Egy alacsony, vékony, öreg valakire gondoljunk?Mondjuk úgy, hogy nem Csányié volt a milipol valójában.
Egy alacsony, vékony, öreg valakire gondoljunk?Mondjuk úgy, hogy nem Csányié volt a milipol valójában.
Ezzel azért nem szűkítetted be nagyonEgy alacsony, vékony, öreg valakire gondoljunk?

Gollam?Egy alacsony, vékony, öreg valakire gondoljunk?

Zsákos Frodo, baszki.Törpapa!
(Ezen amúgy anno egy hétig röhögtem, amikor valami magyaritott YT videóban meghallottam először, azt hiszem talán a Clerks 2 szinkronjaban volt.)Zsákos DildóZsákos Frodo, baszki.(Ezen amúgy anno egy hétig röhögtem, amikor valami magyaritott YT videóban meghallottam először, azt hiszem talán a Clerks 2 szinkronjaban volt.)
Egyszer érném meg, hogy Vas megyébe is rendez a HM ilyesmit. Na jó, majd felébredek, dehogy rendez bárki is ilyesmit felénk...![]()
Neked majd a ZalaZone nyílt napok lesznek közel...![]()
OFF
Mély rettenet töltötte el a szívemet, hogy az Ei-nek van pofája promóvideót csinálni.Mély rettenet töltötte el a szívem, mikor megláttam a Falconunkat az Ei-s promó videóban.
Azoknak a beszerzését is ők intézték, ahogy a mentőhelikopterekét is. Emlékszel még a "fehér Falcon" sztorira? Nem is akarták hogy katonai lajstromot kapjon a 607-es gép.Mély rettenet töltötte el a szívem, mikor megláttam a Falconunkat az Ei-s promó videóban.
Ténylegbasszus. Már komolyan megijedtem, hogy valamit bele akarnak berhálni, de ez így megnyugtató.Azoknak a beszerzését is ők intézték, ahogy a mentőhelikopterekét is. Emlékszel még a "fehér Falcon" sztorira? Nem is akartak hogy katonai lajstromot kapjon a 607-es gép.
Ez egy jó gondolat. Végül is elhitették az emberekkel, hogy felderítőgép, most már tényleg szerelhetnének bele valamit. Vagy legalább védelmi rendszert rá.Ténylegbasszus. Már komolyan megijedtem, hogy valamit bele akarnak berhálni, de ez így megnyugtató.
Ténylegbasszus. Már komolyan megijedtem, hogy valamit bele akarnak berhálni, de ez így megnyugtató.

Ez egy jó gondolat. Végül is elhitették az emberekkel, hogy felderítőgép, most már tényleg szerelhetnének bele valamit. Vagy legalább védelmi rendszert rá.
...mondjuk a MANPADS elleni védelmet, végre ?!?!?!
Ilyet az Armcom pakolna bele nem az Ei.Mindkét dolog remek lenne, csak az Ei ne nyúljon hozzá.
Kétlem, hogy lenne tapasztalatuk ilyesmik gépekbe építésében.Ilyet az Armcom pakolna bele nem az Ei.
Ez akadályozta ezeket a cégeket bármiben is valaha?Kétlem, hogy lenne tapasztalatuk ilyesmik gépekbe építésében.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..