[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

gacsat

Well-Known Member
2010. augusztus 2.
16 696
14 667
113
Kerestem adatokat arról, hogy a különböző korosztályokban mekkora a muszlimok részaránya egyes nyugati országokban. De vagy nem vagyok elég ügyes a kereső használatában, vagy nem készítenek ilyen statisztikákat?
Arra lennék kíváncsi, vajon milyen arányban vannak és lesznek a jövőben a szülőképes nők között a muszlimok?
A párizsi régióban már most a született gyerekeknek csak 25 %a fehér. Ezt a védőoltásokból lehet tudni. Gyorsan titkosították is ezt az adatot.
 

empontipont

Well-Known Member
2015. augusztus 17.
717
2 607
93
Franciaországban azért nem csinálnak ilyet, mert tiltják a törvényeik, hogy vallási vagy származási, rassz alapon statisztikát vezessenek.
Erre gondoltam.
Hogy valami (ön) cenzúra van.

Akkor csak olyan közvetett adatokból lehet saccolni mint a die welt cikk a halal étkezést kérő Németországi óvodások arányáról amit ide linkelt egyszer valaki?
 
  • Tetszik
Reactions: LMzek 2.0

tomcat1

Well-Known Member
2014. december 30.
2 393
2 660
113
Nem kell már sajnos messze menni ahhoz, hogy ilyen folyamatokat lássunk itthon is.
Kelet magyarországi nagyváros: mikor már a 3. Halal boltot látom a belvárosban és már a kisboltunkban a fejkendős magyar hölgy magyaráz az eladónak, akkor rájöttem, hogy ez már csak utóvédharc európában.
De pl szabadkán pl muzulmán lakosság már 20x akkora mint az izraelita...
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 708
4 262
113
Persze és a legfőbb téma kb. 6 hete nem más, mint Magyarország:
  • lmbtq3u4u4849-s agymenés
  • Fudan-egyetem
  • Kína-szankciók megvétozása
  • Pegasus
  • jogállamiság szellemi faszverés.

Amúgy érdekes, hogy amikor az AfD-t figyeltetik a titkoszolgálattal - bemondásos vádak alapján - addig semmi gond, meg ez fontos az "ordas náci eszmék végleges elpusztítására" (hm, hol is mondtak ilyeneket annó??), de hogy Mo-n ilyet tesznek!?

Vagy Hollandiában fejbe lőnek a nyílt utcán újságírókat, de a Pegasus!? Amúgy nekem ez az egész ügy az elejétől fogva büdös.

Csak Mo, Rus, Qatar és társai államok figyelnek meg újsagírókat, Nyugat-Európában bezzeg nincs ilyen. Aztán az is egy kérdés, hogy mennyire fajsúlyos emberek a megfigyeltek. Megéri-e a nyikhaj ex-indexes firkászok után menni így- ahelyett, hogy mondjuk "betörtek és elvittek a laptopot meg a céges telefont" többek között módon lássunk rájuk!?

Meg különben is, ha már tényleg akkora nagy diktatúra van, koholt vádakkal leültetni? Másrészt adódik a kérdés, hogy akkor vajon az elmúlt időszakok politikai botrányai hogyan tudódtak ki, került valakikhez infó?

Szánalmas.
imádom amikors saját vélemémény nélkül orrba szájba copypastaled mások ostobaságait...
AFDmegfigyelése: a németkormányt pont a Bundestag ellenőri ebben. Tudod egy ideje erre kényesek, ...
az pedig gyáva csúsztatás hogy megpróbálsz ellenzékiek törvéyntelen megfigyelését összemosni oknyomozó újságíró meggyilkolásával-
az pedig a totál hozzá nem értésedről tanúskodik - na de akkor miért szólsz bele, hacsak nem leégetni akaraod magad, hogy olyan ostobaságot lérdezel, hogy egy szolgáaltnak miért éri meg adathordozó ellopása a folyamatos észrevétlen hozzáférés helyett.... na ez olyan epic gondolat volt részedről, hogy ment az archívumba, amin a példákat gyújt a jobboldali kultúrfölényre...

