Forrás?EU felso vezetes kozben ugy dontott, hogy nincs penz, amig Orbannak hivjak a miniszterelnokot. Kivancsi vagyok mi lesz a valasztasok utan, ha meg mindig annak hivjak.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Forrás?EU felso vezetes kozben ugy dontott, hogy nincs penz, amig Orbannak hivjak a miniszterelnokot. Kivancsi vagyok mi lesz a valasztasok utan, ha meg mindig annak hivjak.
Honnan van ez az értesülés? Ki hol hozta le? Gondolom nem megálmodtad.
Amióta a "Beszélgető" topicban többször említettem Miskolcot, azóta a "Tartózkodási hely" a g00gle számára Miskolc.Ja annyira birom a "nincs rejtegetni valóm, hallgassanak" típusú embereket.
Pl: Andro telefon, a google folyamatosan nézi merre jársz
Hopp milyen jó pénzt ér ez egy biztosítónak mielőtt veled szerződést köt?
- sokat mész a patikába?
- Orvoshoz
Fura költéseid vannak, nagyobb összegben veszel le kp-t? Ne akarj pénzintézetbe menni dolgozni.
Drog/Alkoholterápiás központ felé járkálsz. Sajnos jobb jelentkezőt találtunk.
Autóval rendszeresen túlléped a megengedettet. Sajnos az ön kötelezője jövőre duplázódik.
MÉG ez nem jellemző, de már voltak botrányok nyugaton eladott adatokból.
Csak idő kérdése, hogy cégek lekérdezhessék a profilod a guglitól.
Az adat az új olaj!
"Eldobható" feltöltőkártyás, más adataival vásárolt, esetleg lopott SIM? A kémfilmekben ilyenek vannak....Nem, nem ezt mondtam. De ugye ma már divat mindent szabadon értelmezni.
Nem a kurva anyját, hanem aki érzékeny dolgokról akar vagy kell tárgyalnia, -és tök mindegy, hogy újságító, politikus, tudományos vagy a gazdasági élet szereplője. Annak a mai világban nem csak használnia kell az eszközöket és a programokat, hanem annak kockázatairól is némineműleg képben kellene lennie, hisz nem újkeletű dolog. 15 éve is elég hétköznapi volt. Az érzékeny adat, meg attól érzékeny, hogy illetéktelenek ne jussanak hozzá, de nem hiszem, hogy pont a kormánytól lennének a legnagyobb veszélyben.
Nyilván van, akinek akár szükséges, akár előnyére válik; de ezt beállítani, mint alapvető és általános dolognak elég kifordított dolog.
De úgy látszik, hogy egyesek annyira elásták magukat a lövészárok mélyére -és akinek inge az veszi magára, hogy nem tudnak kilátni, vagy túllátni a politikai lövészárkokon. Szerintem ebben az esetben -mint már írtam korábban is- elég kevés bizonyíték van -eddig- bármire és ha valamit konkrétan bizonyítani akartak vele, azt elég elhamarkodottan tették. Elég kevés hozzá a közvetett bizonyíték, meg az "úgy gondolom..." jellegű "állítások". Ez semmi más eddig, mint politikai tartalomgyártás. Ezt észre kéne venni pártpolitikától függetlenül. Ezzel egy akár fontos biztonságpolitikai kérdést járatnak le. -Szerintem.
Karácsony dísznek se raknám a fára. Esetleg elrettentéskén. Úgy is elássák...Ha jön a karácsony az emberek díszeket fognak akasztani a fára.
Igen, erre gondoltam. Szerintem sem veszes, de teljes mertekben politika, es celzott. Ennyit allitottam csupan.Honnan van ez az értesülés? Ki hol hozta le? Gondolom nem megálmodtad.
Vagy erről beszélsz?
Ez csak a helyreállítási alap, nem az összes EU pénz. Másrészről én semmi vészeset nem látok a kérésekben, lazán teljesíthetőnek tűnnek.Az Európai Bizottság nem hagyja jóvá a helyreállítási tervet, amíg nincs igazságügyi reform Magyarországon
Rendszerszintű problémák vannak a jogállamisággal Magyarországon, az Európai Bizottság pedig kész minden eszközt – beleértve az uniós támogatások felfüggesztését is – bevetni a demokrácia védelmében – mondta Didier Reynders uniós biztos lapunknak adott interjújában.hvg.hu
Szerintem túl van lihegve a dolog.Igen, erre gondoltam. Szerintem sem veszes, de teljes mertekben politika, es celzott. Ennyit allitottam csupan.
Oszinten szolva ilyesmirol en sem olvastam sehol, en is kivancsi lennek, hol lattal ilyet...
Igen, manapsag sok minden tul van lihegve.Szerintem túl van lihegve a dolog.
