Torrente valóban jól jelzi a színvonalat, na de nem is az olvasók miatt szeretjük a Kurucot...
Pár gyöngyszem a kommentáradatból:
"dr. Sucharit Bhakdi mikrobiológus. Számtalan videója van a neten, amikben kézzel-lábbal próbálja elmagyarázni, hogy ne oltassák magukat az emberek mert veszélyes a jövőre nézve."
"Az az ember egy hős! Az egyik leggerincesebb tudós vírológus professzor!"
"egy éve ilyenkor kiröhögtek az oltástálibok, hogy ilyen tuti nem lesz soha, meg bla.. bla... nem lesz kötelező oltás.... erre itt van."
"Ha most engedünk nem lesz magállás! Ha látják, hogy átmegy az oltáshoz kötött-élet, akkor onnantól kezdve BÁRMIT megtehetnek veled és a családoddal!"
"legjobban az eü dolgozók háborítanak fel. Beoltottak 5.5 millió embert, de amikor a saját bőrükre megy a vásár, akkor behúznák a féket"
"na igen... mindenki félti a szaros kis állását, ahelyett hogy az modja: ELÉG!"
"Ez nagyon durva zsarolás a zsidók részéről."
"Mit mondanál arra, ha valaki arra kérne, hogy igyál egy pohár vizet, majd kapsz egy igazolványt. Csak megivottpohárvíz-igazolvánnyal utazhatsz/dolgozhatsz/mehetsz orvoshoz... Nem gyanakodnál, hogy esetleg van abban a vízben valami?"
"Nem telt el még elég idő, hogy megítélhessük. Nekem azért gyanús a Covid oltás és a Covid fertőzés, mert ennyire vehemensen erőltetik, az oltatlanokat terrorizálják, a világot példátlan módon megbénították és megváltoztták miatta. Ez nyilván nem véletlen. Valami céljuk van vele."
"Még a kenyérben vagy a húsnak gondolt nyersanyagban sem tudjuk biztosan mi van, hát még ebben trutymóban, amit szemiták csináltak, szemiták terjesztenek és szemiták igyekeznek rábeszélni. Azok nem barátai a gojoknak, nekünk nem akarnak semmi jót."
"az oltás nagyobb kockázat, mint a vírus. Ráadásul, ha egyszer belemegyünk, akkor sosem szállunk ki belőle. Minden évben 2/3 újraoltás"
"Jővőre harmincezerrel kevesebb nyugdíjas terheli a nyugíjkasszát. Csökkentették, is a nyugdíjkeretet. Ha jól emlékszem jelentős összeggel."
"Akkor ők már tudják az eredményt - sikeres a népirtás..."
"Nekem meg 4 ismerősöm halt meg az elmúlt egy évben. De egyik sem kovid. Szólal dögölj meg te is valamiben."
Csoda, hogy mikrocsippest nem találtam!