[BIZTPOL] Afganisztáni helyzet

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Kabulból autókkal menekülő emberek totális dugót okoztak.

• Szomorú
Reactions: Wilson and Leonidas
A legszebb az egészben az, hogy Trump állapodott meg a tálibokkal,2020 februárjában, hogy 14 hónapon belül az összes amerikai csapatot kivonják Afganisztánból:).
Jó, de azért az egészet akkor is Biden számlájára fognak írni. Anno ő is kivonulás párti volt, úgy hogy nem is alaptalanul. De ha káosz van azért mindig a jelenlegi elnök a felelős, ugyanis ő tudott volna módosítani a kivonulás paraméterein, nem Trump.

Jó, de azért az egészet akkor is Biden számlájára fognak írni. Anno ő is kivonulás párti volt, úgy hogy nem is alaptalanul. De ha káosz van azért mindig a jelenlegi elnök a felelős, ugyanis ő tudott volna módosítani a kivonulás paraméterein, nem Trump.
Igen ez így van erre írtam azt feljebb,hogy a Saigon 2-t a kritika teljesen jogos Binden felé..

Várjál csak:) ha nem eszik az echte angol kaját, és igazából ők igazi afgán ízekre várnak, és te nekik, mocsári pöffeteggel töltött afgán aranymókust csinálsz, akkor annak a költségét az angol kormány egy szó nélkül kicsengetti?
Igen , így igaz. Rendelünk nekik halal kaját. Én csak melegitem , rizs, zöldségek, gyümölcs amit én "készítek"
a banán a sláger.

JoeDemens

• Tetszik
Reactions: enzo

Igen , így igaz. Rendelünk nekik halal kaját. Én csak melegitem , rizs, zöldségek, gyümölcs amit én "készítek"
a banán a sláger.
Nem semmi,oké,hogy gondoskodik azokról az afgánokról és családjukról angol kormány akik segítettek nekik Afganisztámban,de szerintem ennyire nem kellene túltolniuk a dolgot.

• Tetszik
Reactions: ghostrider