Érdekességek a világ országaiból

Pr.342 Meteor
270014.jpg

289780.jpg

233568.jpg

207957.jpg

Hosszú idő után először jelent meg a tévé képernyőjén a rejtőzködő életet élő, a magánéletét hétpecsétes titokként őrző Alina Kabajeva. A ritmikus sportgimnasztika királynője a Tokióban elveszített orosz aranyat kommentálta, a nézők azonban felfigyeltek a 38 éves Kabajeva kissé megváltozott külsejére is. Nőiesebb lett, és mintha arcplasztikán esett volna át. A tévénézők észrevették kezén a jegygyűrűt is, továbbra is azt sutyorogva, hogy ki is lehet a szerencsés kiválasztott.
YGnMqcd6QNmh-580.jpg

• Tetszik
Reactions: milagro
Hosszú idő után először jelent meg a tévé képernyőjén a rejtőzködő életet élő, a magánéletét hétpecsétes titokként őrző Alina Kabajeva. A ritmikus sportgimnasztika királynője a Tokióban elveszített orosz aranyat kommentálta, a nézők azonban felfigyeltek a 38 éves Kabajeva kissé megváltozott külsejére is. Nőiesebb lett, és mintha arcplasztikán esett volna át. A tévénézők észrevették kezén a jegygyűrűt is, továbbra is azt sutyorogva, hogy ki is lehet a szerencsés kiválasztott.
YGnMqcd6QNmh-580.jpg

Ki más lehet mint Putyin:-)

Putyint kicserélték a kis szürkék egy klónra,
Nem a szürkék, hanem az orosz dípsztét/FSZB!
Széles irodalma van a világháló eldugott bugyraiban. :D
Egy darabig mosolyogtam csak, aztán utánanéztem és rá kellett jöjjek, hogy nem is biztos, hogy akkora őrültség!
Persze nem tudom eldönteni, hogy igaz-e.
..
Ha visszalapozol, pár éve linkeltem is erről egy-két érdekes cikket! ;)

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Te most aszondod hogy a Putyint kicserélték a kis szürkék egy klónra, ez nekem új, azt már hallottam valahol, hogy a Pintér Sándor meghalt aztán lecserélték valaki másra. Ezek a kis szürkék nagyon rafkósak tudnak lenni, lehet ezek utasítgatják a Biden- t is telegrácson keresztül.

Nemerson said:

Te most aszondod hogy a Putyint kicserélték a kis szürkék egy klónra, ez nekem új, azt már hallottam valahol, hogy a Pintér Sándor meghalt aztán lecserélték valaki másra. Ezek a kis szürkék nagyon rafkósak tudnak lenni, lehet ezek utasítgatják a Biden- t is telegrácson keresztül.
..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

YGnMqcd6QNmh-580.jpg

Ludmila Putyina volt a felesége, akitol elvált.Van két lánya. Az egyik egy koreaihoz ment férjhez. A másik valamelyik Benelux államban él. A pletykák szerint a kétszeres olimpiai bajnok Alena Kabajeva az élettársa(egyes hírek szerint az uj felesége?) . Azt is híresztelik, hogy már 2 fiú gyermek apja(?)

Látom kevesen értik a poszt mondanivalóját. Először is kell tudni ki Alina Kabajeva, másodszor kire hasonlít a srác . ;):)

• Tetszik
Nemerson said:

..
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

A plasztika műtét, meg a botox csodákat művel...

• Vicces