Recent Content by Filter

 • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

  Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
 1. Filter

  Minden ami Francia hadsereg

  MAC Chatellerault és a MAS St-Etienne-ben bezárt?
 2. Filter

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Orosz vetületben értelmetlen a GDP. Értelmezhetetlen abban a gazdasági környezetben. Az általad felsorolt konfliktusok pedig semmivel nem terhelik a költségvetést,szimplán a sereg büdzséje, gyakorlatokra szánt összeg. Többször le lett itt már írva. (@Boki,@nyugger)
 3. Filter

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Egy orosz támadás realitását nem vetem el. Ezt arra alapozom hogy Oo-nak van egy rakéta védelmi rendszere,aminek szüksége van reakció időre egy támadás elhárításához. Ha ezalá a reakcióidő alá be tud bújni valaki,aki rendelkezik a szükséges fegyverzettel,azt legyakják csuklás nélkül,szimplán...
 4. Filter

  [Biztpol] Kína

  Virtuális pénzek realitását kétséggel fogadom....Véleményem szerint egy számtech forradalom előtt állunk,amit a quantumszámítógépek elterjedése fog elhozni,realizálni. Quantum gépekkel pedig Bitcoint bányászni nem lesz nagy dolog. Persze ,ez csak az én agymenésem.
 5. Filter

  [Biztpol] Kína

  Már van megoldás erre is,csak még nem nagyon ismerik. 2-5-10 grammos 9999-es tisztaságú lapka. Ami műanyag tokban vásárolható. Kb mint egy kártya. Felbontás nélkül egy egyszerű ,pici,ultrahangos kütyüvel ellenőrzik az arany valódiságát. Szóval az újkori aranypénz már köztünk van.
 6. Filter

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Ukrán egyenruha a két szélsőn van....
 7. Filter

  Járványok, fertőzések

  Ma a második Pfizer. Enyhe fájdalom a vállamban,az elsőnél elmúlt 2-3nap alatt. Meg egy jóleső alvás. Idáig. Jobbulást Neked!
 8. Filter

  Civil repüléssel kapcsolatos témák

  Szeretnék kvótákat látni az uránbányászoknál ,vasúti pályamunkásoknál és a vasbetonszerelőknél,stb is... Illetve jó lenne azt a diszkriminatív gyakorlatot is elengedni hogy a nők hamarabb mennek nyugdíjba. Habár gondolkodom rajta hogy nemsokára " Átiratom"- magam nővé,azért csak 5 évvel hamarab...
 9. Filter

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Azok az Emberek-Katonák,akik ezeket a dolgokat végrehajtották ,sehol sincsenek ma... A NATO haderő addig erős ameddig van WI-Fi....utána krumplifőzelék,mert nem tud esténként szuttyogni az aktuális ágyasával.
 10. Filter

  [BIZTPOL] Közép-/Kelet-Európa

  Semmi......Szimplán "Hadüzenet"-lenne a Medve felé.
 11. Filter

  Olvasói aranyköpések

  "Az, hogy az NSA keze be tudta tenni a lábát mindenhova..." JÁJ!o_O
 12. Filter

  [BIZTPOL] Oroszország és a Szovjetunió utódállamai

  Szia! Fehér törzs= Nyírfa,azok kopaszok. A tűlevelesek zöldek. A földfelszín nedves,pocsolyák láthatóak,gépek nyomai jól láthatóak (különösen a hk-k alatt jól látni hogy besüllyedtek)ennek ellenére a növényzet száraz-kopár a fűfélék vonatkozásában.(Gépek szárazak felül,nem esett az eső,Olvadás...
 13. Filter

  A magyar haderő lehetséges fejlesztési irányai

  Szia! A kérdésedre a válasz nem. Két külön szakma gyakorlatilag. JTAC a légierő, JFO a tüzérség. Külön szakképesítés szükséges mindkét beohoz. ( Technikailag lehetséges elméletben,de nem tudok róla hogy valaha ,valahol,valaki alkalmazta volna. Spec-ops nem érvényes. )
 14. Filter

  Lockheed Martin F-35 Lightning II

  A két mellé az érthető "Dobás" lenne mert a reptér teljes hátsó részét is rottyra vágták volna velük. Minden átjárást megszüntetve a betoncsíkok között. Szépen telibe vertek minden kereszteződést ,plusz a leghosszabb egyenesek közepét. https://kepkuldes.com/image/QxspLZ És valóban....Megtaláltam...
 15. Filter

  Lockheed Martin F-35 Lightning II

  https://kepkuldes.com/image/QxcFbd Kérdésem az lenne hogy a Piros nyilakkal jelzett kráterek is bombázásból származnak-e? Nekem azok is JDAM találatnak tünnek. Fény-Árnyék viszonyokat nézve.