[BIZTPOL] Magyarország

Ja hát az saját döntésem.
Nem tudom, ebben mi a dramatagozat, de arra tippelek, te nem nottel fel a koszos komcsik alatt és nem zaklattak ill nem hallgattak le hasonlóképpen.
Mondjuk ettől persze még a saját akaratából vs titokban, tudta nélkül stb különbség nem kellene érthetetlen legyen...

Igazából a "mindem törvényes" magyarázatban nem is kételkedek, arra leszek kíváncsi inkább, hogy vajon mivel magyarázható TORVENYESEN mondjuk egy mediamogulnal tartott közéleti talalkozo ilyen durva jogsértéssel történő lehallgatása...?
Ja én csak a szar Ceasescu rendszerben nőtem fel, nem tudok én semmit. Csak te Nevjorkból...
Nem értem a különbséget a saját akaratból vs titokban lehallgatás között sem. Még szerencse itt vagy nekünk te nyugatról.

Fu gyerekek en erzem magam kinosan a fidesz helyett. Ezt hozzak ossze? Osszeadtak a telephely osszes bejegyzett cegenek az adatait? Ezt tartalmazta a feher pendrive?
Elmegyek fidesz mediafelelosnek, romma keresnem magam.

• Vicces
Reactions: SilvioD
Te csak balfelé nézel, és erőlködve meglátsz egy dombot. Jobboldalon meg ott van a Csomolungma...
Nem nyert. Sajna sokáig láttam belülről egy ellenzéki pártot, így a teljes spektrumot figyelem. Most jön a "fidesz lop" sláger, dj Masztiff tálalásában? 94 tonna aranyat meg a szél hordott össze az MNB-be ugye?! Ha valaki itt erőlködik, az egy bús arcú blöki.

Hmmm úgylátom mindenki felszívta a gumicsontokat, és arról beszél, hogy a titkosszolgálatok titkosszolgálati eszközöket használnak munkájuk során, míg arról nem esik szó, hogy a szuverén országunk érdekeit képviselő magyar nagykövetek szokásos féléves eligazítójára Szíjjártó Szergej Lavrovot hívta meg...
mellesleg úgy tűnik haldoklik a határátkelők informatikai rendszere.
Amúgy ez annyira átlátszó.
Fontos hazai találkózók előttre időzítve egy egy, vagy egyszerre több irányból is lassítjuk az áthaladást a külső határokon: lásd ukrán román szerb ( persze ha nem az it rendszerek elleni támadás áll fenn).

Amúgy ez annyira átlátszó.
Fontos hazai találkózók előttre időzítve egy egy, vagy egyszerre több irányból is lassítjuk az áthaladást a külső határokon: lásd ukrán román szerb ( persze ha nem az it rendszerek elleni támadás áll fenn).
Erdekes... ezt barki volt (avagy aktiv) FEPes meg tudja erositeni? Sosem hallottam ilyesmirol anno.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Igen és ahogy olvastam a lengyelek is hasonló ultimátumot kaptak.

Nincs más hátra mint minden EU-s döntést blokkolni, amit tudunk (az összes külpol. kérdés ilyen) , aztán majd jövő májusban vagy egy új kormány kapitulál a brüsszeli feltételeknek vagy muszáj lesz megegyezni velünk.
Valamilyen hírről lemaradtam?
Ami jár, az jár.
Unión kívülről sem mutat jól, ha véleménnyel rendelkező tagot ( tagokat) kettétörnek.
Ráadásúl esetünkben egy régiót.
Amúgy a magyar kormány is terjeszti a hatalmát a kke régióban. Lehet ez csak felhívás, hogy eddig és ne tovább a terjeszkedéssel.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Majd érdekes lesz mikor a dobrev klárika tolja hátulról a karigerit egy szivárványos műbránerrel.
Karácsony ma azt hazudta, hogy a Fidesz miatt vannak dugók BuTagcipesten ...

Emlegette az M0 deli elqurást (1996, Strabag, Horn kormány alatt) pl. A többi már lènyegtelen. Ráadásul úgy, hogy másfél évig ült a Lánchídon.

Igen és ahogy olvastam a lengyelek is hasonló ultimátumot kaptak.

Nincs más hátra mint minden EU-s döntést blokkolni, amit tudunk (az összes külpol. kérdés ilyen) , aztán majd jövő májusban vagy egy új kormány kapitulál a brüsszeli feltételeknek vagy muszáj lesz megegyezni velünk.

