[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
A tököm sem akarja ezt látni, de ha már ráklikkeltem, nézzétek ti is...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Rögtön ki kell képezni ezt a tyúkot és a társaival átdobni szomáliába. Ott oszthaják a demokráciát a haduraknak, szivárványos zászlóval együtt. Meg vihetnék a szivárványos bandájukat is magukkal.

Egyébként sz a véleményem a svéd katonákról meg rendőrökről, hogy erre az akcióra "kinyílott a bicska a zsebükben". Kezd már nőni az ellenállás ott is, mint pld. Belgiumban.

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
Fogadták lelkesen a bevándorló "atomtudósokat", "mérnököket", "orvosokat" stb., aztán kiderült, se végzettségük se dolgozni nem akarnak, csak koloncnak jöttek a nyakukra.

Erre most a belgák annyira berágtak, hogy afrikában akarnak várakoztatni minden bevándorlót. Na ez történt ! Már nem akarnak beengedni több koloncot, és akik bejutottak azokat is ha tudják kiszórják. A svédeknél viszont a kormány bukása ellenére továbbra is az ultrafemek vannak hatalmon, ezt mutatja a hír SilvioD linkjén. De ez a hozzáálás nem egyezik a katonák és rendőrökével. Na meg a lakosságéval sem. Remélhetően itt is változni fog a helyzet mint belgiumban. Egyenlőre az ultrafemek ultralibek találtak még egy fűcsomónyi kapaszkodót hogy még egy évig hatalmon maradhassanak, de remélem akkor ott is berohad a szivárványos keltető örökre az ultralib ultrafemekkel együtt.

Littlejohn

Well-Known Member
2010. április 20.
3 751
16 739
113
Brüsszel betiltja majd a hegyi levegőt, mert ritka. A sakkban sötét-világos mellett lesz egy szivárvány is! Nem lesz női és férfi kerékpár sem, mert az rasszista! Megoldandó feladatok: a burgonya méretének egységesítése, az egy fürtön lévő szőlőszemek számának egységesítése, a kifli és a zsömle gendersemlegesítése, ezután lesz befli és zsömfel is!
Mindezt a mi pénzünkből úgy, hogy még nekünk kell szégyenkeznünk....
Az emberiség nagy része megérett egy atomháborúra, az a gyorsabb és fájdalommentesebb. A lassú kihalás rosszabb. Gyere ET!!!!!!!

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 629
3 428
113
Na vettem a fáradtságot és nekiálltam olvasni Ann Linde svéd külügyminiszter ezen postja alá írt hozzászólásokat. Na most ez az amire szokták mondani, hogy Ann naccsága tátott szájjal rohant ezzel a postjával a f...erdőbe. A keresztvizet is lehúzták róla vagy 20x !!!! Ez már ugye mindent elmond milyen hatalmas népszerűségre tett szert a svéd katonák és a svéd zászló megalázásával. Írt ott mindenki, még katonák és rendőrök is. Szóval a helyzet az amit korábban írtam, utálják ezért a húzásáért a svédek, ez jön át a postokból.

Olyan kb. 600 post van most. Jellemző mennyire belcsapott az erkölcsi pöcegödörbe, hogy más twetjeinél alig van 15-20 hozzászólás. Aki nem hiszi, járjon utána ! :) (olvassa el őket, a google lefordítja ha akarsz közük olvasgatni)

SilvioD

Well-Known Member
2018. december 23.
29 322
104 349
113
Ezekba svédek ha buziskodásról van szó, nem tudnak leállni...

503982_000_dv1837596.jpg

Bubu bocs

Well-Known Member
2021. január 6.
4 038
16 832
113
Ezekba svédek ha buziskodásról van szó, nem tudnak leállni...

503982_000_dv1837596.jpg
30 éven belül már úgyis Ahmedék fogják náluk irányítani az országot, szóval kár a gőzért…

empontipont

Well-Known Member
2015. augusztus 17.
717
2 607
93
Kerestem adatokat arról, hogy a különböző korosztályokban mekkora a muszlimok részaránya egyes nyugati országokban. De vagy nem vagyok elég ügyes a kereső használatában, vagy nem készítenek ilyen statisztikákat?
Arra lennék kíváncsi, vajon milyen arányban vannak és lesznek a jövőben a szülőképes nők között a muszlimok?

• Szomorú
Reactions: Kim Philby

enzo

Well-Known Member
2014. augusztus 4.
15 008
38 090
113
Kerestem adatokat arról, hogy a különböző korosztályokban mekkora a muszlimok részaránya egyes nyugati országokban. De vagy nem vagyok elég ügyes a kereső használatában, vagy nem készítenek ilyen statisztikákat?
Arra lennék kíváncsi, vajon milyen arányban vannak és lesznek a jövőben a szülőképes nők között a muszlimok?

Franciaországban azért nem csinálnak ilyet, mert tiltják a törvényeik, hogy vallási vagy származási, rassz alapon statisztikát vezessenek.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 678
14 644
113
A párizsi régióban már most a született gyerekeknek csak 25 %a fehér. Ezt a védőoltásokból lehet tudni. Gyorsan titkosították is ezt az adatot.