Nekem elérhető
Így már van, csak ha az oldalra megyek, ott nincs aktív link

Azt továbbra sem értem, hogy mért kell a légi és a szárazföldi bemutatókat 1 időbe tenni: az Eurofighter és Gripen alatt biztos nem sokan fogják a szárazföldit nézni.

• Tetszik
Reactions: nyugger
Így már van, csak ha az oldalra megyek, ott nincs aktív link

Azt továbbra sem értem, hogy mért kell a légi és a szárazföldi bemutatókat 1 időbe tenni: az Eurofighter és Gripen alatt biztos nem sokan fogják a szárazföldit nézni.

Eloszlik legalább a tömeg, 30-40-50 ezer ember amúgy se tudná körbeállni a bemutatót úgy, hogy lásson is mindenki. Ha elmész kiállított dolgokat nézni, akkor is fel kell adnod a légi programból valamit. Ez a párhuzamos bemutatózás mindig is így volt.

Most éppen jelszó védi a programot, amit pont nemrég frissítettek a statikkal. Ki látott már ilyet?
Ez alapján az amerikaiaktól C-130, KC-135 várható

• Tetszik
Reactions: nyugger and fishbed
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: fip7
Az amúgy valami vicc, hogy egy promóciós oldalon a részletes program megtekintéséhez jelszót kell megadni?

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a repnapon, melyik részen lesz kialakítva a tankok dinamikus programjához a pálya?

Sziasztok!

Tudja valaki, hogy a repnapon, melyik részen lesz kialakítva a tankok dinamikus programjához a pálya?
NRHB_terkep_A0_08.jpg

Frissült a programterv a statikkal, sok újdonság nincs:

• Tetszik
Reactions: SilvioD and fishbed
Parkolni hol lehet majd vajon?! Ha van valakinek infója esetleg egy térképe azt ne tartsa magában!