Ez már tényleg tűrhetetlen. Néhány hónapnál tovább nem állták a szavukat. A decemberi vétónk visszavonásáért cserébe még az amúgy nekünk járó pénzből is alig kaptunk valamit.
Ezzel a gerinctelen bandával nem lehet tárgyalni. Vétót a bestiáknak!
Már az orosz embargó meghosszabbítását is meg kellett volna vétóznunk, de azt azért még kivárták.

Azután sajnálkozva bejelenteni, hogy az EU-s pénzek jogellenes és tiszteségtelen visszatartása miatt az ország pénzügyi helyzete megköveteli, hogy egy fillért se fizessünk be, amíg a mi pénzeinket visszatartják. Takarékoskodnunk kell, tehát leállítani a naperőműves, villanyautós és egyéb zöld őrületeket! Nincs pénz a kártékony, önpusztító EU-s ideológiák anyagi támogatására. A fegyvereikért is csak akkor tudunk majd fizetni, ha megkapjuk tőlük a pénzünket. Állami megrendelésen nyugati cég ezt követően valami furcsa véletlen miatt nem nyer.
Ha tovább szívóznak, akkor pénzügyii helyzetünk szükségessé teszi, hogy komolyan megadóztassuk a profit kivitelét az országból és megnehezítsük néhány szívhez szóló szabállyal a költség oldali pénz kiszivattyúzást is. Valamint kénytelenek leszünk pár olyan ágazatba tartozó cégeket különadóval terhelni, ahol véletlenül épp nagyon magas a nyugat-európai érdekeltségek aránya. A súlyosbodó járványhelyzetre tekintettel a román, balkáni és ukrán vendégmunkások nyugatra való átutazása csak extrán nehezített feltétlekkel lehetséges, vagy egyáltalán nem.

A többit meg majd meglátjuk. Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten!
Látniuk kell, hogy ezt a zsarolósdi - kényszerítősdi - ki.,.szósdi társasjátékot mi is tudjuk játszani. Közben pedig látványosan behívni a kínai tőkét és az oroszt. Ha az ukránok be tudták dobni a kínai kártyát, akkor ez nekünk is megy. Közölni, hogy a külföldi katonák is komoly járványügyi kockázatot jelentenek, ezért mindenki elhúzhat szépen haza.
Megmutatni, hogy mi is tudunk egy picit tekerni mindenen, ami miatt az EU-nak és a NATO-nak szükséges van ránk. Legyen az a piacunk, a saját munkaerőnk, vagy másé rajtunk átutaztatva, a tranzit szerepünk minden téren, az infrastrukturánk használata, az itteni befektetéseik, az hogy felvonulási terepnek és ütköző zónának használnak minket.

Csodas. Kezdem jobban erteni, miert olelgette szakmanyban a Foni azt a dagadt, hombarfeju kozonseges bunozot (Netanyahu) annyit az elmult idokben, a radarok, dronok miatt lenyelhetonek gondoltam, de ez mar nagyon nem okes, ha igaz... marpedig az AJ igen korrektul kinyomozta a bangladeshi tabornok gyilkos occsenek a budapesti mafiajat is nemregen: https://hungarytoday.hu/al-jazeera-bangladesh-wanted-criminal-budapest/

A többit meg majd meglátjuk. Amilyen az adjonisten olyan a fogadjisten!
Mondta az ötödikes pistike Mike Tysonnak, és kesztyűt húzott...

Tudom én hogy kultúrharc meg zorbán az Isten, de ne váljunk már le a valóságról.

Ez valami rejtett kod, viccesen antiszemita vagy csak siman fovaros-ellenes? Nem ertem. :(
Expressis verbis: csak 75 feletti intelligenciahányadossal válik érthetővé.:oops::cool: (ufg! ;-) )
Ahogy ezek is.;):rolleyes:
:D:D:D

220305481_222181263109934_8368066507758689619_n.jpg

219118106_164206002443524_7606858693498033567_n.jpg

218845529_222156973112363_7850300192799694352_n.jpg

Mondta az ötödikes pistike Mike Tysonnak, és kesztyűt húzott...

Tudom én hogy kultúrharc meg zorbán az Isten, de ne váljunk már le a valóságról.

Igen, ezért bukik meg 10 éve legkésőbb jövőre a zorbán, pedig kb. havonta jósolták meg a ballib megmondóemberek, hogy most már kiterítik, mert túl messze ment, meg államcsőd meg stb.