[HUN] Tüzérség fejlesztése: Vontatott vagy önjáró tüzérség beszerzése?

A mobilnet vagy a 120 mm-es?! Nem tudom! Még mindig csend az aknavetők terén! Van egy Hirtenbergünk és semmi! Értem én hogy a korábbi rendeléseket gyártják de ettől független leadhattunk volna rendelést mi is!
Előbb azért össze kell hozni azt a Hirtenberger-t meg a Lynx-et, amihez először kell egy hely, ahol ezzel eljátszhatnak a mérnökök. Aztán lehet rendelni.

Ki mondta, hogy igen és ha igen skkor mikor és mennyit és hol írta a sajtó?! Nem emlékszem! Szóval adtunk le?
Majd megtudod ha @Green Leader hozza a szokásos exkluzívjait. :cool: A gyalogsági aknavetők is cserére szorulnak illetve azon a téren is digitalizációra szorulunk, minden szépen összeáll majd a digitális rendszerben és a hirtenbergernek ebben megvan a szerepe. Bejelentik előbb utóbb az összes beszerzést, nyugodtság van.

Mondjuk igazad van. 81 mm-es automata mortar qadrokopter, nem is rossz ötlet. :D
HKdroneEDF5_preview_featured.jpg

Terminator HK T-1?

Majd megtudod ha @Green Leader hozza a szokásos exkluzívjait. :cool: A gyalogsági aknavetők is cserére szorulnak illetve azon a téren is digitalizációra szorulunk, minden szépen összeáll majd a digitális rendszerben és a hirtenbergernek ebben megvan a szerepe. Bejelentik előbb utóbb az összes beszerzést, nyugodtság van.
Nem akarok politizálni de jövőre választások és azért amit lehet idejében jó tudni ott ahol van! És még nagyon sok minden nincs!:cool: Szóval @krisss ismét többet tudsz mint mi ami nyilván nem meglepő....:D

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Nem akarok politizálni de jövőre választások és azért amit lehet idejében jó tudni ott ahol van! És még nagyon sok minden nincs!:cool: Szóval @krisss ismét többet tudsz mint mi ami nyilván nem meglepő....:D
Épp mivel jövőre választások nagyon sok mindent nem fognak bejelenteni szerintem idén hátha negatívan hat a szavazatokra.