Valamelyiket a fehér gyerekek nem kapják....
A védőoltásból honnan tudni? Ott nyilván tartják?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Valamelyiket a fehér gyerekek nem kapják....
A védőoltásból honnan tudni? Ott nyilván tartják?
Ez nekem azért furcsa. Konkrétabb infód van? Mit nem kapnak?Valamelyiket a fehér gyerekek nem kapják.
A volt Franciaország többi részén átlagban úgy tudom, fordított az arány. De pl Marseilles már tiszta arab.A párizsi régióban már most a született gyerekeknek csak 25 %a fehér. Ezt a védőoltásokból lehet tudni. Gyorsan titkosították is ezt az adatot.
Erre gondoltam.Franciaországban azért nem csinálnak ilyet, mert tiltják a törvényeik, hogy vallási vagy származási, rassz alapon statisztikát vezessenek.
imádom amikors saját vélemémény nélkül orrba szájba copypastaled mások ostobaságait...Persze és a legfőbb téma kb. 6 hete nem más, mint Magyarország:
- lmbtq3u4u4849-s agymenés
- Fudan-egyetem
- Kína-szankciók megvétozása
- Pegasus
- jogállamiság szellemi faszverés.
Amúgy érdekes, hogy amikor az AfD-t figyeltetik a titkoszolgálattal - bemondásos vádak alapján - addig semmi gond, meg ez fontos az "ordas náci eszmék végleges elpusztítására" (hm, hol is mondtak ilyeneket annó??), de hogy Mo-n ilyet tesznek!?
Vagy Hollandiában fejbe lőnek a nyílt utcán újságírókat, de a Pegasus!? Amúgy nekem ez az egész ügy az elejétől fogva büdös.
Csak Mo, Rus, Qatar és társai államok figyelnek meg újsagírókat, Nyugat-Európában bezzeg nincs ilyen. Aztán az is egy kérdés, hogy mennyire fajsúlyos emberek a megfigyeltek. Megéri-e a nyikhaj ex-indexes firkászok után menni így- ahelyett, hogy mondjuk "betörtek és elvittek a laptopot meg a céges telefont" többek között módon lássunk rájuk!?
Meg különben is, ha már tényleg akkora nagy diktatúra van, koholt vádakkal leültetni? Másrészt adódik a kérdés, hogy akkor vajon az elmúlt időszakok politikai botrányai hogyan tudódtak ki, került valakikhez infó?
Szánalmas.
Most mé neked is ez a kedvenc sportod nem?Jogállamiság szellemi faszvereés
Tévedni teccik. lécci, írj egy listát, amikor a szellemi honvédők tényekkel igzaolták, hogy nem valóságot írtam. Biztos lesz, pár példa, de tévedni emberi dolog. Egyébként sok sikert.Most mé neked is ez a kedvenc sportod nem?
Ja tévedek mert inkább a saját magad orális önkielégítése a morális fiktív magas lovon amiben olimpiai teljesítményed vanTévedni teccik. lécci, írj egy listát, amikor a szellemi honvédők tényekkel igzaolták, hogy nem valóságot írtam. Biztos lesz, pár példa, de tévedni emberi dolog. Egyébként sok sikert.
vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...Rögtön ki kell képezni ezt a tyúkot és a társaival átdobni szomáliába. Ott oszthaják a demokráciát a haduraknak, szivárványos zászlóval együtt. Meg vihetnék a szivárványos bandájukat is magukkal.
Egyébként sz a véleményem a svéd katonákról meg rendőrökről, hogy erre az akcióra "kinyílott a bicska a zsebükben". Kezd már nőni az ellenállás ott is, mint pld. Belgiumban.
Itt is látható egy-két újfranszia.
Lesz itt is gyártás. Egy csomó minden.Az iskolákban elborzasztó az(bevándorlói) arány. Főleg a városokban. Tipikus polgár-háború előtti társadalmi arányok alakulnak!
..."csak" zavaróan sok atom van arrafelé!
Nem vagyok benne biztos, hogy 15-25 év múlva a keleti határt kellene (csak) megvédeni!!!
Mi lesz akkor majd (pölö) a nyugati technikák támogatásával, alkatrész-ellátásával!
Ugye tudod, hogy a buzeránsok heterofóbok, akik meg nem azok, azoknak normális ember a nevük, nem pedig homofób? Az egész világ alacsony értelmi képességű, már már mentális sérült, bezzeg azok, akik felnőtt emberként képtelenek felfogni, hogy mi van a lábuk között, azok a szellemi csúcs. De mivel a normális emberekhez képest fogyatékos felfogóképességgel bírnak, gondolom jól érzés nekik hallani, hogy a többi ember, akik eddig szaporodtak attól nyomorult haltól a békadinoszauruszmajom vonulaton át idáig, azok aztán jó buták voltak. Mert a fiúk is menstruálnak ám. Sőt szülhetnek is. Ostoba állatok.vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...
