövetségi parlament (Bundestag) legnagyobb ellenzéki pártja, az Alternatíva Németországnak (AfD).

462057_afd_dexit.png
Aztán ha esetleg hatalomra kerülnek akkor jön a német ipari lobby :-)

kell-egy-pofon.jpg

Kínát Tajvan, Oroszországot pedig Ukrajna megtámadása ellen figyelmeztette Blinken​

Írta: euronews • A legfrissebb fejlemények: 12/04/2021 - 08:40

773x435_cmsv2_9e6ef3d0-fa2a-5fec-af2e-fd9336a6ed92-5547302.jpg

• Tetszik
Reactions: formosa1

462057_afd_dexit.png

Erről beszéltem előzőleg!
Kezd már társadalmi szinten is artikulálódni az az álláspont, hogy a brüsszelita elit nem-európai, hanem tengeren túli érdekeket képvisel, s ez egyre inkább káros Németországnak!
..
Két út van innentől kezdve. Vagy Germánia megtisztítja valahogy Brüsszelt a beültetett Soros-fiókáktól (Európai Parlament főleg), vagy időlegesen maga lép ki, majd alapít aztán a valóban szövetségeseivel egy neki tetsző új EU-t, amely aztán nem tesz neki keresztbe és nem az Egyesült Államok szócsöveként funkcionál!
Kezd terhessé válni Új-Germániának a tengerentúlról Soros-pénzből fizetett brüsszeli vízfej. Majd szépen lassan egyre több töréspont lesz.
Hát érdekes...
..
Ha majd még kiválik egy-két tagállam (Spanyolország?, Dánia?), akkor vitathatatlanul maguk alá gyűrik az egészet.
Viertes Reich erwachtet? :rolleyes:

Erről beszéltem előzőleg!
Kezd már társadalmi szinten is artikulálódni az az álláspont, hogy a brüsszelita elit nem-európai, hanem tengeren túli érdekeket képvisel, s ez egyre inkább káros Németországnak!
..
Két út van innentől kezdve. Vagy Germánia megtisztítja valahogy Brüsszelt a beültetett Soros-fiókáktól (Európai Parlament főleg), vagy időlegesen maga lép ki, majd alapít aztán a valóban szövetségeseivel egy neki tetsző új EU-t, amely aztán nem tesz neki keresztbe és nem az Egyesült Államok szócsöveként funkcionál!

Igen és az USA már dörzsöli is a tenyerét, hogy mekkorát oda fog vágni ennek az EU-ból kilépő új Germániának.

Status
Not open for further replies.