[BIZTPOL] Oroszország (a Szovjetunió utódállama)

@boki , szerinted Putyin 21-én tényleg valami fontos bejelentést fog tenni, mert láttam olyat, hogy valakik már a köztársaságok elismerését vizionálják?
Micsoda csodálatos gondolat. A hírre az ukránoknak támadni kellene, oszt lehetne visszaütni. Ha Putyin olvassa a a HTK kitüntetést fog küldeni, sőt talán még állást is ajánl.

@boki , szerinted Putyin 21-én tényleg valami fontos bejelentést fog tenni, mert láttam olyat, hogy valakik már a köztársaságok elismerését vizionálják?
Április 21-én tartja a szokásos(minden évben) évi beszédét(üzenetét) az orosz parlamentben a képviselők számára. Fő téma a posztcovid utáni szociális-gazdasági helyzet javítása- fejlesztése.

Lángol egy üzem Szentpéterváron​

2021.04.12. 15:44

37536075_475ed1b76466797da65191f76733127c_wm.jpg

Még az ukrán elnök szóvivője is milyen gyönyörűen beszél oroszul :(

Milyen hülyeség már ez az ukrán-orosz háború!!! :mad:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: antigonosz
Ja, mert gugli fordítózva át is jön minden.. pláne pl az utolsó cikk nem is olvasható.
Milyen gúgli? Magyarul van. Nem igaz, hogy ennyit szerencsétlenkedtek. :)

"Szergej Sojgu védelmi miniszter a napokban rendelte el április 30-ig a teljes haderő harcképességét ellenőrizendő, előre nem bejelentett hadgyakorlat megtartását."

nyugger posztolta az előző oldalon ma 11.00h-kor.

Nos megérkeztem az említett cikkemmel, ami felmerült a témában, azt igyekeztem mind megválaszolni
Te kis Nográdi ! :). :)
Különben a szerintem nagyon jó.

Ha az orosz megindul - NATO ide, NATO oda - tartok tőle, hogy egy hónap múlva Bp-en is drásztutyéval köszönünk.:( És olyan geopolitikai átrendeződés kezdődik, hogy ihaj!
Ha az orosz ebben a formában megindul, akor "sűrgősen lapokúszásban kell a temető iányába megindulni, mert utánna nagy lessz a tolongás". (VV kiképzésen mondták a nukleáris csapásról '89). Ukrajnáért nem hiszem hogy meghalna bármelyik NATO katona de egy NATO ország már más, mert ebben az esetben rajtunk kivűl még megszállnák a románokat, baltiakat, lengyeleket (miért csak minket?). Azért ennyire ök sem öngyilkos hajlamúak. Szerintem A kulcs az alap agymenésemben egy ütközőzóna.