@boki , szerinted Putyin 21-én tényleg valami fontos bejelentést fog tenni, mert láttam olyat, hogy valakik már a köztársaságok elismerését vizionálják?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Hibát ír ki, mi volt látható?18+
VK | VK
vk.com
Micsoda csodálatos gondolat. A hírre az ukránoknak támadni kellene, oszt lehetne visszaütni. Ha Putyin olvassa a a HTK kitüntetést fog küldeni, sőt talán még állást is ajánl.@boki , szerinted Putyin 21-én tényleg valami fontos bejelentést fog tenni, mert láttam olyat, hogy valakik már a köztársaságok elismerését vizionálják?
Április 21-én tartja a szokásos(minden évben) évi beszédét(üzenetét) az orosz parlamentben a képviselők számára. Fő téma a posztcovid utáni szociális-gazdasági helyzet javítása- fejlesztése.@boki , szerinted Putyin 21-én tényleg valami fontos bejelentést fog tenni, mert láttam olyat, hogy valakik már a köztársaságok elismerését vizionálják?
Akkor csak megszaladt páraknak a fantáziája, kösziÁprilis 21-én tartja a szokásos(minden évben) évi beszédét(üzenetét) az orosz parlamentben a képviselők számára. Fő téma a posztcovid utáni szociális-gazdasági helyzet javítása- fejlesztése.
Mert májusban aktivizálódik a dombassi erőtér és onnantól a pajzsgenerátort lépegetőkkel kell szétlőni?Bírd ki április 30-ig! Ha nem támad a Donbassra Ukrajna addig, akkor semmi sem lesz.![]()
Április 30-án pattant meg a Führer Argentínába!Mert májusban aktivizálódik a dombassi erőtér és onnantól a pajzsgenerátort lépegetőkkel kell szétlőni?
Miért pont április 30?
Április 30-án pattant meg a Führer Argentínába!
Így lehetséges, hogy az ukri neonácik ennek évfordulójára időzítenék a Donbass elleni támadást!![]()
Lángol egy üzem Szentpéterváron
2021.04.12. 15:44
![]()
Lángol egy üzem Szentpéterváron
Több emelet ég, negyven embert mentettek ki, egy ember meghalt.index.hu
![]()
Ha figyelmesen és pontosan olvasnád a linkelt cikkeket tudnád.Mert májusban aktivizálódik a dombassi erőtér és onnantól a pajzsgenerátort lépegetőkkel kell szétlőni?
Miért pont április 30?
Ja, mert gugli fordítózva át is jön minden.. pláne pl az utolsó cikk nem is olvasható.Ha figyelmesen és pontosan olvasnád a linkelt cikkeket tudnád.
Milyen gúgli? Magyarul van. Nem igaz, hogy ennyit szerencsétlenkedtek.Ja, mert gugli fordítózva át is jön minden.. pláne pl az utolsó cikk nem is olvasható.
Az ugye tudod, hogy a beloruszok és az oroszok szállítják az ukrán hadseregnek az üzemanyagot?Az ukránoknál április 30-án csökken az üzemanyagok ára, akkor olcsóbb lesz támadni.....![]()
Te kis Nográdi !Nos megérkeztem az említett cikkemmel, ami felmerült a témában, azt igyekeztem mind megválaszolni
![]()
Erőt demonstrálva üzen Kijevnek Moszkva | #moszkvater
Az elmúlt hetek első számú külpolitikai témájává lépett elő az orosz csapatok ukrán határ közeli tevékenységének híre. Nem meglepő módon a nyugati és hazai média jelentős része kapva az alkalmon, szinte azonnal Ukrajna orosz lerohanásának rémképét festette a falra. A kijevi hatóságok, valamint...moszkvater.com
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..