Szerintem tappenz lesz ha idén nem voltam akkor bepotolomkészülj hétvégén nem kell gyúrni.....én sem tudtam másnap edzeni..
Szerintem tappenz lesz ha idén nem voltam akkor bepotolomkészülj hétvégén nem kell gyúrni.....én sem tudtam másnap edzeni..
816.680 fertőzött (+458)816.222 fertőzött (+371)
307 kórházban (+7)
40 lélegeztetőgépen (-3)
6.858 aktív eset (+223)
779.250 gyógyult (+136)
30.114 elhunyt (+12)
5.847.002 (5.553.346) kapott oltást (+3.500, +3.963)
6.737.713 mintavétel (+12.892)
3.286 hatósági házi karanténban (+444)

orvosokatisztanlatasert.hu

orvosokatisztanlatasert.hu

www.origo.hu

www.origo.hu
				Erre az a standard válasz, hogy az oltás nem a fertőzés ellen véd.Hogyan lehetséges ez? Nem voltak beoltva a Kreml dolgozói?
Hogyan tudott több tucat ember megfertőződni ott?

Többtucatnyian kapták el a koronavÃrust Putyin környezetében - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
2020.09.16.:816.680 fertőzött (+458)
343 kórházban (+36)
40 lélegeztetőgépen (+/-0)
7.129 aktív eset (+271)
779.433 gyógyult (+183)
30.118 elhunyt (+4)
5.850.919 (5.558.919) kapott oltást (+3.917, +5.573)
6.753.395 mintavétel (+15.682)
3.931 hatósági házi karanténban (+645)

És valóban...Erre az a standard válasz, hogy az oltás nem a fertőzés ellen véd.
Hogyan lehetséges ez? Nem voltak beoltva a Kreml dolgozói?
Hogyan tudott több tucat ember megfertőződni ott?

Többtucatnyian kapták el a koronavÃrust Putyin környezetében - ORIGO
Friss hÃrek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hÃrekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu
Nem, nincs itt semmi érdekes. Hova gondolsz!Izraelben tombol a járvány, érdekes nem?

Én ezt mind értem!Oroszországban 27,5% az átoltottság a 2. adaggal és 32% az 1. adaggal. Ha ez Putyin környezetében a duplája lenne, még akkor is bőven lehetséges a terjedés még az adott csoporton belül is egy olyan magas fertőzőképességű vírus esetén, mint a delta variáns. Az még 70-80%-os átoltottság ellenében is tud terjedni a csoporton belül.
Ráadásul ha a társadalom nagyon alacsony átoltottsága miatt Putyin környezetén kívülről folyamatos a fertőzési nyomás, akkor akár 90% feletti védettség ellenére is lehetnek kívülről kapott fertőzések ebben a csoportban is.
Az oltás pedig valóban nem 100%-ban véd, bár az Oroszországban elsődlegesen használt Szputnyik hatékonyága nagyon magas az összes ismert mérés szerint.
Szóval nincs benne semmi meglepő. Elsősorban a pocsék átoltottság következménye.
Én ezt mind értem!
Na, de hogyan lehetséges ez a Kreml-ben?
Érted, mi az amin értetlenkedek...
Nincs ott fokozott figyelem, fokozott fertőtlenítés, beléptetés stb.?

Ha volt utódja, akkor nem lehet esélyes, de amúgy igen.Ezt csak én nem vettem észre itt, vagy véletlenül kimaradt?
https://kuruc.info/r/4/233595/
"Belehalt a vírus okozta betegségbe az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa
...
Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy folytassák a harcot a vakcina ellen, s szálljanak szembe a "kormányzati kényszerítéssel"."

Az idei Darwin-díj egyik esélyese.
Vótmá..Ezt csak én nem vettem észre itt, vagy véletlenül kimaradt?
https://kuruc.info/r/4/233595/
"Belehalt a vírus okozta betegségbe az izraeli oltásellenes mozgalom egyik élharcosa
...
Halála előtt két nappal Saulian a kórházi ágyáról oxigénmaszkban még felszólította oltásellenes követőit, hogy folytassák a harcot a vakcina ellen, s szálljanak szembe a "kormányzati kényszerítéssel"."

Az idei Darwin-díj egyik esélyese.

Az interneten meg tombol az emberi hülyeség. Érdekes nem?Nem, nincs itt semmi érdekes. Hova gondolsz!

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..