Jajjj.... most akkor mi van, nala is ellenorizhetetlen volt a 4,8 milliard megszerzese? Azert annyi penzbol mar el lehet tobzodni egy darabig, kis titkos milliardosoknak.Több ellenzéki politikus nemzetbiztonsági kockázat. A Momentum mint szervezet, egy az egyben.
Gyurcsánynàl vacsorázott Putyin. Hová is akarsz kilyukadni?Hmmm úgylátom mindenki felszívta a gumicsontokat, és arról beszél, hogy a titkosszolgálatok titkosszolgálati eszközöket használnak munkájuk során, míg arról nem esik szó, hogy a szuverén országunk érdekeit képviselő magyar nagykövetek szokásos féléves eligazítójára Szíjjártó Szergej Lavrovot hívta meg...
mellesleg úgy tűnik haldoklik a határátkelők informatikai rendszere.
A baklib oli kapcsolatban áll bűnözői körökkel, Panyi CIAs. És? Onnan tudni, hogy fake az egész, hogy a gödöllői vadbarom is rajta van.Ez akkor azt jelenti, hogy ha valaki ellentétes véleményen van, az már nemzetbiztonsági kockázat??
Nem a szoftver megléte a probléma, hanem a felhasználási köre!!
Az ellen használom akinél felmerül valamilyen konkrét gyanú, nem pedig annál, akit szeretnék ellehetetleníteni. Esetleg lássuk milyen célból voltak megfigyelve ezek az emberek...?!
Igen, ha bármi 8gaz benne, előremenekültek, hogy ne az legyen a gáz, hogy fizetett ügynökök, hanem, hogy megfigyelték őket.Több ellenzéki politikus nemzetbiztonsági kockázat. A Momentum mint szervezet, egy az egyben.
Jönnek a választások, csak jó lenne ha a biztpolban itt valami szűrőt raknánk fel, mert úgy érzem sokan elragadtatták magukat. Ne legyen belpol a biztpolból. Lehet ezekről beszélni, de szerintem most egy kiscsit túl van tolva itt a bicikli.Igen, manapsag sok minden tul van lihegve.
Hogy egy "klasszikust" idézzek, bizottságot kell összehívni, ahol a napnál világosabban megmutathatja nincs nála a lóvé, oszt csókolom.Jajjj.... most akkor mi van, nala is ellenorizhetetlen volt a 4,8 milliard megszerzese? Azert annyi penzbol mar el lehet tobzodni egy darabig, kis titkos milliardosoknak.
Ebul szerzett vagyon ebul vesz el, mondjuk ilyenkor hianyolom toluk a nagy szoveget az einstandolasrol, elszamoltatasrol, stb. Ez a no is csak mint kiderult az elet naposabbik oldalan elo korrupt, alszent politikus aki pontosan azt vagy meg jobban is csinalja amivel masokat alappal vagy alap nelkul vadol. Jakab prolis sztorija es pl ez boven megmutatja hogy mifelek dominalnak ezekben a kis partokban. Mi lenne meg ha tenylegesen hatalomra is kerulnenek, akkor hozzabiggyesztenenek meg 4,5 milliardot a fantomcegeikhez a dolgozo nep adojabol?Ó, gondoltak ők erre, legfeljebb összébbhúzzák a nadrágszíjat!
Bréking! A bennfentes.net szerint Cseh Katalin lehet az Anonymous által lebuktatott politikus
Az elmúlt napokban nagy botrányt ígért és felkavarta az állóvizet egy, a bennfentes.net szerkesztőségéhez eljuttatott videó, amelyben először egy Anonymous-álarcos alak azt ígérte, hogy hétfőn lebuktat egy kétszínű politikust, aki kettős játékot űz. Hétfőn azonban csak egymindenszo.hu
Áh, ahhoz jelentéktelen voltam/vagyok. De ezt legalább tudom magamrólCsak nem te nézted a Pegasus-t az AH-nál?
Lavrov mint vendeg egeszen biztosan emeli az est fenyet. Gyakorlatilag a vilag legrutinosabb kulugyminisztere, diplomataja, dojenje. Mellesleg barati viszonyban all Szijjarto Peterrel.Hmmm úgylátom mindenki felszívta a gumicsontokat, és arról beszél, hogy a titkosszolgálatok titkosszolgálati eszközöket használnak munkájuk során, míg arról nem esik szó, hogy a szuverén országunk érdekeit képviselő magyar nagykövetek szokásos féléves eligazítójára Szíjjártó Szergej Lavrovot hívta meg...
mellesleg úgy tűnik haldoklik a határátkelők informatikai rendszere.
Akkor Che Kata cegei sem kapnak EU tamogatast? Meg Gyurcsanynet se toljak meg nemi reklampenzzel?EU felso vezetes kozben ugy dontott, hogy nincs penz, amig Orbannak hivjak a miniszterelnokot. Kivancsi vagyok mi lesz a valasztasok utan, ha meg mindig annak hivjak.