G 

Galthran
Guest
" Igy hallottad"?
én vállalom hogy bírom a feka lányokatAztán kutatási célokkal utána nézett

" Igy hallottad"?
én vállalom hogy bírom a feka lányokatAztán kutatási célokkal utána nézett

Le kellett zárni az egyik legnagyobb amerikai olajvezetéket kibertámadás miatt
Nemrég az amerikai kormány és a Microsoft rendszereit érte orosz és kínai hackertámadás.444.hu

Abból csak csokis-kék olajbogyó lehet!én vállalom hogy bírom a feka lányokat
 Ezt akarod?
 Ezt akarod?
Baromi kényelmes ám minden programhibára ráfogni, hogy külső támadás. A politikusok meg alig várják.
Le kellett zárni az egyik legnagyobb amerikai olajvezetéket kibertámadás miatt
Nemrég az amerikai kormány és a Microsoft rendszereit érte orosz és kínai hackertámadás.444.hu
Blinken Moszkvát és Pekinget, Lavrov Washingtont bírálta az ENSZ Biztonsági Tanácsában
Forrás: https://kuruc.info/r/4/228158/

Gondolom mert a klikkek alapján kapják a reklám járadékot és az ilyen állatos dolgok jól szoktak hozni a konyhára. Miért biztpol tho?Az Obama család kutyája, Bo, „állandó, gyengéd jelenlétű”, meghal
Miért tette be a Jeruzsálem Post ezt a hírt az kiemelkedően fontos?
Én nem venném a bátorságot a megválaszoláshoz, de majd Milagro megmondja neked, ő szokott kutyacsontokból jósolni.Az Obama család kutyája, Bo, „állandó, gyengéd jelenlétű”, meghal

Az Obama család kutyája, Bo, „állandó, gyengéd jelenlétű”, meghal

Volt már? Portland-ben az antifa meg a társszervezete a blm öntörvényes akciókat hajt végre, vegzálja az autósokat, a rendőrség meg nem csinál semmit.
De szép is az amikor minden hülye fegyverrel szaladgálhat.Volt már? Portland-ben az antifa meg a társszervezete a blm öntörvényes akciókat hajt végre, vegzálja az autósokat, a rendőrség meg nem csinál semmit.
Good job, good job.
Lassan minden amerikai nagyvárost ellep a csürhe.Volt már? Portland-ben az antifa meg a társszervezete a blm öntörvényes akciókat hajt végre, vegzálja az autósokat, a rendőrség meg nem csinál semmit.
Latom levontad a tanulságot...De szép is az amikor minden hülye fegyverrel szaladgálhat.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..