Jogállamiság faszvereés,,, oké értem hogy sikertelen az életed és ezt internetes trollkodással kompenzálod. de azért felmerül a kérdés: Akkor miért nem telpülsz át Moszkvába?????,
 

krisss

Well-Known Member
2014. február 21.
28 283
120 137
113
Tévedni teccik. lécci, írj egy listát, amikor a szellemi honvédők tényekkel igzaolták, hogy nem valóságot írtam. Biztos lesz, pár példa, de tévedni emberi dolog. Egyébként sok sikert.
Ja tévedek mert inkább a saját magad orális önkielégítése a morális fiktív magas lovon amiben olimpiai teljesítményed van :D

Főleg honvédelmi témában én is többször cáfoltam már meg "kedves" megjegyzéseidet amikor főleg, hogy legtöbbször olyan dolog volt amiről te is kurva jól tudtad, hogy nem úgy van csak jól esett, hogy ócsárolhatsz valamit.
 

szzsolt81

Well-Known Member
2020. október 24.
5 708
4 262
113
Rögtön ki kell képezni ezt a tyúkot és a társaival átdobni szomáliába. Ott oszthaják a demokráciát a haduraknak, szivárványos zászlóval együtt. Meg vihetnék a szivárványos bandájukat is magukkal.

Egyébként sz a véleményem a svéd katonákról meg rendőrökről, hogy erre az akcióra "kinyílott a bicska a zsebükben". Kezd már nőni az ellenállás ott is, mint pld. Belgiumban.
vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...

. Egyébként rohadtul nem ismered a svéd hadsereget és az országot. A svédekenél ez nem kordivat a nemi orientáció szerinti megkülönböztetés felszámolása náluk már 1944-ben megkezdődött. Na persze, erről sem tudtál semmit,...


oké, tudom ez Balkán-Alső feltételes vasúti megállóhelyen nehezen értelmezhető dolog,

ez emg egy 1995ös amarikai tanulmány... szóval mi a fenét is akartál mondani?
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 977
14 037
113
Az iskolákban elborzasztó az(bevándorlói) arány. Főleg a városokban. Tipikus polgár-háború előtti társadalmi arányok alakulnak!

..."csak" zavaróan sok atom van arrafelé!

Nem vagyok benne biztos, hogy 15-25 év múlva a keleti határt kellene (csak) megvédeni!!!
Mi lesz akkor majd (pölö) a nyugati technikák támogatásával, alkatrész-ellátásával!
 

Kim Philby

Well-Known Member
2020. december 16.
9 830
30 454
113
Az iskolákban elborzasztó az(bevándorlói) arány. Főleg a városokban. Tipikus polgár-háború előtti társadalmi arányok alakulnak!

..."csak" zavaróan sok atom van arrafelé!

Nem vagyok benne biztos, hogy 15-25 év múlva a keleti határt kellene (csak) megvédeni!!!
Mi lesz akkor majd (pölö) a nyugati technikák támogatásával, alkatrész-ellátásával!
Lesz itt is gyártás. Egy csomó minden.
 

Pogány

Well-Known Member
2018. április 26.
20 207
67 093
113
vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...

. Egyébként rohadtul nem ismered a svéd hadsereget és az országot. A svédekenél ez nem kordivat a nemi orientáció szerinti megkülönböztetés felszámolása náluk már 1944-ben megkezdődött. Na persze, erről sem tudtál semmit,...


oké, tudom ez Balkán-Alső feltételes vasúti megállóhelyen nehezen értelmezhető dolog,

ez emg egy 1995ös amarikai tanulmány... szóval mi a fenét is akartál mondani?
Ugye tudod, hogy a buzeránsok heterofóbok, akik meg nem azok, azoknak normális ember a nevük, nem pedig homofób? :D Az egész világ alacsony értelmi képességű, már már mentális sérült, bezzeg azok, akik felnőtt emberként képtelenek felfogni, hogy mi van a lábuk között, azok a szellemi csúcs. :D De mivel a normális emberekhez képest fogyatékos felfogóképességgel bírnak, gondolom jól érzés nekik hallani, hogy a többi ember, akik eddig szaporodtak attól nyomorult haltól a békadinoszauruszmajom vonulaton át idáig, azok aztán jó buták voltak. Mert a fiúk is menstruálnak ám. :D Sőt szülhetnek is. :D Ostoba állatok. :D
 

Leonidas

Well-Known Member
2019. október 16.
2 636
3 434
113
vajon miért nem ugrott be ez a tanulmány...

