A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

Nos, tisztelt uraim, és vaskohászok!
Köveket bekészíteni!
Aki munkanélküli segélyért folyamodik (ab normális), kötelező hadszolgálatra kötelezhető legyen. Ha kell árkot ás, ha kell, dombot rohamoz. Pízéé! A hajléktalanokat pedig, féléves elvonókúra mellett, öngyilkos rohamosztagokba szervezni! Tudom, emberi jogok...

Köveket bekészíteni!
Aki munkanélküli segélyért folyamodik (ab normális), kötelező hadszolgálatra kötelezhető legyen. Ha kell árkot ás, ha kell, dombot rohamoz. Pízéé! A hajléktalanokat pedig, féléves elvonókúra mellett, öngyilkos rohamosztagokba szervezni! Tudom, emberi jogok...
A végstádiumi rákosokból meg elit rohamosztagot csinálunk, mert nekik a hősi halál amúgy is megváltás?

Köveket bekészíteni!
Hát hülyének lenni emberi jog, de egy ilyen komment durva visszaélés azzal a joggal.

a kommentek elolvasása javasolt.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A végstádiumi rákosokból meg elit rohamosztagot csinálunk, mert nekik a hősi halál amúgy is megváltás?
Valami olysmire gondolsz mint a Júdeia Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata?..:)
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kéne valami bejelentés. Az egyszerűbb népeknek agyára megy ez a várakozás!

kiszamolo-com-meme-generator-1.jpg

oké, de miért jó a gyorstalpalt ÖTT misszióba?
Mert nem jelentkezik elég szerződéses, hivatásos katona. Kevesebb a zsé, nem akarnak annyit távol lenni. Ha az önkéntes tartalékosok szívesen mennek had menjenek. Nem Mo. az egyetlen, aki így küld missziókba katonát.