A homofóbia összefügg az alacsony értelmi képességekkel - Mindset Pszichológia
Egy frissen megjelent tanulmány szerint az alacsonyabb kognitív képességek nagyobb valószínűséggel párosulnak homofóbiával. Korábban is kimutatták, hogy az előítéle...mindsetpszichologia.hu
. Egyébként rohadtul nem ismered a svéd hadsereget és az országot. A svédekenél ez nem kordivat a nemi orientáció szerinti megkülönböztetés felszámolása náluk már 1944-ben megkezdődött. Na persze, erről sem tudtál semmit,...
LGBT in the Military: Policy Development in Sweden 1944-2014 - PubMed
This article contributes to the growing field of research on military LGBT policy development by exploring the case of Sweden, a non-NATO-member nation regarded as one of the most progressive in terms of the inclusion of LGBT personnel. Drawing on extensive archival work, the article shows that...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
oké, tudom ez Balkán-Alső feltételes vasúti megállóhelyen nehezen értelmezhető dolog,
ez emg egy 1995ös amarikai tanulmány... szóval mi a fenét is akartál mondani?
Homosexuality and the military - PubMed
Although issues of morale and fraternization in the military remain challenges, no evidence in this review supports the exclusion of homosexuals from service in the U.S. armed forces.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Olvastam a svéd hadsereg és a rendőrség tagjainak hozzászólásait drága Ann postja alatt. Annyi nekem elég is volt. Részvétem a részükre.vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...
A homofóbia összefügg az alacsony értelmi képességekkel - Mindset Pszichológia
Egy frissen megjelent tanulmány szerint az alacsonyabb kognitív képességek nagyobb valószínűséggel párosulnak homofóbiával. Korábban is kimutatták, hogy az előítéle...mindsetpszichologia.hu
. Egyébként rohadtul nem ismered a svéd hadsereget és az országot. A svédekenél ez nem kordivat a nemi orientáció szerinti megkülönböztetés felszámolása náluk már 1944-ben megkezdődött. Na persze, erről sem tudtál semmit,...
LGBT in the Military: Policy Development in Sweden 1944-2014 - PubMed
This article contributes to the growing field of research on military LGBT policy development by exploring the case of Sweden, a non-NATO-member nation regarded as one of the most progressive in terms of the inclusion of LGBT personnel. Drawing on extensive archival work, the article shows that...pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
oké, tudom ez Balkán-Alső feltételes vasúti megállóhelyen nehezen értelmezhető dolog,
ez emg egy 1995ös amarikai tanulmány... szóval mi a fenét is akartál mondani?
Homosexuality and the military - PubMed
Although issues of morale and fraternization in the military remain challenges, no evidence in this review supports the exclusion of homosexuals from service in the U.S. armed forces.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov
Ez egy érdekes dolog. Volt egy magyarországi EP képciselőnő kb 10+ éve, talán cigány volt, de mindenképp védte őket, a nevére nem emlékszem és elő nem keresem most. Valamelyik 5%-os kamupárt szineiben a szerencse zöld taknyán becsúszott az EP-be. Aztán szét szopatott Magyarországon mindenféle szervezetet, mert szegregáltak, mert diszkrimináltak, mert mit tudom hogy kezeltek cigányokat. A vicc az volt az egészben, hogy Magyarországon sem lehet erre vonatkozóan statisztikákat készíteni, hogy hány százaléka cigány pl a lakosságnak, az ovodásoknak, az 1-4 osztályosoknak, a börtönlakóknak stb. Érdekes számok jönnének ki mindenképp. S ez a hülye p*csa mégis szegregációt kiáltott folyamatosan úgy, hogy elméletileg hivatalos adata nem volt és nem is lehetett, hogy valamilyen csoporton belűl hány százalék cigány.Franciaországban azért nem csinálnak ilyet, mert tiltják a törvényeik, hogy vallási vagy származási, rassz alapon statisztikát vezessenek.
Szóval ha buzi vagy az +10 IQ pont, mint amikor az ortodox pópa megáldja az AK-47-est, annak is lesz +10 hit point-ja.Ugye tudod, hogy a buzeránsok heterofóbok, akik meg nem azok, azoknak normális ember a nevük, nem pedig homofób? Az egész világ alacsony értelmi képességű, már már mentális sérült, bezzeg azok, akik felnőtt emberként képtelenek felfogni, hogy mi van a lábuk között, azok a szellemi csúcs. De mivel a normális emberekhez képest fogyatékos felfogóképességgel bírnak, gondolom jól érzés nekik hallani, hogy a többi ember, akik eddig szaporodtak attól nyomorult haltól a békadinoszauruszmajom vonulaton át idáig, azok aztán jó buták voltak. Mert a fiúk is menstruálnak ám. Sőt szülhetnek is. Ostoba állatok.
Idővel összerakunk valami rendkívül bizarr szerepjáték szabályzatot azthiszem.Szóval ha buzi vagy az +10 IQ pont, mint amikor az ortodox pópa megáldja az AK-47-est, annak is lesz +10 hit point-ja.
Túlélők földje HTKA EditionIdővel összerakunk valami rendkívül bizarr szerepjáték szabályzatot azthiszem.