[BIZTPOL] Fehérorosz helyzet

Status
Not open for further replies.
Nem érdekel Lukasenkó, meg a fehéroroszok dolga sem. Az EU jobban, mivel benne vagyunk.
Nevetséges az egész kakaskodásunk. Ha így fognak el egy veszélyes tagot (ők tudják, hogy az e), akkor így teszik meg. Lehet egy ejnye-bejnye, de ami megint kibontakozik, az megint az EU hőscincérkedése. Saját magát járatja le!
Szerintem meg Lukasenko járatja le magát így. Az EU meg álljon ki a nemzetközi jog mellett.

• Tetszik
Reactions: Wilson
Érdekes volt az is, amikor az EU arról beszélt, hogy mi a helyzet a világ országaiban. Ezek totálisan el vannak tévedve, az ő felelősségük "mindössze" annyi, hogy mi a helyzet az EU tagállamaiban. A többi országhoz semmi közük.
Véleményük azért lehet, illetve megállapíthatják ugye, hogy hol milyen bűnöket követnek el egyesek?

Még jó, hogy az USA/EU kamu indokokkal nem csinált még semmit.

AP_03020507655-1.jpg
És ez bárkit felment?

• Tetszik
Hát figyelj, épp most szankciózza a te kedvenc EU-d a háború szélére Belaruszt (és vele együtt Oroszországot). Ennek tapsolsz. Akkor szembesülj vele, hogy megszűnt ezáltal a nemzetközi jogrend.
Ha betartaná a nemzetközi jogrend szabályait belarusz, nem lennének szankciók. Egyébként ki támadja meg éppen a fehéroroszokat?

• Tetszik
Ha betartaná a nemzetközi jogrend szabályait belarusz, nem lennének szankciók. Egyébként ki támadja meg éppen a fehéroroszokat?

Már a szankciós basztatás is elég háborús indok. A nemzetközi jogrendet - az újat - meg majd definiálja az új SZU (és az USA). A jelenleginek vége. Mindenki azt csinál, amit akar.

Hajszálon múllott. Fél év kellett hozzá, hogy lecsendesüljön a helyzet.

Elárulom neked, hogy mivel sem az EU sem az USA nem kínált valós gazdasági alternatívát a fehéroroszoknak így Lukasenko hatalma nem egy hajszálon múlt a fehéroroszok nem hülyék ők tanultak az ukrán esetből.De ezt tavaly augusztusban és szeptemberben ugyanebben a topikban jó párszor leírtam.

Elárulom neked, hogy mivel sem az EU sem az USA nem kínált valós gazdasági alternatívát a fehéroroszoknak így Lukasenko hatalma nem egy hajszálon múlt a fehéroroszok nem hülyék ők tanultak az ukrán esetből.De ezt tavaly augusztusban és szeptemberben ugyanebben a topikban jó párszor leírtam.

Ukrajnának sem kínál és lásd mi van ott.

... annyiban, hogy hogyan viszonyulunk a többi országhoz. De semmi jogunk nincs másokat büntetni, szankciózni, utasítgatni, hacsaknem akarunk háborút.
Azokat szankciózzuk, akiket akarunk. Ha nem akarunk kereskedni velük, akkor nem fogunk. Nem kényszeríthet senki arra, hogy eladjunk nekik bármit is.
Miért fáj ez @boki bátykájának? Nem a szabályok szerint játszik, nincs buli. Ahogy a reklámban is mondják a lányok: George? No Martiny, no party....

Pl. az oroszok, ha nem akarnak, nem szállítanak földgázt vagy olajat. De akkor nem is kapnak lóvét. Illen eccerű.

• Vicces
Reactions: haubagoi
Szerintem meg Lukasenko járatja le magát így. Az EU meg álljon ki a nemzetközi jog mellett.
És Lukasenko báttyát hol jegyzik?
Még Moszkva is majdnem elengedte a kezét tavaly augusztusban...
..
NEM! Az EU ismerje fel a helyes arányokat és legfőképpen a saját érdekeit!
Na ez az a két dolog, amelyekből egyik sem megy. S láthatóan egyre inkább...

Nem, Wilson, arról van szó, hogy míg Janukovics gyáva módon elmenekült Ukrajnából, addig Lukasenkonak vannak tökei. Ezért nem lett ugyanaz a végkifejlet, mint Ukrajnában. De azért nem sokon múlt.

• Tetszik
Reactions: ghostrider
Leírtad, de az meg nem illeszkedett a SzU 3.0.12 elméletébe...

• Tetszik
Status
Not open for further replies.