. Egyébként rohadtul nem ismered a svéd hadsereget és az országot. A svédekenél ez nem kordivat a nemi orientáció szerinti megkülönböztetés felszámolása náluk már 1944-ben megkezdődött. Na persze, erről sem tudtál semmit,...


oké, tudom ez Balkán-Alső feltételes vasúti megállóhelyen nehezen értelmezhető dolog,

ez emg egy 1995ös amarikai tanulmány... szóval mi a fenét is akartál mondani?
Olvastam a svéd hadsereg és a rendőrség tagjainak hozzászólásait drága Ann postja alatt. Annyi nekem elég is volt. Részvétem a részükre.

A svéd modell a bevándorlással és a férfiak elnyomásával mára becsődölt. Ez az út nem a jövőbe vezetett hanem egy zsákutcába. Más országokkal is történt már ilyen a múltban, nem ők az elsők. Persze lehet ezt tagadni mint a gyalog galoppban a vereséget, csak ez is pont olyan nevetséges. Svédországban már soha nem lesz nyugalom amíg az arabok ott lesznek.

Van személyes infóm is Stokcholmból aki régóta kint él és folyékonyan beszéli a nyelvet. Elmondta a látszólag rendes arabok valódi arcát, köztük élt egy darabig. A fehér nők számukra mind ribancok és nem bűn őket kihasználni. Feleségnek kizárólag muszlim arab lány jöhet szóba ! És ő a békések közül való volt ! Szóval valaki mást nézzél hülyének, nekem első kézből származó információim vannak svédországból. :D

Te lehet hogy kint laksz, csak nem ismered a helyzetet. Ja, és ez még utolsó tömeges bevándorlás előttről szól, azóta romlott a helyzet. A svédek félnek, mert az ultraliberális hatalom bosszút áll rajtuk, ha nem igazodnak a ultraliberál magatartáshoz. Ez oda fog vezetni mint anno romániában a váratlanul kitört forradalom.

Te azt hiszel amit akarsz, de ne próbáld nekem az ultraliberál nézeteidet rám erőltetni. Éljél ott kint ha neked az tetszik. Nekem nem hiányzik. Nem csak svédország, de a többi nyugateurópai ország sem. Voltam kint, ismerem. Norvégiát régen a legjobbnak tartottam, amíg csak a hirből ismertem. Az maga pokol birodalma, azóta tudom. Nagy volt a csalódásom.

Szóval csinálj amit akarsz svédországban, de nekem nem hiányzik. És ne propagáld nekem. Más aki bedől a hablattynak mondjad nyugodtan, csak engem hagyjál békén a propagandával. :D
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
Franciaországban azért nem csinálnak ilyet, mert tiltják a törvényeik, hogy vallási vagy származási, rassz alapon statisztikát vezessenek.
Ez egy érdekes dolog. Volt egy magyarországi EP képciselőnő kb 10+ éve, talán cigány volt, de mindenképp védte őket, a nevére nem emlékszem és elő nem keresem most. Valamelyik 5%-os kamupárt szineiben a szerencse zöld taknyán becsúszott az EP-be. Aztán szét szopatott Magyarországon mindenféle szervezetet, mert szegregáltak, mert diszkrimináltak, mert mit tudom hogy kezeltek cigányokat. A vicc az volt az egészben, hogy Magyarországon sem lehet erre vonatkozóan statisztikákat készíteni, hogy hány százaléka cigány pl a lakosságnak, az ovodásoknak, az 1-4 osztályosoknak, a börtönlakóknak stb. Érdekes számok jönnének ki mindenképp. S ez a hülye p*csa mégis szegregációt kiáltott folyamatosan úgy, hogy elméletileg hivatalos adata nem volt és nem is lehetett, hogy valamilyen csoporton belűl hány százalék cigány.
 

joker

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
20 785
30 559
113
Ugye tudod, hogy a buzeránsok heterofóbok, akik meg nem azok, azoknak normális ember a nevük, nem pedig homofób? :D Az egész világ alacsony értelmi képességű, már már mentális sérült, bezzeg azok, akik felnőtt emberként képtelenek felfogni, hogy mi van a lábuk között, azok a szellemi csúcs. :D De mivel a normális emberekhez képest fogyatékos felfogóképességgel bírnak, gondolom jól érzés nekik hallani, hogy a többi ember, akik eddig szaporodtak attól nyomorult haltól a békadinoszauruszmajom vonulaton át idáig, azok aztán jó buták voltak. Mert a fiúk is menstruálnak ám. :D Sőt szülhetnek is. :D Ostoba állatok. :D
Szóval ha buzi vagy az +10 IQ pont, mint amikor az ortodox pópa megáldja az AK-47-est, annak is lesz +10 hit point-ja.