Érdekességek a világ országaiból

Formosa röhög, látszik okosabb mint az orosz nukleáris energetikai mérnökök, és persze a sciencedirect nevű tudományos oldal szerkesztőinél is, akik engedték közölni az orosz tudósok angol nyelvű cikkét.
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1738573320309414?via=ihub
Formosa manapság arra állt rá, hogy mindenre a röhögős szmájlit nyom, szerintem valamivel cuccozzák, aztán figyelik a laborban a reakcióit.

Formosa manapság arra állt rá, hogy mindenre a röhögős szmájlit nyom, szerintem valamivel cuccozzák, aztán figyelik a laborban a reakcióit.
szerintem ő az igazi Jámbor Jack...
„Űté' a kádba, osztán röhögté' rajta, ha fingasz ....” :)
formosa1 ül a kádban... mindig.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Csak úgy

Oroszország AMD-s alaplap gyártásába kezdett​

Csakúgy, mint Kína, Oroszország is törekszik arra, hogy import szintjén minél inkább függetlenné váljon más nemzetektől, és ezt látszik alátámasztani az a tény is, hogy a GS Group Holding és a Philax elkezdték gyártani első, helyben készülő orosz alaplapot, ami a népszerűségnek örvendő, jó ár/érték arányáról ismert, microATX-es ASRock B450M Pro4 dizájnját tudhatja magáénak......

philax_b450m_pro4_1.thumb.jpg

A szecsuáni ji kisebbséget nem tűnik úgy, hogy nagyon elnyomnák, persze ők nem moszlemek. Na persze tisztában vagyok a propaganda természetével, lehet hogy felbéreltek egy japán filmest a komcsik.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Novoszibirszki Vektor Intézet ,ahol a COVID-19 elleni 2. orosz vakcinát (EpiVakCorona)is kifejlesztették.

Épül a gázvezeték Kínába.

• Tetszik
Reactions: ghostrider

Egy orosz cég a tervek szerint 2024-re megépít egy 600 tonna teherbírású léghajót.
Ez a legnagyobb az általuk tervezett léghajók között, amelyek közül a legkisebb képes lesz 20 tonna szállítására. Legnagyobb sebesség 250km/H.