Háborús, történelmi és hadtörténelmi témájú filmek

E-ODqpjWQAgtNTN

• Dühítő
Reactions: Pocok75
oroz válasz a Maverick-re. vagymi.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Látom az olvasás és az olvasottak felfogása nem az erősséged :D Augusztus 24-én linkeltem ugyanezt az előzetest. A film Oleg Peskovról szól, tehát igaz történet alapján készült(ellentétben a Top Gun 1-2-vel),de szerinted válasz a Maverick-re vagy mi. Rendben. Okos vagy vagymi...

De. Van olyan film, ami 1,5-2 éve dobozban van, hogy kész, csak valami homályos üzletpolitikai okból csúsztatják.
4. COVID hullám vagy mittomén. De ennyi erővel most nyáron is bemutathatták volna.
Csodálatos... Ha lesz még több hullám akkor minden évben kiírják,hogy "majd jövőre"? Komolyan, mint a Ferrari csapat és a Formula-1-es VB cím. 2007-óta minden évben majd jövőre megnyerik.

Csodálatos... Ha lesz még több hullám akkor minden évben kiírják,hogy "majd jövőre"? Komolyan, mint a Ferrari csapat és a Formula-1-es VB cím. 2007-óta minden évben majd jövőre megnyerik.
Ezért van az, hogy éves átlagban, ha 3 filmet, ha láttam moziban és annak alsó hangon fele szar volt.
(A Ferrari csapat az F1 legnagyobb vicce. MSch nélkül egy futottak még kategóriájú csapat lenne az eredményei alapján.)

Ma kijött egy új trailer-:

Nyebo(Égbolt)

Ütős. Úgy néz ki komolyan és részletesen rámentek a földi SZSZO akciók bemutatására is,és mindezt nagyon látványosan teszik.
Ha úgy állnék pénzügyileg és éppen lehetne utazni is, akkor szerintem kimennék pár napra Moszkvába. Egyrészt mert már hiányzik, másrészt sok egyéb mellett időt szakítanék rá,hogy megnézzem moziban ezt a filmet.

• Tetszik
Reactions: fishbed
Ütős. Úgy néz ki komolyan és részletesen rámentek a földi SZSZO akciók bemutatására is,és mindezt nagyon látványosan teszik.
Ha úgy állnék pénzügyileg és éppen lehetne utazni is, akkor szerintem kimennék pár napra Moszkvába. Egyrészt mert már hiányzik, másrészt sok egyéb mellett időt szakítanék rá,hogy megnézzem moziban ezt a filmet.
Ha meg lesz online majd posztolom. Úgy nézek minden új orosz filmet. Sajnos a magyar forgalmazók nem vevők orosz filmekre, csak a sok gagyi hallivudosra.

Ha meg lesz online majd posztolom. Úgy nézek minden új orosz filmet. Sajnos a magyar forgalmazók nem vevők orosz filmekre, csak a sok gagyi hallivudosra.
Igen, a Gagarint is kb 5 év késéssel csak az Urania vette át. (Technikailag amúgy voltak benne mosolyogtató részek, de nagyon átjött az egész) Ami a legjobb volt, az a kritikák, ahol pl abba kötöttek bele, hogy milyen hülyeség már, hogy Gagarin azt mondja gyerünk. De ha egyszer ezt mondta?
Vagy, hogy moszkvában nem is lehettek olyan ünnepélyek amit bemutatnak a film végén (archiv felvételek)
Ezek után mondjuk nem tudom mit várunk

a Podolski kadétokat látta már valaki érdemes megnézni?
Felénél járok a filmnek de már most ajánlani tudom mindenkinek. meglepően jó film a katonák fegyverzete változatos alegységek egységek fegyvernemek és szakcsapatok elég hitelesen vannak ábrázólva (jó a kattyusák pontosabbak mint a valóságban.) de mindent összevetve eddig meg vagyok elégedve az ellenség nincs lenézve a romantikus sszál nincs túltolva a főhős nem egy sebezhetetlen superman. a páncéltörő ágyúkal kapcsolatba azért várok valami bakit a film második felében.