Ráadásul már a hónap elején is lehetett ilyen farkas fogas hajtóművet látni j-20-son külföldi tech oldalonEttől sem lettem sokkal okosabb...
Ráadásul már a hónap elején is lehetett ilyen farkas fogas hajtóművet látni j-20-son külföldi tech oldalonEttől sem lettem sokkal okosabb...
Az mintha kicsit másmilyen lett volna...Ráadásul már a hónap elején is lehetett ilyen farkas fogas hajtóművet látni j-20-son külföldi tech oldalon
Hazai hajtóműve van.Az mitől is B?
Amiről még te is megmondtad kb. 10 éve is hogy egy marhaságNa meg vektoros
Nem tudom a hmd korban mi előnye vanAmiről még te is megmondtad kb. 10 éve is hogy egy marhaság![]()
Kérdezd meg AllesmortNem tudom a hmd korban mi előnye van
Mondjuk ha ennyire vágod irhatnal róla pár sort. Nem úgy mint az egyik analfabéta akit ignorba vágtam mert folyamatosan a kérdéseimre reagált választ még nem tudott adniKérdezd meg Allesmort!
Sokkal biztonságosabb dugóhúzónál, nagy állásszögben enged repülni, gyors orr áthelyezést - irányváltást enged közelharcnál, ahol nem az akár még ha van is TVC-s rakétád, annak a mozgási energiájából fogy ha nagy szögben kell fordulnia, ha a gépet teszed irányba, a rakéta meg mehet egyből útjára.Mondjuk ha ennyire vágod irhatnal róla pár sort. Nem úgy mint az egyik analfabéta akit ignorba vágtam mert folyamatosan a kérdéseimre reagált választ még nem tudott adni
Köszönöm, ennyit vártam volna koppànytol is.Sokkal biztonságosabb dugóhúzónál, nagy állásszögben enged repülni, gyors orr áthelyezést - irányváltást enged közelharcnál, ahol nem az akár még ha van is TVC-s rakétád, annak a mozgási energiájából fogy ha nagy szögben kell fordulnia, ha a gépet teszed irányba, a rakéta meg mehet egyből útjára.
Nagyjából ennyi.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..