Járványok, fertőzések (humán)

Mondom, lehet te marha vagy, de azért itt a többség nem az.
Belefér nálam a személyeskedés, de amikor valaki úgy személyeskedik, hogy a mögött semmilyen érv sincs, az azért már gáz. Igen, az ivermectint az emberek mellett használják az állatokon is, de ez nem érv a használata ellen.

Belefér nálam a személyeskedés, de amikor valaki úgy személyeskedik, hogy a mögött semmilyen érv sincs, az azért már gáz. Igen, az ivermectint az emberek mellett használják az állatokon is, de ez nem érv a használata ellen.
Baromira fordítva ülsz a lovon. Nem az emberek mellett használják az állatokon is, hanem egy állatgyógyászati szer, amit a harmadik világban használnak embereken is.
Bocsáss meg, de az OGYÉI pl.: baromira sikítófrászt kapott az egésztől, máig egy komolyanvehető gyógyszerhatóság se engedélyezte az emberi alkalmazást. Kivétel talán a cseh, de ők csak saját felelősségre, beleegyező nyilatkozattal a vészhelyzetre való tekintettel vizsgálat nélkül.

semmi szükség a féreghajtóra :) habár vannak olyan helyek ahol állítólag többet használ mint a saline..

Az imént trécseltem covid-os betegek ellátásáért felelős dokival, ki is mondta hogy nincs gyógyszer erre a betegségre?
Igen is vannak kialakított protokollok az ellátásra és gyógykezelésre állapottól függően, jobbára még hatékonyak is és nem, NEM a lélegeztetőgép a lényeg.. Hazai orvosaink a témát illetően teljesen tájékozottak, szükséges eszközökkel és gyógyszerekkel ellátottak, minden infóval rendelkeznek az élvonalbeli eljárásokat illetően!

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Baromira fordítva ülsz a lovon. Nem az emberek mellett használják az állatokon is, hanem egy állatgyógyászati szer, amit a harmadik világban használnak embereken is.
Bocsáss meg, de az OGYÉI pl.: baromira sikítófrászt kapott az egésztől, máig egy komolyanvehető gyógyszerhatóság se engedélyezte az emberi alkalmazást. Kivétel talán a cseh, de ők csak saját felelősségre, beleegyező nyilatkozattal a vészhelyzetre való tekintettel vizsgálat nélkül.
Én meg az OGYÉI-től kapok sikítófrászt, baromira nem érdekel az a hisztéria, amit levágtak. Egyébként Szlovákiában is használják, és várhatóan nyártól Magyarországon is fogják.

Tudod mi volt baromira ok nélküli? Spanyolnáthának nevezni a spanyolnáthát. Viszont egy indiában megjelent mutációt miért is nem lehet indiainak nevezni?
talán mert 17 országban már jelen volt miután Indiai sikerfrászként kezdte tolni a teljes média?

Egyébként januárig követtem, akkor 4000 körüli (könyvelt) mutációnál jártunk, gondolom azóta a sokszorosa..
Úgyhogy marad munició a tárban ha az indiai variánssal való riogatás kifutna, például eléggé esenk vissza maguktól is a járványadatok arrafelé.. Akárcsak nálunk.

Egyébként Szlovákiában
Abban a szlovákiában akiknek nincs akreditált gyógyszerlaboratóriuma? Vészhelyzeti engedéllyel. Mibt a Csehek?

Én meg az OGYÉI-től kapok sikítófrászt,
A világ top 10 gyógyszerügynöksége között van.

De amúgy nagyon vicces, hogy full elfogadott, totálisan bevizsgált oltásokat nem fogadsz el, de azért mert valami féreghajtó a kutyádban már covid csodagyógyszer

Abban a szlovákiában akiknek nincs akreditált gyógyszerlaboratóriuma? Vészhelyzeti engedéllyel. Mibt a Csehek?

A világ top 10 gyógyszerügynöksége között van.

De amúgy nagyon vicces, hogy full elfogadott, totálisan bevizsgált oltásokat nem fogadsz el, de azért mert valami féreghajtó a kutyádban már covid csodagyógyszer
Légyszíves, nézd meg a fentebb linkelt videót meg olvasd el a cikket, mert a kommented alapján fogalmad sincs, hogy miről van szó itt egyáltalán.

Azért olyan szuper ez "indiai mutáns" a jövőfaragáshoz mert bármi ami csak kicsit is betegít abból indiában biztosan nagyon sokan odavesznek amit aztán lehet terjeszteni mindenfelé riogatásnak. Másfélmilliárd emberből (igazából Ők se tudják valójában mennyien vannak ) azok között az általános EÜ körülmények között .. nem is kell csodálkozni ezen. eddig is úsztak holtak a folyóikban, eddig se volt hely a kórházakban és a vírus előtt is égettek sokasával testeket, csak ugye nem mindegy a perspektíva..
Régebben nem ezt tolták az emberek arcába most meg mindenhonnét ez folyik.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nekem aztán semmiért. Már keresik a Soros szállat is. De egyesek szerint maga Putyin áll a dolog mögött
Értem, tehát nincs egyetlen egy érved sem, így aztán inkább megpróbálod nevetségessé tenni az egész kérdést. Ez is egy válasz.
Egyébként, mint mondtam, Magyarországon az ivermectin jó úton halad az engedélyeztetés felé, csak hát... tudod ez már eső után köpönyeg.

Értem, tehát nincs egyetlen egy érved sem, így aztán inkább megpróbálod nevetségessé tenni az egész kérdést. Ez is egy válasz.
Egyébként, mint mondtam, Magyarországon az ivermectin jó úton halad az engedélyeztetés felé, csak hát... tudod ez már eső után köpönyeg.
Jó úton igen. Megírta a demokrata...

De komolyan, mi a francért vagy szerelmes az ivermectinbe? Egy állati féreghajtó

• Tetszik
Reactions: Wilson and Blitz97
Ez megint a világméretű riogatás! Az indiai kormány szerint "semmi ok" INDIAI MUTÁNSnak nevezni a B.1.617-es verziót, hiszen már legalább 17 országban jelen volt.. Ráadásul még kevésbé is lesz veszélyes mint az előtte lévő 9000 változat.. max az oltás(ok) nem érnek sokat vele szemben, azt még nem tudjuk..

Tudod mi volt baromira ok nélküli? Spanyolnáthának nevezni a spanyolnáthát. Viszont egy indiában megjelent mutációt miért is nem lehet indiainak nevezni?

Az a helyzet @PPE hogy az indiai variánsként elhíresült B.1.617 változatot a világon először 2020.10.05-én, Maharashtra-ban mutatták ki Indiában.
Így szerintem tök jogos az elnevezés. :)

Maszk vélemény: a COVID-ot az emberi immunrendszer győzi le vagy nem, eközben vagy kicsinálja a tüdőt meg egyéb szerveket, vagy nem. Az erre alkalmazott gyógyszerek hatása nem átütő. Sem a szteroid, sem a plazma, sem az antivirális gyógyszerek. Ha lenne hipermegaCOVIDgyógyszer, már rég használnák mert egy 200 beteg bevonásával végzett vizsgálat már szignifikáns hatást igazolna.